Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
konyi79
üzenetére
Amíg nincs bizonyíték, addig hit kérdése.
Egyébként a bejáratás utáni olajcseréről volt szó, nem a long-life 30 ezres csereperiódusról. 30e km-t én se szívesen tennék bele csere nélkül (főleg turbósba), de pl. 1 év/10e km után nem cseréltem olajat (1.6 SCe), majd jövőre 2 év/20e-nél fogok (kevés hideg üzem, hosszú távokon használom).
Egy-egy személyes példa, felkapott fórum bejegyzés simán cáfolható a milliónyi céges flottával vagy a külföldről behozott visszatekert autókkal, ott aztán tuti nem foglalkoznak ilyenekkel.
A 100-120 ezret bíró, rövid utakon használt turbókon szerintem nem sokat segít a bejáratás utáni olajcsere, az egyes márkáknál már lassan kopóalkatrésznek számít sajnos.
Az új motorjaimon én is lecseréltettem az olajat, 500/1000 km után (bár belealkudtam az árba, de amúgy a KTM-nél 40e Ft a móka, úgyhogy ne mondja senki, hogy fillérb@szó vagyok
) , ahogy előírták, úgyhogy nem vagyok ellene, ha a mérnök kollégáim is úgy gondolják 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) , ahogy előírták, úgyhogy nem vagyok ellene, ha a mérnök kollégáim is úgy gondolják