- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz nesh_019 #5151 üzenetére
Nomad, Corpo és végül Street kid. Én nem érzem hogy hiteles egy olyan karakterrel indulni elsőre, aki otthon van Night City életében. A tapasztalat később jön, na akkor lesz jó a Street kid. Nomaddal és Corpoval egyszerre fogok indulni, tökéletesen fogom adni a zöldfülűt, főleg az elején, és így nem spoilerezem le magam elől a dolgokat. Megpróbálok két külön úton járni. Az egyik szövegben lopakodásban, hack-ben lesz jó, a másik tech-közelharc-távolsági harcban.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
nubreed
veterán
Nomad streetkid, corpo nálam a sorrend. Arra leszek kíváncsi, hogy a játék eleje a 3 különböző background -nál meddig fog eltérni, és mikortól lesz az, hogy ugyanaz lesz mind 3 -nál. Vajon csak a "bemutatokozás" és 1-2 küldetés erejéig fognak eltérni, hogy mélyebben lesz ez megalkotva.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
deadtom
csendes tag
Szintén a street kid vagy corpo, de egyre inkább az első felé hajlok. A nomad soha nem érdekelt bár ahogy itt írják, hogy tényleg a legaljáról kezdve még a várost se ismerve indulunk neki a játéknak elég jól hangzik. Többször meg valószínűleg nem fogom végigtolni. Mivel egy végigjátszás is elég sokáig fog tartani, meg van egy ilyen hülye berögződésem, hogy az ilyen játékokb, ha valamit eldöntök akkor azt nem változtatom meg csak az az egy végigjátszás számít. Ha nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy miben tért volna el akkor max youtube-n megnézem.
-
-
nubreed
veterán
válasz nesh_019 #5878 üzenetére
Amúgy én is ezen a véleméneyn vagyok, csak nem akartam leírni. Sokan vannak akik konzolra várják.
#5879 cyberkind: lehet nem lesznek olyan szarok azok az ubi játékok, a Valhallában nagy potenciál van és amit eddig láttam róla, nagyon meggyőző. Azt is legalább azóta követem, mint a Cyberpunkot, minden videot, stb megnéztem róla, úgy tűni, ezt most eléggé odapakolja az ubi. A Legionnel kapcsolatban vannak kételyeim, de majd a reviewk megmondják.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
cyberkind
félisten
válasz nesh_019 #5969 üzenetére
Csodát azt ne! De amúgy erre a hibára, hogy bejelentették a mostani genre, szerintem a The Witcher 3 utómunkálatai alatt jöttek rá, amikor azt se tudták megcsinálni, csak hát az a rohadt pénz a ~160 millió előző genes gépekkel, amikből ha csak a harmadára kimegy a játék, már 50 millió, persze nem ennyi lesz, csak 30.
-
félisten
-
Fitzgerald
veterán
-
bélanéni
őstag
válasz nesh_019 #7742 üzenetére
Nem tudom játszottál-e a W1-2-3 játékokkal, ha nem is ilyen töménységben, azért az is erősen felnőtt tartalmas volt. Nem csak a szexre gondolok, jó sok káromkodás, kegyetlenkedés. Mint ahogy az alapul szolgáló Andrzej Sapkowski művekben is. Reméltem hogy itt se fogják vissza magukat
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
BlackTreff
tag
-
donki
senior tag
válasz nesh_019 #7761 üzenetére
Izlésen nem érdemes vitatkozni, erősen szubjektiv, hogy kinek mi a jó, a kritika ellenére még lehet nagyon jó a harcrendszer. Én csak annyit állitok, hogy egy ilyen jellegű játékban a történet és a fejlődés mellett a harcrendszer csak harmadlagos (vagy másodlagos) jelentőségű az egész játék pozitiv megitélése (vagy fogalmazzunk úgy, hogy a játékélmény) szempontjából.
-
Topikgazda
válasz nesh_019 #8054 üzenetére
-Sima PS4-en játszik (720p-s videót streamel)
-Nincs benne sok spoiler az eddigi videókhoz képest, a Nomad karakterút elejét mutatja meg, a karakteralkotásra nem pazarol időt, és összességében is iszonyatosan lassan és körülményesen játszik.
-A grafika részben azért is gyász, mert ez a sima PS4 verzió, 720p-ben. Egyébként pár artifactot látni az elején (a szerelő ruháján és fején villogó effektek (textúrahibák?) vannak). De ez egy Day1 patch nélküli verzió. Tehát az "aranylemez" verzió, külön patchek nélkül.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
bélanéni
őstag
válasz nesh_019 #8083 üzenetére
Dec. 9. 23.59-ig hegesztik a 0 day patchet, addig még van kb 17 teljes nap, néhány ezer munkaóra, sokan güriznek. Ne tudd meg mi csiszolást el lehet végezni addig, pláne hogy sejthetően egy ideje több ezren tesztelik és mennek nonstop a visszajelzések. Bugmentes nem lesz a játék, majd fél év múlva. Addig kénytelenek leszünk elfogadni ami még maradt benne, így is óriási élmény lesz a game, nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz nesh_019 #8088 üzenetére
A valóság lehet az is, hogy a játék nem is készül, semmi sem lehetetlen. Elég sokat tanultam valószínűségszámítást, szeretek és elég jó érzékkel szoktam jósolgatni
Igen, fejlesztő vagyok kb 25 éve, de nem játék.
"ezzel a halasztással [dec 10] nem hinném hogy kilehetne javítani ezeket a bugokat de mindegy..."
Ez is egy spekuláció a részedről, semmi több
Sőt, mivel a game 17 nap múlva jelenik meg, a teljes fórum összes eddigi hsz-einek 90% a spekuláció. Ha nem szereted, miért vagy itt? Ráérsz 17 nap múlva visszajönniLehet összekevertél gyantasusszal, ugyanaz az avatárunk. Én csak egy linket kértem szerényen
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz nesh_019 #8088 üzenetére
Az itteni és a reddites sírós posztokat szerencsére már automatikusan átugorja a szemem. Az nem zavar. De nem tudom, téged nem frusztrálna, ha gyanútlanul pörgetnéd a redditet és szembejönne egy spoileres poszt az endgame-ről? Mert az is tuti, hogy nem fogom végigtolni egy este alatt az egészet, főleg nem hard fokozaton.
-
JSaN
addikt
válasz nesh_019 #8083 üzenetére
Elobb neztem meg, tudni kell keresni.
El nezve a videot, nekem tetszik a reszletesseg, a fizika, Athajtasz a szemetes zsakon, kiszakad kifolyik a szemet, soros doboz, stb. Grafikai bugokat majd javítjak, engem meg gyozott, eleg volt, jojjon dec 10.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest