- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Hali,
jatszik valaki ezzel a gammaval 64-bites win8 alol? Nalam indulasnal kockara fagyasztja a gepet.

Probaltam kompatibilis modban is futattni, de nem nyert.
-
Gergosz2
veterán
-
karandip
tag
Helo
A darksiders franchise akkor még eladó, vagy a crytek vitte a vigil-el együtt?
Tervezgettem hogy megveszem a címet, de másra is kellett a pénz és sajnos a crytek lecsapott. Pedig mi milyen darksiders 3-4-et kerekítettünk volna.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nem game+ -on legyőztem a Bheithir-t, de nem kaptam meg ezt. Akkor ezek szerint nem is fogom megkapni a thane-féle bossok legyőzés után a fegyvereket? Amit az előző játékban játszottam beolvasztottam egy posessed fegyóba. -
Findzs
addikt
"Érdekes fejlemény, hogy a THQ csőd után szélnekeresztett Vigil Games (Darksiders, W40K MMO) fejlesztőket a Crytek vette szárnya alá és egyből el is nevezte őket Crytek USA-nak. Egész pontosan nem az egész céget vették fel, hanem annak kemény magját képező 35 embert, főnökként megtartva David Adams-t. A gyors akció hasonlatos a Crytek UK hadművelethez, amelynél az ugyancsak az utcárakerüléssel szembesülő Free Radical fejlesztőket mentette át magához a Crytek. Mielőtt sokan egy Cryengine-es Darksiders-t vizionálnának, Csevat a Gamasutrának azt nyilatkozta, hogy nem szándékoznak a Darksiderst folytatni, vagyis nem veszik meg a majdan eladásra kerülő Darksiders IP-t. A csőd előtt a Vigil "Crawler" kódnéven egy új állejtős játékon dolgozott, lehetséges, hogy ez már érdekesebb a Crytek számára is. "
ezek szerint nem sok esély van egy minőségi darksiders folytatásra

-
-
james001
veterán
A New Game+-ban tudom fejleszteni tovább Death szintjét? Csak mert PS3-on tolom és el kéne érnem a 30-as szintet egy trófea miatt. Most 23-on vagyok,pont a végső nagy ajtó előtt.
Meg vannak egy-két helyen láthatatlan valamik amik fel alá járkálnak de semmit se tudok velük csinálni. Azokat hogy lehet láthatóvá tenni? -
james001
veterán
-
wesker24
senior tag
válasz
james001
üzenetére
Az Arcane az Necro Mana-t Necro Mágia sebzést vagy Necro Critikus találatot jelent !
A Necro kariknál fontos !
A Resistance meg ellenállást jelent vagyis egy fajta védelmet ellenállást kapsz bármilyen cuccra !
Elnyeli a bekapott sebzés egy részét minél nagyobb annál több sebzést nyel el igy kevésbé sérülsz !
-
james001
veterán
Van egy eladó példányom ha esetleg érdekel vkit

Látom nem sokan írnak a topikba,de kérdeznék egyet:
Az Arcane és a Resistance mit takar? Google fordítóban megnéztem,de nem igazán jöttem rá mik is ezek... Meg csak azért érdekelne mert ugye a lelőhető köveket amiket Blackroot-nál lehet beváltani,leginkább csak Arcane-t adtak... -
wesker24
senior tag
Nekem se nagyon ugrik be de 3 dologra tudok gondolni !
Az a hatalmas szikla ember amire te gondolsz az egyrészt lehet a Guardian Stone Golem BOSS de az meg Foundry-nál van ahhoz kell a 3 Heart Stone ami Foundry környékén van !
Másrészt előtte van egy másik hatalmas Stone Golem Lost Temple-nél akit fel kell éleszteni előtte a Construction Giant Boss van !
Harmad részt vannak ilyen kis közlekedő összerakható aktiválható Mini Stone Golemek amivel közlekedni tudsz !
Na szóval azokkal a Kis Golemek-kel tudsz a lezárt részekhez jutni ugy hogy a lánccal megtisztítod az utat attól a zöld kristályoktól !
Ha Nook-nál vagy akkor csak a Mini Golem-re tudok gondolni mert még csak akkor mész a Stone Golem-hez feléleszteni a kis Golemeket meg egyszerűen a Use gomb-al nálam (E)-vel lehet aktiválni !
-
MrM94
addikt
valami olyasmit magyarazott hogy osszekell szedni egy szikla embert ...,es a videoban a terkep jobb oldala a videoban jatsszo csavesznek unlockolva van neki meg nem..kell csinaljon valami sidequesteket?bocsi,hogy ennyire baromsagokat kerdezek ilyen konyhanyelvem csak fogalmam nincs az egesz jatekrol es csak arra tudok hagyatkozni amit o mond..
Valami Nook a palyanak a neve -
Findzs
addikt
a youtube -on van sok végigjátszás, keresse meg azt a részt ahol elakadt és megnézi mit nem tudott
-
MrM94
addikt
Sziasztok,az egyik ismerosom jatssza ezt a jatekot es megkert szepen hogy segitsek neki,hogy hogyan kell felvenni valami kek kristalyokat es allitolag mindent megcsinalt es nemtud felkolteni valami fele ko embert..,hogy tovabb menjen ujra is kezdte mar a jatekot emiatt anno mutattam neki valami videot a video utan megcsinalt mindent ahogy ott volt csak o azt a ko embert nemtudta felkolteni..bocsi csak telorol vagyok koszi elore is!
-
csaba951
veterán
Darksiders II - Abyssal Forge tartalma megegyezik a Darksiders II - Season Pass-ban lévő DARKSIDERS II: THE ABYSSAL FORGE PACK tartalmával? Nekem nem egyértelmű a dolog.
-
janitor01
tag
Sziasztok lenne egy komoly problémám.
elakadtam a DS2 ben és nem értem miért vagy hogyan. Bugra gyanakszom
Az IGN walktrough alapján mindent jól csinálok. [link]
Itt tartok a problémám pedig azzal van, hogy a To the west towernél van az mikor portálon át kell portált lőni
"Switch to the lever-holder then release it to revert the platform to its original position. Now, fire a charged voidwalker shot to the active portal near the push-switch and it will go through and hit the previously lowered platform."
Minden jól csinálok de egyszerűen a portálból az ember simán kiesik nem ugrik át a platformra. Kell valami speckót nyomni, hogy a protálból kilépve "nagyot" ugorjak? mert látszólag nálam minden OK. de csak kipottyanok. Legalább 100x próbáltam már. Vmi ötletetek van?
-
Tarill
őstag
nagyon király lett a játék!!!! az mennyire normális h csak lvl20 vagyok és vége? amúgy újrakezdtem ugyanazzal a karival de túl hosszú ahhoz h megint végigvigyem.
A darkiders első része is brutál jó lett de ez a második is! várom a folytatást
nem tudni róla semmit még mi? -
_stick_
őstag
Naivan azt gondoltam, hogy new game + -on minden képesség birtokában csak végigrohanok a pályán és minden begyűjthetőt összeszedek. Aztán rájöttem, hogy csak így lehet a játékot újrakezdeni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Argul's Tomb... 1.5 óra "komoly" játékidővel, fantáziátlan Boss Fight, mondjuk a pályatervezés tetszett. Kemény.

-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Megmondom őszintén még a Tomb-ba "le se mentem". Lefoglalt a DXHR, de az nagyon.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Teljes árú játék, micropayment-tel ötvözve... zseniális marketing húzás egyébként. Főleg, ha már csak a játékban jössz rá, hogy a vásárolható fegyverek nem érnek semmit vagy a megvett páncél klasszisokkal szarabb, mint a nálad levő. Kiakadtam az Argul's Tomb végén is, mert úgy beharangozta a jutalmat Ostegoth, mintha valami félisten fegyvert kapnék, erre adott egy akármilyen, még csak nem is possessed vackot.
-
Kareszovics
addikt
Hát ettől nem lesz népszerűbb a játék, ráadásul hogy THQ módon csak eye-candy, semmi tartalom... ok...

Nekem volt a PreOrder miatt Rusanov Axe; kb 10-15 percig használtam, mert simán esett jobb.
-
qwack92
csendes tag
Sziasztok!
Valaki magtudná mondani hogy melyik gombot kell nyomni Pc-n hogy kiszabaduljak a jégből. -
-
Sigurd
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jó helyre másolod vissza, ilyen problémám nekem is volt, azzal tudod megoldani, hogy a gémet elindítva is törlöd a mentett játékot (a mentésválasztó képernyőn), majd utána a gémből kilépve visszamásolod a korábban kimentett játékot a 'My games' alá.
Nekem ez mindig megoldja.
-
Tudja valaki, hova ment újabban a játék? Mert a Dokumentumok\ My Games\ Darksiders2 \[SZÁMOK]\ alatt is már csak egy másolat van. Idáig működött, hogy oda másoltam vissza a korábban kimásolt file-okat. Most viszont már nem, valahonnan mindig a legutolsó mentett játékom jön vissza, a kimaxolt két végigjátszásos (egy easy, egy normal).
Most nyomatnám apokaliptikuson, de úgy, hogy meg van az easy végi mentésem és NewGame+-szal tolnám az apokaliptikust. De egyszerűen nem hajlandó megenni, hiába kapcsoltam ki a Steam szinkront is. Még kétszer azért biztos nem fogom végigtolni...
-
-
Findzs
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
aha, meg is van köszi

félig igazam volt mert ostegoth adja

egyébként az egész játék alatt nem volt komolyabb bug, most viszont a dlc elején rögtön van is egy, ahol le lehet menni és van egy láda meg a földön is használatos csúzli ott a levegőben mászkálnak a csontik, és nem tudok én se odamenni
na nem lényeg mert igazábol az valami kis oldalág nem a fő küldi, egyébként fent van a update -
-
Findzs
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
ostegoth adja ha jól tudom én is most fogok vele próbálkozni
csak akkor lesz elérhető a dlc ha végig vittük a játékot, és a game+ ban játszunk ?
mert én a legutolsó mentésemtől próbálkozok ahol még a final boss él, úgy mentem el a halottak királyához de se ő se a fószer az ajtó előtt nem akar adni semmit, a király szóba sem áll velem csak bambul -
_stick_
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Úgy valóban nem mindegy, azzal nem bajlódok...
-
-
_stick_
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Köszönöm, sikerült.
Még egy kérdés: gyűjtőm a +gift -es cuccokat, mielőtt kinyitok egy ládák felveszem mindet. Van ennek így értelme? Vagy csak ellenfeleknél számít? -
No, lecsusszant az Argul's Tomb DLC. Már csak az a nagy kérdés, hogy hol a francban van?
_stick_: épp, mielőtt rád vágnának egyet, megnyomot csak úgy natúr a kitérést (RB)
-
_stick_
őstag
Üdv! Egyik szintlépésnél kaptam egy olyan képességet, hogy ha elugrok egy támadás elől esély van rá, hogy reaperként támadjon vissza (elképzelhető, hogy rosszul értelmezem). Ezt hogy tudom használni?
-
bigegeza
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi!
Sikerült! -
bigegeza
csendes tag
Sziasztok!
Pc-n nyomatom
. Sajnos elakadtam vele. Nekem nem ugrik ki a felszínre mint a videóban 5:38. Hanem mindig visszaesik. Pedig fent van a 3. patch is.
Ha tudja valaki mi a megoldás kérem segítsen.
Köszi,
Géza -
válasz
Kareszovics
üzenetére
Arra is jó, hogy normálon így valamivel könnyebb végigtolni

-
Rebell
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
én már 2 helyett találtam,

-
Kareszovics
addikt
Ma végre meglesz a lvl 30. 27-től fölfele nagyon seggelősnek találtam azért. Mondjuk arra jó volt ez a New Game+, hogy felfedeztem egy olyan helyet, ahol eddig abszolút nem voltam.

-
wesker24
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ahhoz hogy egy Ultimate Bad ASS fegyvert létrehoz csináld ezt !
1. Kell egy min LvL 30-as Possessed Scythe min 200+ Damage-al
2. Critical Chance min kb 30 %-al
3. Critical Damage min kb 30 %-al
4. Health on Crit min 50 stat-al
5. Ice/Fire/Shock/Frost/Inferno/Lightning Damage min 50 stat-al
És lehetőleg olyan cuccod legyen amiben ezek vannak :
- Defense
- Resistance
- Strength
- Critical Chance
- Critical Damage -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Haladó szintű Crucible játékosokhoz intézném kérdésem: amikor upgrade-eltek egy narancs itemet milyen perkekkel ruházzátok fel a fegyvert.
Igazából csak tisztán kíváncsiságból kérdezem, illetve nyomós érvek esetén én is aszerint fejlesztek.

Köszi!

-
wesker24
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez pofon egyszerű !
Mindenki aki előrendelte a játékot az alapból Limited Edition verziót kapott és abban benne van az Argul's Tomb is ingyen !
Szóval igen jár hozzá !

-
Kareszovics
addikt
Egy dolog nem tiszta nekem: ha sima PreOrderem volt, akkor most jár az Argul's Tomb, vagy sem. Mert valahol azt olvastam, hogy a Limited mellé jár csak, valahol meg azt olvastam, hogy minden PreOrder mellé jár? Akkor most hogy?

-
-
wesker24
senior tag
Az majd későbbre jó lesz ha kijönnek majd a DLC-k !
Nemsokára itt az első DLC október elején jön az Arguls Tomb !
Igen LVL 30 a max szint onnantól kezdve már nem fejlődsz tovább !
Amugy a New Game+-ot Apocalytic-on kezded akkor sokkal nagyobb eséllyel dobnak
a szörnyek Lila cuccokat ha nagyon mákod van akkor dobhatnak narancs possessed fegyókat is !
De nagyobb esélyed van a Possessed Secondary fegyókra a Death Tomb-oknál ott olyan sok cucc van hogy tuti lesz köztük egy ami neked kell !
-
Rebell
senior tag
-
wesker24
senior tag
Nekem 3 millám volt de se perc alatt elköltöttem ugy hogy maradt belöle 10 ezer Gold !
Csináltam belöle egy Ultimate Bad ASS Possessed Scythe-t !

LVL 30-as sebez vagy 6200-at és csináltam egy Ultimate Bad ASS Secondary fegyót is az meg kb 7200-at sebez !
Ha Crit Damage van akkor kb 16k sebzés is volt egy ütésre ! 
-
wesker24
senior tag
-
Volt, hogy véletlen eladtam egy 40-es talizmánt, amit Vulgrim-től vettem (mondjuk a haszna az 0), nincs kizárva, hogy ezt is
Bár elvileg küldetés-tárgy lenne, amik eladhatatlanok.Igen, a játék egyik rákfenéje, hogy hiába a sok arany, nem mész vele semmire. Kellenek a zsetonok is, hogy beválthasd valami jobb megszállt fegyverre, ami persze véletlen cucc lesz és csak akkor derül ki, hogy jobb-e, mint az előző, ha már feláldoztál rá 10-15 egyéb cuccot

Én is futok majd még egy kört NewGame+-on, mert sok eldugott hely van. A legszemetebb a Boneriven, mely igen csak el lett dugva.
Creep: eléggé mellbevágott engem is a Földön, hogy a csúzlik nélkül hamar lenyomnak.
-
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Biztos eladtad.

Most nyomom a New game+ és tényleg élvezhető másodszorra is a játék. eddig lenyomta az összes kapott / elérhető Side Questet és sok olyan helyre eljutottam, ahova az első alkalommal nem. Level 27en vagyok, úgyhogy még tápolok 1 picit aztán majd jöhet a crucible, de jól jönne már vmi kemény weapon. lové több mint 1 millió, de jó fegyvert sem lehet venni.
-
Creep
tag
Rebell
Hát remélem mi hamarabb ki adják a 3. részét,bár szerintem várni kell rá.
Multi elég érdekes lenne
Dark Archon
Nekem az egybe se jött be,mint írtam a földön lévő játék menete.
Nem az a baj hogy pörgős avagy gyors,hanem az a folyamatosan elő tűnő CREEP-ek és csak jönnek feléd,az egyben"
"
A 2-ben sokkal másabb,kapsz jóval nagyobb teret már az elején,össze vissza barangolhatsz..A karakterek is jóval szebbek."nekem legalábbis a régi kor játék stílusa jobban fekszik,pl assassin creed,abból is az első rész,igaz fps de cod2 és cod wow"De viszont az,hogy amikor a földre kerülsz,a kis fegyvert amit kapunk anélkül kb semmit se ér a karakter.Még szerencse hogy több funkciós angyali fegyver add a csajszi

Az volt a legnagyobb mikor Diana be nyögte,hogy ő a fia
,ha jól emlékszem így hívták a pokol fajzatot 
A másik két karakter is biztosan brutális lesz,főleg mivel egy női karakter is szerepet kap majd,de a srác a két kis hatlövetűvel,meg hát jócskán nagydarab lesz.
Speciális képességük is majd oda... szerintem,ha természetesen lesz belőle valami
-
-
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Spoiler:
Erre gondlosz sztem
Semmi DLC nem kell hozzá, a lényeg hogy nálad legyen a Bloodless Talisman.
Ami segítség nélkül nem ment az ez
--Vége-- -
A sebzés neve, amikor káosz alakot öltesz.
EZT a lényt láttátok? Állítólag Draven adja a küldetést és valami DLC kell hozzá. Egyántalán meg lehetett venni?
Creep: amennyire én is vártam, hogy végre a Földön legyek és akkora csalódást... értem én, hogy be akartak csempészni valami újdonságot, de már az 1-ben sem nagyon jött be, hogy hirtelen TPS-sé válik a játék. Jóhogy lesz még két része, hát a Négy Lovasról van szó. Őszintén kíváncsi leszek, hogy Háború és Halál korai elpuffantása után, mit tudnak kihozni a másik két, kevésbé népszerű lovasból.
-
EczkE
veterán
Az Arcane micsoda?
-
Creep
tag
Szevasztok.
Lassan én is a játék végére érek,talán 7 óránál tartok
3x ugrottam neki,mind a 3x töröltem véletlen a mentést,mert a nőstények közbe szóltak
Most kezdtem el negyedjére.Black stone-nál járok.
Jó ez a portál váltás benne,elég érdekes.Hogy a különböző feladatokat így kell meg oldani.
Főleg black stone-nál.Párszor volt benne bug
De egyébként szép és részletes a játék menet.
Egyedül ami nem tetszett,az a föld-i küldetés,annyira el b... hangulatot a játékban..
Az egybe se tetszett valamiért.wesker24 Hányóra alatt pörgetted ki 100%-ra a játékot?

-
EczkE
veterán
Nos, akkor végig is vittem!

Köszönöm mindenkinek a segítséget és a jó tanácsokat!

És most újra elkezdem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EczkE
veterán
Köszi srácok ismét!

Elhihetitek kerestem végigjátszást, de én egy olyat se találtam ami odáig eljutott volna mint én.

-
EczkE
veterán
Nem hiszem el, de már megint elakadtam.

Aki tud, kérem segítsen.

Tudom, elég gáz, hogy mindig idejövök segítségért.

-
-
EczkE
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!

Amúgy meglett a kivégzés gomb: E
-
Hát igen, az Xbox koppintásokat nem nagyon bírják a játékok, de manapság már a Logitech sem feltétlenül megy. Én vettem egy vezeték nélküli Xbox360 vezérlőt és azzal tolom, nem kell külön program, semmi macera, semmi konfigurálás, a játék felismeri és megy.
Viszont azért EZT a programot kipróbálhatod, bármely kontrollerből - elvileg - képes Xbox kontrollert emulálni, amivel becsapható az adott játék. Az x360ce kezdetűt kell leszedni.
-
EczkE
veterán
Fent az update 3, de a kivégzés gombot még mindig nem találom.

-
EczkE
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem van gamepadom de ezt nem sikerült belőnöm a játékhoz.

-
-
wesker24
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az meg lehet mivel nekem nincs gamepad-om igy nekem ugye marad a bill+egér kombó !
Ezért is van nálam ott a Menüben a Key Bindings !
-
-
wesker24
senior tag
Felraktad hozzá te egyáltalán a Patch-eket azóta már az Update 3 patch is kijött hozzá !
De mindegy ha nem raktad fel akkor menj az Inventoryba alapból O betű ott menj a Gamepad Ikonra és ott a kaszára és ott vannak a bill beállítások !
Amúgy érdemes felrakni az Update 3-at mert már elég sok mindent kijavítottak benne !
Van már Anti-Aliasing SSAO Vsync is müxik Shadow is van Key Bindings is van ha nyomsz egy Esc-et és persze javítottak egy csomó Bug-ot is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)