Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
és milyen a dungeon siege 3 ?
az előzőt végigvittem a kiegészítővel együtt és nagyon tetszett
de erre a 3. -ra még nem tudtam magam rábeszélni 
-
Gergosz2
veterán
spoiler:
Azokat gyűjteni kell!
10 szint van és minden szinten egy titkos így összesen 20 cumót kell összedni hozzá.
Nem is nehéz megtalálni őket mert mindíg van valami falfestés , ami jelzi , hogy a közelben van egy.
Néha egy darab zászló vagy nem tudom mi, máskor pedig csak a falra vannak írva betűk és az. -
Rebell
senior tag
Little Spoiler:
A Soul Arbiter’s Maze pályán szenvedek. az irányok egyszerűen nem egyértelműek, találtam 1 leírást, hogy melyik szinten, mely irányba kell haladni. gondoltam megosztom. -
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem tart tovább? mire megcsináld a Questeket is, bőven a duplája a játékidő az első részhez képest. Legalább is nekem.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát, abban ne bízz, hogy tovább tart, mint az első

-
Kareszovics
addikt
Szépen lassan, de biztosan beletettem a játékba az első 3 órát. (Tudom, nem sok, ahhoz képest, hogy az elejétől kezdve megvolt, de elkövettem azt a hibát, hogy telepítettem egy Dungeon Siege 3-at; RPG rajongó vagyok, inkább nem is mesélem tovább.
)Eddig nagyon tetszik, már most tisztán látszik, hogy több játekidővel fog rendelkezni, mint az első rész. Mondjuk itt is bennem van a kezdeti frusztráció, hogy bizonyos skillek hiányában, még nem tudok kinyitni/megoldani dolgokat.

-
-
Findzs
addikt
itt is írnak róla:[link]
de nem olyan jó az angolom és ezek a fordító progik xart se érnek sokszor
-
Findzs
addikt
nagy bajban vagyok

több mint 20 óra játékidőm van már és elszállt a windows-om, nem tudtam sehogy se helyrehozni újra kellett raknomez nem is lenne baj mert szerencsére naponta többször is lementem a játék mentéseit egy másik meghajtóra, gondoltam visszamásolom és megyek tovább
de nem megy azt írja ki corrupted save fájl és nem lehet betölteni a játékot, újat indít
már 2 órája ezzel szívok találtam sorstársakat akik szintén így jártak[link]
itt leírnak egy módszert amivel egy hex editorral megnyitható a save fájl és a megfelelő sort átmásolva a régi save fájlba újra megjavul és pár embernek sikerül is már, de én elakadtamvalaki nem járt még így ?
spoiler:
ui:
egyébként 4 térkép van ha jól vettem ki a szavaikból
-
-
Findzs
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
ott ahol a fegyókat válogathatod jobb oldalt mutatja a sebzést védelmet stb. és ott lesz hányas szintű a karakter
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hmm, valóban? Steam-en elvileg meg lehet nézni, mi változott. Remélhetőleg kijavítottak pár bugot... kedvencem a párkányokra felmászás helyett a helyben lebegés. A kombinált mászások irányításakor is már-már tökönszúrnám magam, mert nem azt csinálja, amit kéne, pedig gamepaddal tolom. Szerencse, hogy tulképp meghalni nem is lehet
Mondjuk hogy is nézne ki, ha a Halál meghal...Más: honnan lehet megtudni, hányas szintű Halálom van? Illetve hányas szinten érdemes nekiesni pl. a B-betűs sárkányt lenyomni.
-
Findzs
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
-
Kareszovics
addikt
Valami 520 mega körül update-elt a motyó. Mi lehet az?
-
válasz
infectedmann
üzenetére
-
Dante
csendes tag
Pc-n melyik gombbal tudom aktiválni bossoknál a kivégzést? nem jövök rá

-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
PC -n játszom Xbox360 kontrollerrel (Windows -os kiadás), de a térkép nézetben hiába nyomom az A -t, nem jön elő az Overworld map ha épp egy dungeon -ben vagyok. Ha kilépek, kihúzom a kontrollert, újra elindítom, akkor billentyűzettel sikerül elővarázsolni, de ezt minden egyes alkalommal eljátszani kicsit macerás. Tudtok erre valami megoldást?
-
Gergosz2
veterán
spoiler veszély!
Na végeztem a játékkal cirka 23 óra alatt, ez alatt sikerült összeszednem mind a 40 book of death lapot, meg a 4 gnoMAD figurát, bár az utolsóhoz bevallom térképet használtam.
New game + -szal majd következőnek újra végigjátszom.
A játék jó volt tetszett, bár az elején megijedtem Forgelands pálya láttán, hiszen az első rész posztapokaliptikus Földön játszódott ami nagyon tetszett nekem.
Szerencsére már a többi térkép nagyon ott volt, bár kicsit csalódtam, mert az előzetesesk alapján (pl: ez) sokkal több démonra számítottam mint amennyi ténylegesn van a játékbaa.DE összességében jó játék.

-
wesker24
senior tag
Először is haladj tovább a főküldetésben és majd megkapod azt a képességet is amikor szét tudsz majd válni , Vulgrim meg csak akkor ad neked kulcsot ha összegyűjtöd neki a Book of Dead lapokat minden 10-dik lap után kapsz egy Bone key-t amivel a Death Tombokat tudod kinyitni.
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni, mert elakadtam a masodik terkepen.
Tobb olyan hely van ahol, ket vagy harom helyre kellene allnom egyszerre, hogy a racsok eltunjenek. Neztem egy Youtube videot, de ott a jatekos olyat valasztott a "nagy koron"(fegyverek, alakvaltas,stb) ami nekem nem aktiv.
Mit csinaltam rosszul???
Az elso terkeprol az osszes mellekkuldit megcsinaltam, csak a ket boss van a masodikon meg a fo szal.
Vulgrim nekem nem adott semmilyen kulcsot, azt hogyan szerezhetem meg??

Megkoszonok minden segitseget!!!

-
Findzs
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
ez így van

én is belefutottam már olyanba amit nem szerettem volna olvasni
-
Kareszovics
addikt
Szándékosan nem olvasom a hozzászólásokat, de nyomatékosan hadd kérjek már mindenkit, hogy a SPOILER feliratot használja valamilyen formában.
Köszönöm!
(szerintem mások nevében is.) -
wesker24
senior tag
Jah én Harbinger kasztal nyomom és a Teleport Slash csak akkor ér valamit ha fullra kifejleszted mind a 4 tulajdonságát na meg plusszban hozzá az Unearthly Strenght maxon !
Jah és a Legendary Claw az már max Lvl 5-on volt igy az Unearthly strength-el már elég durva sebzést tudott produkálni föleg akkor ha még Crit-elt is !
-
wesker24
senior tag
A Desposal King az tényleg szopatos ezerrel !
Azt én is nagy nehezen nyírtam ki !
Én így nyírtam ki a Desposal Kinget !
Először 2 nagyon fontos tényező a Desposal King-re !
Rá kell gyúrni a Defense -re és a Resistance-re !
Lvl 15 alatt neki se állj mert eleve esélytelen az egész !
Na meg aztán olyan fegyód kell szerezned ami minden egy Hitnél
visszatölti a Wrath-ot !
Én egy Legendary Possessed Claw-al öltem meg !
Nálam ez volt a taktika !
Mikor elkezd csapkodni állandóan kitérni az ütései elöl jah és közben lönni ezerrel a Pisztollyal folyamatosan amikor beszorul akkor Unearthly strenght aktivál és leadni egy sorozat Earthquake-t amig be van szorulva közben vigyázni arra hogy nehogy lefagyasszon mert akkor bukta megint kitérni az ütések elöl és ha megint beszorul megint megsorozni egy Earthquake-el ezzel a technikával kb levettem az életét 50 %-ra ekkor jöna forgószél kombóval na itt meg egyenesen átteleportáltam rajta kifigyeltem mikor használja a Forgószél kombót és jóval elötte használtam a teleport slasht igy kikerültem az ütéseket ha be kaptam egy ütést akkor használtam a Teleport Slasht hogy visszatöltsem az életem akárhányszor csinálja a forgószél kombót Teleport Slash-el kikerültem és ha beragadt megsoroztam EarthQuake-kel mikor már csak 20 % élete volt benyomtam a Reaper formot és megöltem !
-
Rebell
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, kicsit bosszantó, hogy nem egyértelmű, hogy merre kell menni és megtaláld a Bossokat.
Most éppen a Desposal King -el szívok, és már vagy 10féle módon probáltam kinyirni, de sajna nem jön össze. Ilyenkor szoktam agyf..zt kapni.
Eddig max 1/4 re tudtam levenni az életét, de azóta még félig sem.

Visszakellene mennem Vulgrim-hez és a képességet újra kellene összeállítani,
esetleg vmi jó taktika?
-
Úgy vettem észre, hogy az csak a helyet jelöli meg nagyjából, a dungeonon belül aztán neked kell megtalálni a dolgot / lényt / akármit.
Ha egy konkrét dologra vagy kíváncsi, akkor YouTube walktrough vagy szöveges / képes segítség. Ez utóbbit én mondjuk jobban szeretem.
Picit bosszantó egyébként, hogy a játék odaenged bárhova, de aztán látható, hogy valami képesség kellene az átjutáshoz. A Lost Temple-nél láttam valami sárkányt, de a karikákat látva egyértelmű, hogy valami War-féle lánc kell az átjutáshoz. Szerintem a te eseted is hasonló.
-
-
Gergosz2
veterán
lol mit találtam: gnoMAD's gnome.
Wtf?
leírásban csak annyit közöl hogy gnoMAD titokzatos szobra. Valszeg valmelyik fejlesztő poénkodott. -
Rebell
senior tag
Na most fejezzétek be a "spoilerezést"!!!
Még a végén el kell indítanom a játékot

-
Gergosz2
veterán
engem is lezúzott háromszor de rájöttem miket ismételget:
ugye amikor belépsz hozz akkor egyből egy fagyasztós ütéssel kezdi.
Ekkor nyomj ALT-ot és ugorj felé akkor nem fagyszt le. Ugye ezután egy kis időre beszorul a fegyvere a földbe akkor kell aprítanod.Ha felkel akkor kettő nem fagyasztósat üt , ezek elől könnyű elugrani, majd harmadjára ismét fagysztósat üt.
Ha már kb fele áletét levetted akkor elkezd pörögni is, akkor ezt ismételgeti:
két sima ütés, pörgés, fagyasztós ütés.
Az a lényeg hogy csak akkor csépeld ha beszorult a fegyvere , a maradék időben csak alt-tal vetődj el előle.Remélem segítettem.

szerk:
aki már a Wailing Host-nál jár ahhoz is van egy jó taktikám.
-
wesker24
senior tag
Ne is mond az egész délutánom ráment a Desposal King Bossra !
1,5 óráig szenvedtem vele mire sikerült kicsinálnom a dögöt !
Leviszem az életerejét a felére életveszteség nélkül de csak utána jönnek a gondok
ha fagyaszt akkor neked meszeltek ha jön a forgószél kombó neked meszeltek !
1,5 óra sikerült kitalálnom egy taktikát amivel sikerült kicsinálnom de vagy 200x-szor haltam miatta !
-
Nordic
Közösségépítő
Ez a desposed king kicsinál idegileg. Egyszer eltalál a fagyasztásos ütésével és kapáltak... már vagy 8x nekifutottam, de nem megy, ráadásul kurva sok hp-ja van...
mod: Leütöm fél hp-ra erre most betolja a forgószél-kombót, és abba döglök bele...Remélem csuklik, aki ezt a boss-t betervezte.

-
Findzs
addikt
szeretek úgy játszani, hogy mindent megnézek alaposan

wesker24:
az az gorewood -ra gondoltam csak nem ugrott be a neve
na azt kinyírtam félgőzzel
normálon vagyok egyébkénttulajdonképpen jó hír amit mondtok, hogy fog nehezedni mert tényleg szeretek vele játszani csak legyen kihívás

-
Gergosz2
veterán
neten lehet egymásnak fegyvereket küldeni?
-
Rebell
senior tag
"független szabad préda" Így már érthető, mikor még én sem napi 2 órát utaztam melóba oda-vissza, és nem volt gyerek, akkor volt játék (The Last Remnant JRPG) amiben nekem is 150-160 óra játékom volt. (összes Side Quest kitakarítva, etc.)
sztem akkor most a leveles ládám tele van SQ-el, mert mindegyik Oriással jól elbeszélgettem.

"A Book of The Dead-böl összesen 40 lap van tehát 4 kötetes" most ment el a kedvem a gyüjtögetéstől
, annyit tényleg csak kinyomtatott térképpel lehet megtalálni, akkor Fast travel felejtő.Sztem este leülök a gép elé, asszony nézi majd a kedvenc sorozatát, én meg apríítok.
-
wesker24
senior tag
Jah oké így már érthető !

Amúgy én független szabad préda vagyok időm mint a tenger !

Persze simán ha a Guardiant lenyomtad akkor simán vissza mehetsz Tri Stone-ba !
Amúgy ezek adnak Side Questeket !
A Vak csaj akinél Health Potit lehet venni
A kereskedő csaj akinél a cuccokat lehet venni
Thane aki a 4 Boss küldit adja
Oran (Egy stone Golem) is ad egy Side Questet
A Book of The Dead-böl összesen 40 lap van tehát 4 kötetes !

Mindkét térképen szét van szórva olyan helyekre amire te még csak nem is gondolnál

-
Gergosz2
veterán
nem!
Wailing Host -
Rebell
senior tag
"Mi az hogy csak a főszállal foglalkozol vazee ! Irgum Burgum !"

háát bakker, miután este a 2gyerek lefürdetve, lefektetve, és talán a gép elé kerülök 2 órára, örülök, ha fél év alatt kitudom pörgetni a főszálat, nemhogy még a mellék küldikkel is foglalkozzak.
Ha a Guardiant lenyomtam, visszatudok menni még Tri Stone-ba?
Megnézem, hogy ki milyen Side Questet adott, hátha van vmi Quest a térképn visszafelé is.
Ami lap kell Vulgrim-nek (10ből 6 már megvan), az csak az első térképen van?
-
wesker24
senior tag
Hátha már felélesztetted a Guardiant és a Stone Valley Valenél van a Guardian amint kimész Tri Stone-ből nincs mese meg kell küzdened vele !
Amugy ezt a 4 Boss Questet Thane adja miután legyözted és megkaptad a Reaper form-ot !
Mi az hogy csak a főszállal foglalkozol vazee ! Irgum Burgum !

Tessék neki állni a Side Questeknek !

-
Rebell
senior tag
Huhh bakker,én akkor csak a főszálon rohangálok? eddig még 1 Side Questet sem csináltam (vagyis ez félig igaz)
Szóval ez a 4 Boss Questet Thane adja?
Most tarok ott, hogy felélesztettem ezt a kő oriást, de akkor nem aprítom le, inkább megyek és elkezdem a mellék szálakat.Vagy ha kimegyek a városból, arra a zöld rétre, akkor egyből Fight lesz a Monstrum ellen?

-
wesker24
senior tag
Jah a 4 Boss közül Gorewood volt a legkönnyebb !
Beithir-hez meg majd a Deathgrip kell Beithir Nook-nál van ott már voltál egyszer korábban csak akkor még nem volt meg a Deathgrip ott van ahol az a szakadékos lávafolyam van és láttál egy óriási lángoló repülő sárkányt na az Beithir !

Ami a másik lángoló köcsögöt illeti azt tényleg szopatós volt de az gyerekjáték volt ahhoz képest ami majd a másik térképen lesz !

-
Nordic
Közösségépítő
Gorewood nem volt szópatós(a 4 közül ez az egy van meg eddig, mert a másikhoz jelenleg nem tudok bemenni, mert valami 4 kulcsos ajtó védi), de pl. volt egy lángoló köcsög(a talizmános Warden adta a küldetést), na az szétsz*patott. Vagy 5x estem neki. nem emlékszem a nevére, de ilyen lávafolyam mögül ugrott elő, ordibálva.
-
wesker24
senior tag
Még csak lvl 10-es vagy az molyfing !

Majd akkor mond ezt hogy könnyű amikor már a másik térképen vagy !

Első térkép (Forge lands) Másik térkép (Kingdom of the Dead)
Ami a fejtörőket illeti ne aggódj lesznek nehezebbek csak haladj elöre a story-ban !
Ahol jelenleg vagy az semmi ami jönnek majd késöbb !

A félig fa félig kö csávó alatt kit értesz a Guardiant akit fel kell éleszteni ?
Ami meg a Bossokat illeti amit Thane javasolt 4 Boss-t hány van meg ?

(Beithir Gorewood Achidna Desposal King )
-
Findzs
addikt
nekem már benne van vagy 15 órám és azt kell mondjam sajnos az első rész jobb volt,
itt megy az ember templomról templomra, és mindegyik ugyanolyan, unalmasak a helyszínek
az 1 be változatosabbak voltak, legalábbis eddig
a fejtörők se igazán fejtörők, könnyűek
a játékmenet is színesebb volt, ez tényleg olyan mint egy dlc10 -es szintű vagyok és nincs ellenfél, túl könnyen kapkodom le őket még a bossokat is
az omega blade -nek egyenlőre nincs ellenfele
a nagydarab baltás csávót is lenyomtam a tri stone -nál minden erőfeszítés nélkül, meg azt a félig fa félig kő csávót is pedig az kemény volt
na de majd lehet később fogok még "sírni"

az első részhez már van magyarosítás és ehhez is készül:[link]
lehet érdemes lenne berakni az első hsz -bepersze jobb lenne magyarul de ki bírja azt kivárni

az elsőt se bírtam
-
Még egy bugot találtam: ha dungeon-ban vagy, a térképen az "A" gomb marhára nem csinál semmit, nem vált át világtérképre. Szerencsére túl sok gomb nincs a gamepadon, a bal kart kell lenyomni (utána meg a jobbal lehet mozogni, hogy ebben mi a logika). A D-pad sem működik, csak a térképen, a szintek közti váltásnál. Fura.
Viszont ku**a tetszik, hogy tényleg bárhonnan el lehet utazni a felfedezett pontokra, majd visszatérni ugyanoda.
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki tudja, hogy a küldetések listája között hogy kell mozogni? Mert ugye több, mint 5 küldetésem van a mellék-küldikkel együtt, de csak a felső 5-öt látom, a többit nem, és hiába kattintok a lista alján a nyílra fogalmam sincs mi a többi. Erre az egyre nem tudtam rájönni a játék kezdete óta.
-
Sonja
nagyúr
Az ilyen adf.ly-os linkeket el kellene itt felejteni!

Ez az iponos link lenne az egyébként. -
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
"Az első rész is nyílt végű volt... ha az utolsó harc után ismét odamentél az angyalhoz, már nem kellett senkivel megküzdeni, csak beadta a záró videókat."
Na ezt nem tudtam.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
De az a szemétség, hogy csak akkor tudod meg, hogy kérhetsz kulcsot, ha már megvan a játék és az írja, hogy regisztrálj. Mert nekem pl. fogalmam nem volt róla.
Az első rész is nyílt végű volt... ha az utolsó harc után ismét odamentél az angyalhoz, már nem kellett senkivel megküzdeni, csak beadta a záró videókat.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez engem is felháborított... Megjelenés napján már nem tudom kérni a kulcsot...

MOD: ha esetleg valaki végigtolta már áruljon már el csak annyit, hogy ez végre nyílt végű, vagy csak az utsó mentéssel lehet tolni a zárás után?
-
Rebell
senior tag
A Rusanov Axe tetszik, ez az egyetlen olyan fegyver, amit lehet Upgradelni. (vagy én nem látom a többinél ezt a lehetőséget)
Elég érdekesnek tartom, ezt az egyidővonalban játszodó történetet, valahogy nemtudom, összekötni az első résszel. Meg valahogy jobb, volt az első rész sztem, Boss fight-ok is jobban tetszettek. Viszont a szabadon mászkálás tetszik
Most tartok ott, ahol a kiszabadított Titánt kell kiiktatni,
Még jó hogy van Gamepadom a játékhoz, mert billentyűzettel lehetetlen a játék. -
-
Tom6
aktív tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Valaki gyorsabb volt...

(#4): Elvitték!
-
-
Tom6
aktív tag
Ha valakit érdekel:
Darksiders II : Rushanov's Axe: [ 2KNEL-NCJG4-FWCNZ ]
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nagy bátorság kellett hozzá tényleg
Semmi gond, pont ilyennek képzeltem az 1. hsz-t, csak türelmem nem volt hozzá 
Kb. 2 óra alatt egyébként kellemeset csalódtam a játékban, mondjuk kicsit tényleg hajaz már Perzsia Hercegére. Egy hete játszottam végig az első részt, aztán lehet, hogy azért van, hogy Halál mozgáskultúrája így az elején eléggé vérszegénynek tűnik
De majd lesz ez jobb is. Tetszik a fast travel is, most már akárhonnan a kijelölt helyen teremhetünk. Az inventory tárgyak képei mondjuk tényleg elég pixelesek.Bug: a beállításokban a vertical sync nem ér semmit, nem működik. Driverből kellett ráküldenem, így jó.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Köszönjük, hogy megnyitottad (vette valaki a bátorságot).

Kicsit feljavítottam az első hsz-t, biztos nem haragszol meg érte.

-
Ideje volt külön topicot szentelni a játéknak.
Ügyeljünk a topic spoiler-, és warez mentességére!
Az apokalipszis négy lovasa közül a legrettegettebb, a Halál, nehéz útra indul, hogy megújíthassa az emberiséget és tisztázhassa a fivére nevét. Az útja során rá kell jönnie, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak az apokalipszisnél...
[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- Autós kamera eladó
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de erre a 3. -ra még nem tudtam magam rábeszélni 

)

.

Még a végén el kell indítanom a játékot