- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #586 üzenetére
(#586) geloczigeri
Nem tudom, mi lehet az oka, de nálam nem úgy megy a dolog, mint amit írtál. Igaz, nekem U9GT5-öm van, de ez a lényegen nem hinném, hogy változtat.
Szóval, ha rádugom az OTG-re az 500 GB-os külső merevlemezt, az Y csatlakozókábel másik ágára a tápot, a akkor sem látja winchestert a tablet. Pendrive-ot kiválóan lát. Mi lehet az ok? Van valami tipped? -
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #584 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Ezidáig nem mertem rátenni, mondván: nehogy a külső táp valami gubancot okozzon.
-
tarnagy
aktív tag
Lenne egy tiszteletteli kérdésem:
az OTG-használatnál a pendrive-ot kiválóan felismeri, használja a tablet. Van-e vajon lehetőség arra, hogy egy 500 Gb-os külső winchestert használjak OTG-n át, úgy, hogy a "kétágú" végén az egyik csatlakozó töltőre van dugva? (A tablet erőforrása kevés a winchesterhez.) -
tarnagy
aktív tag
Nos,én pedig találtam egy 4.2.2 (Rockchip 3188) verziójú ROM-ot, amit sikerrel fel is tettem.Most meglátom, hogyan szuperál. Az előző, a 4.1.1-es fele annyi Antutu-értéket mutatott,mintaz eredeti (18312 helyett 8832..!!.) Lassú is volt, annyi szent.Ezt az újabbat most próbálgatom.
-
tarnagy
aktív tag
Zol77
77-szer áldjanak meg az istenek!
Sikerült!
Igaz, ez csak a 4.1.1 Android, előzőleg 4.2.2 volt rajta, de legalább rootolt, azután majd csak jön a fejlettebb verzió is... -
tarnagy
aktív tag
Pillanat: most akkor upgrade vagy restore???
És melyik RK Tool-lal? 1.5, 1.6, 1.7??Pardon, megvan: 1.6-ossal kell az oldal szerint! (or later
)
És az is megvan: RESTORE!Mondjuk nem túl sok jót írnak a hozzászólók, de nem bánom én, csak induljon el ez a nyavalyás masina!
No, lássuk!!! -
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #478 üzenetére
De bizony, 3188! Itt lehet a bibi, mert ez 3066-hoz van, ha jól látom (most már...)
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #476 üzenetére
Az 1.7 verziót használtam, az is pirosat jelzett, utána az 1.6-ot, az is, és ott nyomtam rá a restore gombra. Nem értem... Ezek szerint mégsem volt jó a ROM? Mit lehet tenni vajon???? Hogy bármiképp is, de elinduljon a gép.
-
tarnagy
aktív tag
Nos, valamit nagy elizéltem!! Lehet, hogy sikerült téglásítani a vadonatúj tabletet?
A gerloczigeri által ajánlott módon sajnos, nem ment a ROM-telepítés. Az usb drivert sikerült feltenni, fel is ismerte a Rockchip Batch Tool 1.7, zöld volt az 1. szám stb. Upgrade gomb - erre pirossal kiírja, hogy failed, nem ismeri fel a chipet...
Többször megiismételtem - hiába.Aztán elkövettem a nagy hibátÍ: rákattintottam az Upgrade melletti Restore gombra - szépen végigpörgött 100 %-ig. És a masina halott - nem tudom be sem kapcsolni.
Én marha!!!
Lehet tenni valamit? Esetleg az eredeti stock ROM valahnol? Vagy mi a jó eget csináljak? Teljesen padlót fogtam!!!Még annyit: a PC felismeri a Rockchip USB-t, de a Tool nem lát semmit...
-
tarnagy
aktív tag
válasz
geloczigeri #471 üzenetére
Nagyon köszönöm, utánajárok!
-
tarnagy
aktív tag
Tanácsot kérnék: megvan az új tabletem Cube U9GTV (más néven U9GT5).
Mindenképpen szeretném egyrészt rootolni, mert sajnos, nem úgy jött, másrészt pedig majd custom ROM-ot tenni rá.
Viszont miután eddig csak Defy telefonon ROM-bolgattam (de ott nagyon), sajnos, nem ismerem eléggé eme tablet hasonló dolgait. A topic, amit erről itt a fórumon találtam, halott.Az első nagy kérdésem: hogyan tudom elmenteni a jelenlegi, original rendszert szőröstül-bőröstül, hogy a későbbiekben, ha esetleg, netán stb. szükségemn lenne rá?
Mivel nincs root, nincs pl. Titanium Backup sem...
Tehát a 2. kéredés: mivel rootoljam? Találtam egy-két dolgot a neten,. de egyik sem megy (nekem)... Tud valaki segíteni?
Ezt a topikot eléggé átnéztem, de nem sokkal lettem okosabb, a hiba bizonyára nálam van! -
tarnagy
aktív tag
Köszönöm, a slatedroid lesz az igazi!
-
tarnagy
aktív tag
Hölgyek, Urak!
Ma érkezett (még a postán van, s holnap remélhetőleg átvehető) a Cube U9GTV nevezetű nagyszerűség (bízom benne...). Tudja-e valaki Közületek, hogy hol tájékozódhatok efelől, pontosabban arról, hogy van-e rá custom ROM stb... S hogy mennyiben más mint az U30GT vagy GT2? Topikot nem találtam róla sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest