Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
SPOILER!
Gnashorhoz kellett azért 10-12 perc ugrálás, amíg rájöttem, hogy hogyan-miképp...
Már éppen kezdett f3lb@szni, hogy miért nem akar sebződni... -
-
Gergosz2
veterán
Spoiler!
Az én taktikám eléggé favágó de mindíg működött:
Az a lényeg hogy oda futsz hozzá olyan közel aminnyire csak tudsz és ütöd ezerrel.
Én csak secondary-val gyilkoltam le.Még health potiont se kellett benyomnom hozzá
Ja és persze figyelj arra mikor jelenik meg a feje fölött a piros kör ahogy az előző hsz-ben is írták.
-
wesker24
senior tag
Pedig a Wailing Host se olyan nehéz !
Mikor földre kerül akkor ütni kell ezerrel de figyelni kell hogy mikor lehet kivégezni !
Vagyis időben nyomni kell a kivégzést figyelni kell a nagy piros kört mikor jelenik meg ha időben nyomod akkor nem töltődik vissza az élete !
Elkezded ütni ezerrel lemegy az élete kb még csontikat is idéz mikor földre kerül ismét lemegy az élete és figyelned kell a kivégzést jelet ha beadta nyomni kell nincs mese
Ekkor letépi a védö maszkját és újból ütni kell ezerrel megint csontikat idéz levered miután visszajön újra ütöd ezerrel megint földre kerül megint ütöd ezerrel kivégző jel megjelenik benyomod idöben és kész ennyi !
-
Kareszovics
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Nekem annyiból "szerencsés" a dolog, hogy a régi Deus Ex-ek akkoriban nem futottak a gépemen, ergo nincs viszonyítási alapom.
Kb az az effektus, hogy aki nem tolta a Dungeon Siege 2-őt, nem érti miért szarozzák le a hármat.
Mondjuk nekem mindkettő tetszett, csak épp köze nincs egymáshoz. Az első rész meg kimaradt. 
-
Gergosz2
veterán
Spoiler!
Ez egyszerű!Azt a tömböt amit húzogatni lehet először húzd arra az oldalra ahol az a kapcsoló vagy minek is nevezzem van.
Ezután azt a kaszás szobrot, ami megkettőz téged (sajna nem tudom már a nevét)
ennek a tetején aktiváld. Utána nyitod a kaput, áttolod a tömböt és deaktiválod a kettőző cuccot. -
EczkE
veterán
Elakadtam, az Istenért sem tudok tovább menni.

A holtak városában vagyok, még viszonylag az elején.
-
Findzs
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
ajaj

-
wesker24
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Deus EX HR nálam 1 FT-ot nem ér olyan pocsék lett nekem nem jött be !
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
... de megtudom... -.-

Mondjuk éppen most követek el merényletet a Darksiders 2 ellen, mert installálódik az új Deus Ex... nem tudom mennyire szippant be.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Te meg a lovat nem tudod megidézni?

-
EczkE
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez még durvább.

-
EczkE
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Van a játékban eddig 13 órám és igen, eddig lovagoltam.

-
wesker24 írását még kiegészíteném azzal, hogy ha dungeonon belülről utazol ki, akkor azt megjelöli egy sárga körrel és benne egy vonallal. Visszafelé azt választva oda kerülsz, ahonnan jöttél. Igen jó időspórolás, te meg idáig lovagoltál?

Rebell: én is a hollókat kezdtem el használni, amint elértem a 16-os szintet, a zombikat meg mellőztem.
-
wesker24
senior tag
Még szép hogy van szerepük a hollóknak jó hogy ha nagyon nagy bajban vagy akkor azért ki tudnak téged segíteni !
Ugye maxon 3 hollót idéz meg életerőt töltenek vissza a mesterüknek ha kell Reaper Energy-t is visszatöltenek és ugye pluszban még ott van az Ice Damage is ami szintén fagysebzést okoz a monstereknek és megvan az esély arra hogy meg is fagyassza az adott enemy-t !
-
wesker24
senior tag
A Fast Travel a legegyszerűbb pedig !

Inventory nálam (Tab) rámész a térképre és ott rá mész a World Mapra kiválasztod a helyszínt ahova utazni akarsz és nyomsz egy Entert ennyi !
Amúgy érdemes olyan fegyvert választanod ami életet tölt vissza (Health On Crit) és olyan cuccod is legyen ami a Wrath-ot tölti vissza !
Ha nincs Health Potionod Harbingernél ott van a Teleport Slash Necronál meg a Hollók
-
EczkE
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Azt még sehogy sem tudtam használni. Elmondjátok hogy kell?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha küldetés közben vagy nem feltétlen, én is volt már, hogy kicsi híján szopóra vágódtam.

-
-
EczkE
veterán
Psychameronnál tartok, de se élet. se warth löttyöm nincs és így lehetetlen megcsinálni, visszafele meg nem tudok menni. Ötlet?
-
wesker24
senior tag
Én a Depoesed Kinget lvl 15-ön gyöztem le !
Health-et feltornáztam ahogy a Defense-t is meg a Resistance-t is !
Mikor beakadt a baltája Uneartly strength és Eartbraker kombóval csapkodtam ha elfogyott a düh távolról lövöldöztem aztán a forgó szél kombóját meg a Teleport Slash-el kikerültem !
Miután kevés élete volt Reaper mode benyom és végez vele !
Jah nem árt ha van egy kimaxolt Possessed kaszád is !
-
Findzs
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
nem olyan vészes én lvl 14 -en lenyomtam
én úgy csináltam, hogy helth ot felnyomtam amivel tudtam és mindig távolról pisztolyal lövöldöztem, ha lefagyott a baltája akkor meg másodlagos fegyóval ami valamilyen pengés volt messziről rányomtam pl. (omega blade)
ha mégis közel jött teleport és bukfenc, ha nem sok van neki akkor benyomni a reaperttürelemjáték, tulajdonképpen akár lvl 10 is lenyomható ha türelmes az ember
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
+ wesker24
Arra jutottam, hogy még egy kicsit szintezek inkább; a technika az már megvan, csak több Damge kellene.
-
-
Ez a Darksiders 2 az első rész ismeretsége nélkül is teljes mértékben élvezhető?
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Bármikor lenyomhatod a játék során. Ajánlott egyébként megszállt fegyverek használata. Az ugrabugra mellett a teleport slash-t használtam, ha elfogyott a düh, akkor meg a pisztollyal lövöldözéssel töltöttem. Ez a módszer elég jól eljátszható a legtöbb bossnál.
-
wesker24
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ezért kell nagyobb szintre fejlődnöd gyúrni a Health-re Defense-re és Resistance-re !
-
wesker24
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Egy jó tanács Deposed KIng-el LVL 15 alatt meg se próbáld mert eleve esélytelen !
Ha már alig van élete nyomd be a Reaper modot !
-
Kareszovics
addikt
SPOILER
Desposed King ki fog égetni a picsába már érzem. Simán vágom, hogy kéne megölni, de utolsó pillanatban mindig elszaródik na.

Lehet inkább még szintezek kicsit, hátha dob egy magasabb DPS-sel rendelkező fegyvert.
-
Findzs
addikt
köszönöm a válaszokat

spoiler
a trapped hellgard mellék küldiért kapott Sunder mit tud ? -
wesker24
senior tag
-
Findzs
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
igen elsőre ment nem volt nehéz, velem van a baj túl vagyok a 3 x-en volt már szerencsém pár hasonló játékhoz

Spoiler
na végig is vittem
a fő boss az vicc kategória olyan könnyű volt, az 1 ebben is jobb volt
samaelt nehezebb volt lenyomni meg a desposed kinget is
csalódott voltam a blodless -ekért is mert kinyírtam mindet és nem kaptam érte semmi extrát, csakúgy mint jó pár másik melléküldi esetében sem
utána kell még néznem pár dolognak:
- a quest itemsbe vannak nekem olyanok hogy:- the fool, -emperor, -strength
- meg mit kaptam volna a 4 törpéért ?
- meg a három kő fajta is érdekelne (stick and stone) mi van ha mind megvan?nem kezdem elölről mert nekem unalmas lenne, de várom a következő részt remélem lesz

azt már tuti hardon fogom kezdeni
érdemes végigvárni a készítők listáját van egy kis vid a legvégén

-
Findzs
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
de míg a guardiant úgy kinyírtam, hogy jóformán meg se sebzett addig az 1 -ben a gilinyóval a sivatagban kellett hadakozni

itt a 2 -ben a fejtörőket nem is igazán nevezném annak
1 percig se kellett még sehol sem gondolkodnom, most fightolok samaelel tehát már nincs sok hátraaz 1- ben meg volt egy torony ahol ha jól emlékszem valami portálokat kellett nyitogatni egy sugárnak, na ott megfőttem mint a krumpli
meg tényleg sok helyre nem tudtam elmenni a játék elején de sokhoz visszamentem miután meglett hozzá a képességem, de nem nagyon éri meg visszamászkálni mert egyszerűen gagyi cuccok vannak, most van 370 ezrem meg több mint 100 db vulgrim pénzem de nincs mit venni
próbából vettem vulgrimnál egy legfullosabb fegyvert és felnyomtam, örültem neki van egy tápos fegyóm 560 -at sebez meg egyéb nyalánkságok, de 20 perc múlva már volt egy jobb ami miatt már nem vettem újra elő1 szónak is 100 a vége, az egy nálam 10/9 pontos volt ez meg 10/7 (10/10 -es játék meg nincs is
) -
wesker24
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jah ok sorry befejeztem !

-
-
wesker24
senior tag
Elég durva Bugba ütköztem ugyanis nem kaptam meg a Strenght Tarot kártyát a 3dik behívót a Crucible-re !
Csak az első a második és a negyedik van meg !
Igy nem tudom egy szuszra lenyomni mind a 100 Wave-ot csak ugy ha saját magam jelölölm ki hogy menjünk a 3-dik mentre de azt meg nem fogadja el mert az 50-dik Wave utána azt mondja hogy itt a vége keress ujabb jeleket a következő menethez !
a 3-dik behívót akkor kapod meg ha legyőzöd a Black Stone Főbossát de én 2 x is legyőztem egyszer se kaptam semmit se !
Igya sajnos nem nyilik meg az extra 101 Wave !
-
wesker24
senior tag
Persze hogy az mert teljesen eltérő stilus az első rész mind a második rész !
Az első rész akcióval teli pörgősebb egy pillanatra sincs megállás !
Viszont a második részben nem az akcióra gyúrtak rá hanem a story-ra a felfedezésre a Loot rendszerre ott van skill rendszer a fejtörőkre és platform elemekre !
Darksiders II olyan mint a modernkori Tomb Raider vagy a Prince of Persia !
-
wesker24
senior tag
Igen a Shadow Edge az utolsó térkép és azon belül a Black Stone !
De itt is lesz portálos feladvány ezerrel ráadásul utaznod kell majd a jelen és a jövö között !
Miután Black Stone Bossát legyőzted jöhet a Final Boss !
Azért abban vitatkoznék hogy az egyben nagyobb Bossok voltak itt pl a Dark II-ben ott volt a Guardian ami maga nagyobb volt mint Stygian az 1-ben !

-
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Kinek melyik nyelv az erőssége

-
-
Findzs
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
akkor jól állok

már csak 8 lap hiányzik a 40 -ből és most vagyok 21 -es
a relicec is pár darab hiján mind megvannak
az arénákat meg lehet csinálnide most vagyok a démonföldön tehát gondolom már nincs sok hátra a játékból így nem lesz meg a lvl 25
az újrajátszás nálam felejtős mert elsőre olyan alapossággal szoktam az ilyen játékokkal játszani, hogy még egyszer már unalmassá válik
és még mindig azt mondom, hogy az első rész jobb volt, sokkal színesebb változatosabb volt nagyobb monszták is voltak benne, pl a sivatagban az a kukac
-
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
nekem ezt akkor csinálta, ha németre nyelvre állítottam a Játékot
-
Másnak nem megy el a hang néha? Ilyenkor még az átvezetőket is átugorja a játék... s, ha résen vagyok és nyomok egy ALT+F4-et, újraindítva a játékot működik megint, így meg tudom nézni.
-
válasz
Dominiator
üzenetére
Ugyan miféle beállítás hiányzik? Driverből rá lehet erőltetni az AA-t, de átfedési hibák lesznek miatta a játékban (a nap(?) vagy hold besüt a dungeonokba), így inkább kikapcsoltam. A vsync a patch óta működik a játékban beállítva is.
-
wesker24
senior tag
Na ujabb rekord Crucible kész 40 perc alatt !

1-25 Wave: 9 perc
25-50 Wave: 9 perc
51-75 Wave: 10 perc
75-100 Wave: 12 perc
Összesen 40 perc
-
-
wesker24
senior tag
válasz
Dominiator
üzenetére
Jelenleg sehogy sem mert nem is létezik olyan még egyenlőre a THQ rajta van az ügyön majd egy patch formájában kiadják !
-
hali, valaki tud valami okosságot hogy lehessen több grafikai beállítást állítani a játékban?
-
wesker24
senior tag
Összeszedheted a cuccokat hamarabb is az első végigjátszás alkalmával mielött végig vinnéd a játékot elsöre !
Ha első végigjátszás alkalmával összegyűjtöd az összes Book of The Dead Pages-t akkor a IV Death Tomb-ban megkapod az Abyssal Armor Plate-t
Ha Ostegoth-nak összegyűjtöd az összes Relic-et akkor megkapod az Abyssal Gauntletet
Ha teljesíted a Crucible Arena első 50 Wave-ját akkor megkapod az Abyssal Boots-ot is !
Egyedül csak az Abyssal Spaulders nem kivitelezhető mert ahhoz min Lvl 25 kell és a Crucible teljesitése !
Szóval a Spaulders kivételével mindet össze tudod szedni első végig játszás alkalmával !
-
-
wesker24
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Egyedül csak a fegyvereid maradnak meg azt tovább viszed New Game+-ban de minden mást ujra kezdesz !
-
-
wesker24
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jaja New Game-+-nál minden nullázódik a story a Relicek a Stonebite-ok és a Book of The Dead Pages-ek csak te magad nem te mindent viszel magaddal !
-
válasz
wesker24
üzenetére
Grat

Hát én ennyire biztosan nem leszek őrült, az 50-eset még megcsinálom, ha sikerül, aztán kész
25-ig megvan, de még csak 17-es Halálka vagyok, nemrég kaptam csak meghívást a II. körre. Ez is fél órámba került, mert nagyon biztosra akartam menni, így a bazi nagy ellenfeleknél csak a teleport slash-t és a varjakat használtam, közben meg pisztollyal lövöldöztem, hogy harag gyűljön. Ez egyedül Gorewood ellen nem működött, mert tőle nem kaptam haragot, de szerencsére elég jó másodlagos megszállt karmaim vannak 
A fegyverek hajkurászását egyébként a megszállt fegyverek vágják haza, mert, ha egyet felturbózol, nagyon sokáig nem találsz jobbat, így csak feláldozásra vagy eladásra jó. Ezt kicsit elcseszték.
New Game+-nál mi lesz a gyűjtött tárgyakkal (kövek, holtak könyve oldalak, stb.)? Azok is lenullázódnak? Úgy lenne értelme, ha nem, de ki tudja.
-
wesker24
senior tag
Jelentem IGEN megcsináltam !
Egy szuszra Halál nélkül lenyomtam mind a 100 Wave-ot a Crucible-ben !

1 óra alatt mind a 100 Wave teljesítve egyszerre !
75 Wave-nál a Deposed Kingnél gondok voltak ahogy a
100 Wave-nál lévő Final Bossal is de csak össze jött !
Amúgy nem olyan nehéz csak egy tökéletes Possessed fegyót kell összeraknod !
Így teljesítheted a Crucible-t !
Legyél Max szinten ! Lvl 30
Legyen egy kimaxolt Possessed Sycthe és egy kimaxolt Possessed Mace/Axe/Claw/Glaive/Armblades
Ezekkel a statokkal Crit Chance Crit Damage Health on Crit Wrath on Crit Shock/Ice/Frost/Fire Damage
Én a Necromancer ággal vittem végig és szinte majdnem mindent kimaxoltam !
-
Rebell
senior tag
New Game+ ? Megmarad az elért Level, vagy nullázódik minden?
Van egy Level 40es talizmánom, és még csak level21en vagyok, és már Samael előtt vagyok lassan. -
Findzs
addikt
megtaláltam a youtubon a választ, a portál gyorsításra

persze írták is hogy mit kell de azt hittem már akkor kell nyomva tartani a portál gombját ha már kész van
szerk:
wesker24:
köszi szépen a válaszokat
hát akkor nem lesz ilyen extra páncélom
50 meg 100 hullámot túlélni ? biztos nehéz és unalmas is, próbáltam de pár után meguntam
-
wesker24
senior tag
Extra felvehető páncélt akarsz deathnek is ugyanúgy van Abyssal Armor páncélja mint War-nak !
Abyssal Boots-ot akkor kapod meg ha teljesíted a Crucible 50 Wave-ot !
Abyssal Spaulders-t akkor kapod meg ha Crucible 100 Wave is teljesitve van !
Abyssal Gauntlet-et akkkor kapod meg ha Ostegoth -nak megcsinálod a Lost Relic side quest-et !
És az Abyssal Plate Armor meg a IV Death Tomb Treasure Chest-ben van !
A portált úgy tudod gyorsítani hogy rácélzol a portálra és nyomva tartod a bal egér gombot vagy 5 sec-ig és akkor lősz rá vagyis Overcharge-olod a portált ezért sokkal messzebbre magasabbra juss !
-
-
Findzs
addikt
spoiler lehet
City of the Dead, a 11:25 -nél látható kapcsoló mögött lévő cuccot hogy lehet felszedni ?
a csávó is keresgéli de nem találja, és mi az egyáltalán ? [link]ja meg ugyanitt ebben a részben van két repkedő zöld sárkányszerü izé, azokat nem lehet kinyírni ? 16:15 -nél
már rég túl vagyok ezen a részen már másik térképen vagyok, túl a földön is, csak most jutott az eszembe, hogy megkérdezzem
-
Findzs
addikt
hogyan gyorsítom a portált?
nem sokkal azután, hogy tudom használni a portált van egy olyan hely hogy úgy lehet továbbmenni ha függőleges portálba belépek és egy földön elhelyezettnek kéne magasra fellökni de csak olyan magasra lök, hogy nem tudok kimenni a lyukból
eddig még semmi extra felvehető páncélos cuccot nem találtam olyat mint az első részben:
pedig kb. a játék 2/3 -ánál járok
az 1 végére így néztem ki, a fő bosst úgy nyírtam ki, hogy nem is kellett healt potiont használnom, nem állt meg előttem senki
-
-
wesker24
senior tag
Lenyomtam az 1-25 Wave-ot Saját video !
-
Rexcor
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
A fast travelt hogy tudom használni?
-
Rexcor
őstag
A pók legyőzése után hogyan kell püfölni a földet pc-n?
-
Rexcor
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, jó helyen voltam, de szerencsére egy bug miatt át tudtam menni.

-
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Annál a résznél amikor egy épületben van egy lift amit akkor lehet aktiválni ha megcsapom a kaszával elakadtam mert Death nem képes futni a falon hanem mindig beugrik a szakadékba.
Kb 50-szer próbáltam és egyszerűen nem lehet megcsinálni. Ugrálgatok a deszkákon és a végén csak át kéne futnia a falon de NEM.
-
Findzs
addikt
nálam akkor a gép lesz a hibás, máskor előfordult már böngészés közben is, hogy újraindult a gép
-
Findzs
addikt
nektek is ki szokott sokszor lépkedni hibával a játék ?
kirak a windows -ba és kiír valami hibát, hogy a darksiders 2 hiba miatt kilépettvan mikor órákig jól megy de van, hogy pár percenként kilépked

-
Findzs
addikt
wesker24, Kareszovics:
majd kipróbálom ha nem lesz más
a 2. tényleg az eddigi legjobb ilyen stílusú játék volt amivel játszottam
vártam is a 3. részt és emlékszem hogy net szerte lehetett olvasni, hogy mennyire nem jó lett azért sosem vettem rá magam, hogy kipróbáljam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már éppen kezdett f3lb@szni, hogy miért nem akar sebződni...

Mondjuk nekem mindkettő tetszett, csak épp köze nincs egymáshoz. Az első rész meg kimaradt. 

Spoiler,
Hú de felhúzott...