- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azaleericks
tag
válasz
#31757056 #1441 üzenetére
Igen, már majdnem a Tier 5 végén vagyok. A 3-as és 4-es Tier-re nekem is pénzért kellett megvennem a kocsit, az Aventadort is a Tier 4 bossnál kapott pénzből tuningoltam fel. Igazából minden Tier-nél 1 autóm van, mert rengeteg 1 csillagos T1-es kocsit adott arany ládákért, azokat meg eladtam, mert hát minek..
-
azaleericks
tag
válasz
#31757056 #1439 üzenetére
Az igen, akkor lehet pénzt gyűjteni bőven...
Én sajnos csak 1 hónapja tolom, a napi kötelezőket letudom, plusz pár verseny online. Kezdtem volna már előbb is, csak Samsung S5-ömön érdekes módon szaggatott, és most váltottam LG G Flex 2-re, ezen már szépen hasít...
Hát akkor még egy kis időt bele kell ölnöm ezek szerint. Pedig de örültem, hogy Tier 2-nél nyertem egy 4 csillagos Aventadort..
-
beresadam25
csendes újonc
válasz
#31757056 #1160 üzenetére
Ez nem semmi ennyit biztos nem játszanák vele . A csr- ben simán hoztam a pro kocsikat ezért egy kicsit frusztráló ez a játék,sokszor már akkor megunom mikor már a 4-5 -ik verseny nem indul el és kilépek a francba. Nekem csak az lenne a kérdésem ,hogy ezt a rengeteg benzint hogy menedzseltek mert nálam videóból szinte soha nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged