Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz wesker24 #312 üzenetére

köszi, kezdek belerázódni már azóta, természetesen nagyon tetszik a játék, nagyon évezem.

possessed weaponom egy van eddig, de már azt is régen meghaladtam statban a rendes farmolt fegyverekkel.

a mostani gear (meg nem mondom miből áll) elég jónak tűnik, most úgy haladok mint kés a vajban, kell azért néha izzadni de nem vészes.

alapvetően a styche-kkel operálok, ha kell behívom a ghoulokat elterelésnek (bevonzzák az ellent és robbannak, így van időm hátulról gyakni a nagyobbakat). hollókra még nem mentem rá, egyelőre jelen állás szerint op is lenne. venni még nem kellett hp-italt, elég volt amit kicsapkodtam a köcsögökből.

a construct hulk volt egy kicsit erősebb menet, mert elsőre még nem vettem fel a ritmust, de szerencsére a végén kb. 20%-nál ellőttem a reaper form-ot és azzal centire kiszámolva ő halt meg előbb.

most értem a guardianhoz, közben pár elérhető mellékküldetést is megcsináltam. várom, hogy legyen valami "itemlátó" képességem, mert a ládákat jelzi a minimap faszán (meg meg is szoktam találni a full térképes ládákat), de a színes köveket meg a lapokat meg a coinokat esetlegesen találom csak meg. színes kövekből meg kell rengeteg, én nem fogok mindent átvizslatni értük... :D

Új hozzászólás Aktív témák