Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
-
mvkly
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Igazán köszönöm a részletes magyarázatot
Akkor a Voodoo után szépen beillesztem a sorba a Phantom-ot is. -
ImACeltic
őstag
Nekem ma esett kb 4-5 különböző szintű Tyger Claw tagoktól, de kicsit később újra kerestem őket és akkor már nem akartak esni.
Más:
Nem tudom belefutottatok-e ebbe a mellékküldibe, ahol korábban
. Ott van egy haiti feka aki BD-t és BD eszközt akar eladni nekünk. Vegyétek meg mindkettőt.River nyomozó autója parkolt miután kikérdeztük a magyar kiberpszichó volt főnökét a piacon
Ez tuti utólag került bele a játékba és önkritikának szánták a fejlesztők. 
-
freeknight
őstag
Röviden: amit itt írnak abból konkrétan egy szó nem igaz, semmilyen küldetést nem buksz.
Kicsit hosszabban (de nem spoileresen):
A Phantom Liberty történetének megvan a saját maga lezárása. Ez várható is egy ilyen nagyívű dlc esetén. Stáblista, ezután visszatérsz a játékba. Ez úgy működik, mintha csak egy sima sztori küldit teljesítettél volna, tehát érthetően nem buksz semmit az alapjátékból.
Ezután, ha bizonyos döntéseket hoztál meg a dlc-ben, a Phantom Liberty főszálának teljesítése után lehetőséged nyílik az alapjáték egy új, kiegészítő befejezésére, mondhatni bonus ending.
A szokásos, alapjáték spoiler következik Itt, meg fog jelenni egy új opció is, ezt választva veszi kezdetét az új befejezés.Hanakóval való találkozás után Johny-val kiülsz a tetőre és választhatsz.
Na most itt van a cikkben a félreértés. Eddig az összes ending úgy működött, hogy megcsináltad, aztán vissza rakott téged az alapjátékba az utolsó küldi, az Embers elé. Valamiért az új befejezés után ez nem történik meg, a menübe rak vissza. Ez érthetetlen miért, mert egyébként ugyanúgy csinál egy pointofnoreturn mentést, mint eddig, de akár manuálisan is menthetsz előtte.
De ez az egyetlen változás, nem a játékba, hanem a menübe rak vissza, ennyi, de nem buksz semmilyen küldit sem.
Azt nem értem, hogy a cikk szerzője ebből hogyan következtetett arra, hogy elbuksz bármit is. Gondolom lusta volt a mentett állás betöltése gombra vagy a folytatásra kattintani mert rohannia kellett megírni a cikket
-
mvkly
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
spoiler: [link]
Itt azt írják, a PL-nek van olyan befejezése, ami miatt érdemes a dlc-t csak a point of no return-nél megcsinálni. Különben az addig hátramaradt fő küldetés feladatokat elbukja az ember. -
Jinxb1rd
addikt
Én tegnap este óta tanulom az AI voice-olást minden téren és célegyenesbe is vagyok.
Ötletek hogy ki lehetne jó hang a főszereplőknek? (mármint aki bele is illik, karakteres hang) Mellékszereplőkkel most nem akarok foglalkozni.
-
lo_jo
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem egy küldetés, én folyamatosan járkálok ki-be, csinálok pár alap küldetést, aztán vissza Dogtownba.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Koszi nektek a tanacsot, akkor lehet, majd belekezdek. Azt hittem ott is ilyen point of no return lesz, de akkor ez igazabol csak uj kuldetes es utana csinalhatom az alapjatekot tovabb.
-
A hét második felében szerintem én is eljutok a DLC-ig.

-
freeknight
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Úgy képzeld el, hogy plusz küldetéseket ad a játékhoz: bármikor játszhatod. End-game contentként is működik, még a lore-ba is illeszkedik így, de az az igazság, hogy annyi fun és OP fegyvert/kibervert ad, hogy érdemes minél előbb megcsinálni, hogy ezekkel játszhass minél többet az alapjátékban.
-
pandras83
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
ha már vagy lvl 30 és jól megy a gunplay a buildeddel, akkor a hívás után irány a dlc! jól van beillesztve a story küldetések közé szerintem
-
Jack Oneill
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Most talalkoztam Panammal, mar segitek neki Sault kiszabaditani. Lassan osszejovok vele 🤣
Csinalgattam par mellekkuldit. Haladtam a fo kuldikkel is. -
omfgk
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Szerintem is érdemes azért hagyni teendőt az alaptérképen. Máskülönben nincs mit csinálni arrafelé, tehát az ember beszorul Dogtown-ba. És azért ehhez túl kicsi Dogtown.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Várj, most hol tartasz?
Ha van lehetőséged csinálni a PL küldetéseket, akkor szerintem haladj abba az irányba, a főszál meg fog várni - jobb, mint utána viszajönni. -
Jack Oneill
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Akkor mit javasolsz? Hagyjam felbe az alapjatekot es csinaljam a dlc kuldit, majd utana az alapjatek befejezését? Vagy melyik variacio a normalis?
Egyebkent ilyen point of no return csak az alapjatekban van? Vagy a dlc is ilyen? Vagy a dlc olyan mint egy kulon kuldi, de az alapjatek vegehez ad hozza egy uj endgame variaciot?
Bocsi a hulye kerdesekert, csak szeretném valamilyen logikus formaban vegig vinni a jatekot. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha újat kezdtél, akkor miért nem a DLC-s küldetésekkel a közepén csinálod? Most már azzal teljes a történet (úgy van meg minden befejezési lehetőség)
-
omfgk
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Point of no Return elé dob vissza ha végignyomod az alapjátékot.
A DLC-t meg bármikor el lehet kezdeni.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Segítsetek kérlek!
A következő a gondom, ha egyáltalán ezt gondnak lehet nevezni
Szóval, én még nagyon régen vittem végig a játékot, valamikor a kezdeti időkben, viszont a mentéseim már nincsenek meg. Így elkezdtem az egész játékot elölről. Akkor még gyenge géppel nyomtam, így most sokkal nagyobb élmény egy jobb gépen. Teljesen elölről kezdtem és az a célom, hogy (dlc küldi már bejött) teljesen végig viszem újra, más statokkal stb. Ha teljesen végzek, utána tudok a phantom liberty résszel foglalkozni? Nem törli, remélem. Gondolom, amikor visszadob a nyílt világba, akkor neki tudok annak is kezdeni. -
csababarca
őstag
válasz
Ry0K3N
üzenetére
most azt olvastam, hogy ha ott a fekete zafírban amikor jössz ki Hansentől, és balhéba keveredsz, akkor jöhet elő ez a bug.
Hát márpedig én szétcsaptam ott mindenkit, mivel nem tudtam hogy van jelentősége
de nem én vagyok az egyedüli, steam-en is írják ezt a problémát bőven.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én PC-n (Steam) és PS5-ön játszom cross progressionnel, előbb PS5-re vettem meg, aztán pár nappal később PC-re is, közben kipróbáltam, hogy a DLC-s PS5 mentést megpróbáltam betölteni PC-n, de kiírta, hogy nem lehetséges, DLC-s mentés nem tölthető be. És persze nem a DLC területén voltam, a játék legelején volt a mentés, Dorsett kisasszony megmentésekor. Szal a cross progressionhöz minden platformra meg kell venni a DLC-t.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Szerintem az bugos lesz. Ma reggel csináltam végig ezt a küldit de nem emlékszem semmi ajtóra.
-
nincsnév007
addikt
ha xboxon kezdtem el a játékot a felhő mentéssel ps5-n tovább akarom pucolni a térképet akkor tudom úgy folytatni hogy max nem megyek be a dlc területére? mivel úgye dlc-s a mentés.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Spoiler, de mondom:
Night City spaceport. -
Maxxy10
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Pontosan nem tudom mennyi van de többet nem találtam.
-
tibaimp
nagyúr
Az alapjátékban ezeknek az új Tartozékok és modok alapváltozatainak (fehér) tervrajzát hol lehet megvenni?
-
Maxxy10
addikt
Valaki kérdezte Dogtownban azokat a
három fejes mini "dungeon?", hogy nem talált többet. Miután elolvastam a játékban egy jelentést a bàr alatti rejtekhelyen több is megjelent a térképen. -
csababarca
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
erre valaki?
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
pedig tökjó lenne egy weight slider. én a skinny csajokat csipázom, jó lenne olyan karaktert nézni

-
ImACeltic
őstag
Van módja annak, hogy vissza menjek a Voodoo Boys templom alaksorába ahol volt egy talán tech 15-ös zárt, rácsos kapu? Akkor nem volt elegendő szintű a tech ágam, de most meg zárva találtam az alaksorba vezető ajtót.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Aventador91
üzenetére
Nexus és rákeresel! Rengeteg mod van, de a 2.0 óta elég sok bedöglött, update nem mindhez jött még.
-
csababarca
őstag
Már végeztem a főszállal, most próbálom megcsinálni a (innen spoiler)
Tiéd a város- Menj be a Fekete Zafírba küldetést. Felvettem Aguilar személyiségmintáját, ott állok az ajtóban, jobb-ról bal-ról 1-1 őr, üdvözöltek, de az ajtó zárva, nem nyílik fel. Itt mit kellene csinálni?
-
A Regina Zembinsky küldetésnél másnál is volt olyan, hogy nincs senki a szobába?
3x állok neki, először pacifist módban, aztán ledaráltam mindenkit, üres a szoba.A négyes szoba, a hatost meg nem tudom kinyitni. Aventador: ha big tits módra gondolsz, akkor van, én használom.

-
Aventador91
őstag
testalkat mod létezik? elsősorban a csaj v-hez
-
proci985
MODERÁTOR
ha valaki hasznal save editort (CyberCAT), azt hiszem megvan a bug miert marad alacsony a droprate szint ha valaki manualisan tolja fel a karakter szintet 60ra. forced modifierek kozott van egy level 25, szoval ugy nez ki lett egy extra derivativ valtozo 2.00tol, tehat par dolog lehet nem V sajat szintjet hasznalja.
fejlesztokent: cohesion, much?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez a kettő van eddig csak tudtommal. A tiedét is csak tegnap töltötték fel.
Ez se rossz megvalosításilag, de szerintem ez a hang nem elég karakteres.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Főleg a dlcbe ott szerintem még jobban bele élte magát a szerepbe.
-
Jinxb1rd
addikt
Ja szerintem is jó, csak az ember harmadik végigjátszásra azért többre vágyik, változástatásokra. Én speciel nagyon bírom, hogy alternatív Silverhand kinézetet lehet beállítani, szvsz jobbra is sikerült.
És ezt a mod-ot is csak érdekességként mutattam, hogy azért ahhoz képest elég durván jó, de nem használnám.
Kedvet is kaptam hozzá, hogy utánanézzek a témának, ha tudok, csinálok a Max payne hangjával egy férfi verziót. Esetleg Chester hangját is kipróbálom. -
Fitzgerald
veterán
Harmadik végigjátszás nyolcvanadik órája környékén kezdek lassan kifutni a tartalomból (van még talán 25 gig hátra, a
, illetve az NCPD hustle-k, amiket kihagyok szerintem).Kerry questline
Előbb-utóbb minden nagy open world játékban eljön az a pont, amikor minden lényeges dolgot megcsináltál, mindent elolvastál, és marad a vibeolás, városnézés, a random események...és az üresség érzete.
Most ezt egyelőre nem érzem (bár elkerülhetetlenül el fog jönni itt is), és rájöttem miért: a különféle questlineok utáni mindenféle interakciók, apróságok miatt.
Pl.Panam és Judy üzenetei, a piázás Alex-el a Phantom Liberty fő szála után (amúgy azt hittem Alex meg akar mérgezni, de szerintem nem csak én), Songbird ajándéka, Mr. Hands utolsó küldije, a BD amit a lakásodban hagy Alex, stb...
Ezt a Witcher 3-ban is jól csinálta már a CDPR.
Amúgy a hard tényleg sokkal könnyebb lett 2.0 óta, kb. a 30. játékóra környékén tartottam ott, ahol az 50. óra környékén előző playthrough során.
Még csak nem is arról van szó, hogy elnyomkodtam mindent, meg nem olvastam el semmit. A legtöbb dialógust nem nyomtam el, és a legtöbb olvasnivalót is újra elolvastam. -
Jinxb1rd
addikt
Én elkezdtem újrajátszani a játékot. Közbe ráleltem erre a modra, kicsit bánom hogy nem csajjal kezdtem a játékot.
https://www.youtube.com/watch?v=ZJPIS0ZFTyI
Mondjuk én férfi voice overre vágynék, mert a jelenlegivel nem vagoyk elégedett. nem tudok elvonatkoztatni a Cyberpunk marketing figurájától, hogy ő beszél, nem én.
-
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Most kénytelen voltam megvásárolni a kiegészítőt, nehogy kárba vesszenek a Twitch droppok.
-
mvkly
senior tag
Váov, ez új volt. Szállok le mociról, nyomom a térképet, erre a semmiből töltőképernyő és átdob 2km-rel odébb. Töltés után létra közepére rak, hangeffektek, mászó fogás, miazmás, csak a létra hiányzik, lógok a semmibe
-
válasz
JoeCockBill
üzenetére
A DLC megléte feltétel hozzá? Twitchen behúztam mindet, de a játékban nem sikerült megtalálni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Köszönöm mindenkinek a tippeket a non-lethal módhoz!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
persze, de ez nem. mod nélkül alapból van egy fekete belső része. bunkóság
-
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Bármelyik nyitott dzseki lehet ilyen, ha nem húzol alá semmit

-
JoeCockBill
senior tag
Ne felejtsétek el beszerezni a Twitch Drop dzsekit. Egy moddal eltüntethető a belső része, így tök jól néz ki:
-
Az RT rengeteget ad az élményhez, de azért még van mit csiszolni. Pl.: szakad az eső, amikor kijövök Judytól, a túlpartból semmi sem látszik, de a tócsában mégis gyönyőrűen tükröződnek a felhőkarcolók. Kár az ilyen apróságokért, mert kizökkent a hangulatból.
Persze ettől függetlenül ez egy zseniális játék. -
gV
őstag
uhh ez a játék...
csak most gondoltam bele, hogy milyen egy lépést hátra lépni és a céges út helyett elképzelni egy nomád csajt aki épp 2 év komából ébred és közlik hogy a HP Pam miatt dobták. na, az úgy valami kegyetlen. még férfiként ha korábban összejöttél Pamel, most csak hozza a formáját (bár a többiek miért hagyják, hisz felnőtt emberek lennénk vagy mi?!), nehezen, de túl lehet lépni. amúgy céges csajként ez a fejlemény meg se karcolt, meg úgy az egész vége (jó, a záró képsor ütött, pár mp-ig). aztán végül is csak egy sűrű, de rövid történet ez az egész V életében és a legfontosabbnak mindig is Jackie elvesztését mondanám. hogy most sokan hátat fordítanak, pff nincs is szükség rájuk. -
omfgk
veterán
Cyberware shard másnak se nagyon akar esni?
Lvl 50, 231 a capacity (edgerunner nélkül). De a +4-es perk és az engineer skill az megvan.
Tehát erre csak az edgerunner megy rá. Shard viszont mindenféle esik, csak cyberware-es nem. -
Cifu
Topikgazda
-
nesh_019
senior tag
Ilyenkor mit kell csinálni? Hivjam de nem használhatom a telefont...
[link] Ezt csinálja már 10perce...
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Lopakodás és kiütés hátulról.
Elsőként a bejáratnál lévőt szedd így le oldalról, a konténerek tetején mögé lopakodva. Aztán vidd el a testet oldalra, mert felfedezik. Ezután a konténerek tetején be tudsz lopakodni a középső konténersorhoz és onnan a reflektort kikapcsolva a szerzetes előtt lévő mögé. Várd meg, amíg a másik elmegy oldalra. Utána őt is le tudod szedni mögé lopakodva. Ezután jöhet a két hátsó. Megvárod, amíg hátramennek és először a külsőt, végül a legbelsőt altatod el. Kész! Nem kell se gránat se semmi más.Kb. 7-8-as szinten csináltam most így a 2.0-val, de előtte is ment.
-
Cifu
Topikgazda
Háááátttt... az max. akkor működik, ha már kigyúrva mész arra. Én ilyen max. 10-11 szint környékén járok arra (még a The Heist előtt), és azért az akkori Short Circuit quickhack nem nagyon tud ilyet, örülök, ha túlélem egyáltalán. Mostani játékban is végül inkább gránátoztam őket, és az egyik bele is halt, de már elegen volt a sok újra próbálkozásból. Ha annyira pacifista buddha barátunk, akkor fogadja el a sorsát

-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Gyorshekkelésekkel nyugodtan rájuk mehetsz (ha nem akarsz lopakodni), még a harci hekkek sem ölik meg az ellent - oké, a gránát felrobbantása és az öngyilkosság, mint végső hekkek nyilván.

-
GhanBuri Ghan
őstag
2.0 előtt volt szemre rakható kiegészítő, amivel nem ölte meg az ellenfelet, most már csak szemeket lehet cserélni - hogy lehet megoldani azt, hogy megkímélje az ellenfelek életét?
Pucolom ki Watsont, és a buddhista szerzetes nem örül, ha kinyírom a maelstromöket, ugye -
omfgk
veterán
Cyberware capacity shard-al mi a helyzet?
Mert nem nagyon esik.Lvl 50, és 231 a capacity (edgerunner nélkül).
A Carrying capacity viszont 580 felett már. Az esik mindenfelé. -
ImACeltic
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem később spawnolt, mint anno az első végigjátszásomkor. A barlangos küldi után megcsináltam még 1 Panam küldit plusz eltelt kb 10 ingame nap és akkor már ott volt. Plusz az utcai hírnevem is 40 körül volt, nem tudom ez számít-e, Reddit-es emberek szerint igen.
-
genndy
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az mindig is a Wraith barlangban volt.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Én a kapcsolódó küldit tegnap csináltam meg, szóval most szereztem a kocsit. De mindig third person nézetben vezetek, szóval rögtön észrevettem, bár eléggé meglepődtem azért.
Aranyos kis apróság.Szerk.
Ha már autók, a fekete Caliburn megszerezhető még valahogy? Autofixer Terminalból fehéret tudtam csak venni...
-
Ez valami bug lenne? Már korábban is voltak visszalépések, értékcsökkentések fejlesztésekkel, de ez már eléggé szembetűnő.
-
freeknight
őstag
3-szor kivittem a játékot, a negyedik save file-ban 124 óra van már, de még mindig szinte minden napra tartogat valami újdonságot a játék
Csak most vettem észre, hogy a Charon orrán egy ilyen láng hologram aktiválódik, ha gyorsan mész, pedig beleraktam már jópár km-t, mióta megkaptam. Hasonlóra még csak nem is emlékszem az alapjátékból (oké, a sebességre nyíló spoiler hasonló metodika, de azért ez sokkal egyedibb).
-
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
55-60fps-t tud, ha jól emlékszem az NVIDIA marketing videókra. Egyikben 4K Performance DLSS-sel mutatták, ami pontosan 1080p-t jelent

-
PuMbA
titán
válasz
Piszmaty76
üzenetére
A DLSS 3.5 marketing videókban látható, amikor mutatják, hogy nélküle vs. vele, hogy natív 4K-ban PT-vel 17-19 fps-t tud

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)