Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
azaleericks #1882 üzenetére
Ohh... Tényleg..
Látszik, hogy ennyi idő után is egy rejtély sokszor nekem ez a játék. -
Fehdavee
tag
válasz
azaleericks #1760 üzenetére
Jaja nem drága bár aranyba kerül átváltani másik verdára én 3x is váltottam
Frissített már valaki tapasztalat? -
Fehdavee
tag
válasz
azaleericks #1734 üzenetére
Szerintem az rossz ötlet volt bár attól is függ mibe mennyi t6 od van az rs5 simán veri a boss verdát is a dodge nem olyan fasza....
aki meg azt kérdezgeti honnan tudja feltuningolni az autókat annak csak annyit üzenek hogy farmolni kell kolega én mindig t5 regulationt nyomtam ha fix pénz kellett egy tank 130k hamar megvan minden vagy csak már én szoktam megés am türelem kell nem az a game amibe egy hét alatt minden maxon én nézel hogy mit kéne csinálni.... Amúgy t5 vagy hurican vagy f12 kb mind1 mind a kettő elég acélos...
-
fdisk
őstag
válasz
azaleericks #1750 üzenetére
Számít. Persze nem mindig.
Én pont most néztem, hogy ha pl s6-ra tennék egy epic partot akkor az +12, de ha ugyanezt a partot s5-re tenném akkor csak +8. -
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1750 üzenetére
Nem sokat nyom a latban.
-
MK VII
veterán
válasz
azaleericks #1734 üzenetére
Honnan szedsz annyi pénzt, hogy ennyi kocsit fullra tudsz húzni?
Azért kérdezem, mert én épp, hogy fel tudok húzni egy kocsi a különböző osztályokban aztán a következő osztályhoz egy kocsivételnyi pénzem marad..
Szeretném felhúzni a T4-gyes 5 csillagos Z28-cat, de már a T5-ös kocsit is meg kéne vennem. Ha nem veszek T5-ös kocsit hanem felhúzom a Z28-cat akkor ott ragadok T4-be... -
Dawe1989
csendes tag
válasz
azaleericks #1730 üzenetére
én srt-vel csimáltam igaz az LB-vel rs5 nemtom milyen
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
azaleericks #1727 üzenetére
Jó az 570s live-on elég jó aránnyal nyerek vele. motor és turbó alap a váltón kívül minden max.
-
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1725 üzenetére
Ha van elég tuningod hozzá, akkor elég.
-
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1626 üzenetére
Ez egyértelmű.
-
MK VII
veterán
válasz
azaleericks #1563 üzenetére
Köszi szépen...
Közben kisilabizáltam.. A lényeg az, hogy akkor kell oda betenni azolat a tokeneket mikor többen játszanak.. Illetve akkor éri meg. -
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1554 üzenetére
Nem lesz sétagalopp az elite race, sokkal keményebb, mint a crew battle.
Az elite time trialon használt autót nem fogod tudni használni a további elite versenyeken.Amit ott hasznalok majd kocsit, azt hasznalhatom kozben multira es crew cupra is ugye
Igen.
-
MK VII
veterán
válasz
azaleericks #1552 üzenetére
Gratula...
Egyik nap a klánban, Te kérdezted be, hogy ki van a PH-ról, ugye?
Én voltam az aki válaszolt... Az Órás. -
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1442 üzenetére
Arany ládáért te sosem kaptál 1* kocsit.
Bronz és ezüst ládákból kaphatsz 1*-ost. -
törölt tag
válasz
azaleericks #1440 üzenetére
igen, azt megertem
emlekszem amikor en az elejen voltam nekem a t2, t4 es t5 kocsit is penzert kellett vennem, egyedul a t3-ra sikerult nyernem egyet amivel azt lenyomtam. fasza ha nyersz eros kocsikat de egyelore ne kolts rajuk csak hagyd benn oket szepen a garazsba, ugyse kellenek meg egy darabig. mindig csak az adott tier-re koncetralj. celszeru megnyerni a fonokoktol is az autot mert ha elnyersz egy fonok kocsit akkor a ladder race-eknek kb a felet ugy megnyerheted az elozo fonok kocsiaval hogy nem kell koltened rajuk ami szinten egy eleg komoly elony. fonok kocsit az adott szinten ugy lehet nyerni hogy kell a kocsira stage6 fejlesztes adott esetben 2-3 darab ahhoz hogy eleg gyorsak legyenek ezert probalj azzal a kocsival menni az adott tier-ben amelyikre a legtobb stage6 es fusion part van az inventory-dban
-
törölt tag
válasz
azaleericks #1438 üzenetére
ez ilyen... en most csaptam el 6 millat az FXXK-ra, a huracanban eddig 4 milla van de meg ramegy legalabb 3 korul plusz egy rakas arany leszedni a tobbi lamborghini-rol a fusion part-okat
ja a lifetime cash-em 179 millio, es most van 1.4-em szoval egy kis penz mar elment korabban is
-
törölt tag
válasz
azaleericks #1433 üzenetére
5 csillagos aventador nem letezik, csak 3 es 4. ha van huracanod akkor arra koltsd minden penzed mert az a jelenleg elerheto leggyorsabb 3 csillagos auto...
-
törölt tag
válasz
azaleericks #1410 üzenetére
Az aventador-ra kar pazarolni egy fillert is. A huracan a jelenlegi 3 csillagosok kozul a leg gyorsabb auto, 8.7xx-et megy kimaxolva. Persze ez lehet meg fog valtozni a kovetkezo frissites soran es eppen forditva lesz majd, de a jelenlegi allas szerint mar kb 2 honapja az a helyzet amit irtam.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
azaleericks #1399 üzenetére
Igen arra.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
azaleericks #1393 üzenetére
Be is kell "hangolni"
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged