- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peby92
csendes tag
Fordítottam újat, amiben kikapcsoltam ami nekem nem létszükség, csak eddig beletettem, mondván elfér, miért ne. Azóta jó az SMB.
Itt a link.Ezeket vettem ki: FUSE, UVC camera, USB serial, USB audio, XFRM Ipsec, Qos, IMQ, IFB, NFS client, CIFS, Shortcut Forward Enginge, NTFS-3G driver, Parted, RP-L2TP, OpenSSH instead of Dropbear, StrongSwan, XUPNPD, Privoxy, DNSCrypt, Stubby DoT, DOH, WPAD, ZRAM, ADB, LUA, EoIP, Curl
Ezek szerint a fenti listából valamelyikkel összeakadt. Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata melyik lehet a ludas akkor szóljon. Ha valaki szokta használni a buildemet, és kell valami ezek közül, akkor írjon, aztán legközelebb megpróbálom megint beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Politika
- Overwatch 2
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest