Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2489 üzenetére
Akkor várok hogy essen valami mert a Boxter-t nem akarom el lőni elite-re :/
Kösz a segítséget.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2487 üzenetére
Vágom akkor majd a tempest 1-es kocsikkal nyomom az elite time trialokat. De akkor az elsőkre áldozzak be valami trét vagy várjak hogy essen valami ládákból?
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2484 üzenetére
Alap boss autókkal tudok menni olyan időt?
Még csak az Tempest 1-be fogok bele kezdeni szóval nincs semmi olyan járgányom. Gondolom most a Tempest 2-höz tartozó time trialokra gondolsz vagy nem?
-
Over567
aktív tag
Elite challenge-be vagyok time trials. Van pár verdám és már csak a t2 t3 hiányzik. Van egy Boxterem t2-ben szóval azt nem fogom elcseszni erre de ezenkívül semmim sincs ott. t3-ban van most azt lb Dodge meg egy Silvia meg amivel alapbol nyomtam egy 0 csillag M4. Mit lenne érdemes Elite-re raknom? Vagy melyikkel lenne érdemes megcsinálnom. Inkább várjak míg esik egy másodlagos járgány vagy vegyek egy alapot? Nem akarnám elcseszni az Elite-et olyanra ami utána kuka kb.
-
Over567
aktív tag
Mikor szokott felmenni a 10x chance a prestige kocsira? Várom ezt a Dodge-ot
-
Over567
aktív tag
Én casual vagyok. Nem érdekel igazából sem az event autó sem más. Próbálok segíteni a csapatnak de nekem annyit nem ér a játék hogy a belemet ki dolgozzam vele. Ránézek 3-4 óránként lenyomok pár versenyt vagy az egész tankot aztán annyi. Persze ha valami olyan van próbálok fent lenni pl Wildcard de ha nem jön össze akkor nem. CSR2 mellett még megy az NFS NL is és az is sok időt el vesz. 2 mellett másra nem is jut időm.
Most járok 112 000-nél ami több is lesz mivel ki esett a Merci.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2418 üzenetére
Szerintem ha már valaki játszik azért hogy ne dobják ki 50k-t akkor többet is fog játszani. Ez meg ürügy arra hogy az inaktivokat ki lehessen dobni. Gondolom
-
Over567
aktív tag
Nekem most olyan van hogy ezzel új updattel mintha sokkal több aksit zabálna a játék.
-
Over567
aktív tag
Ja nekem is gatya.....
Így csak 6 kulcsot fogok kapni. Hát ez így fagyi.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2240 üzenetére
Oh god lol! Akk már rakom is fel köszi. Én meg már bepánikoltam
Más:
Kinyitottam egy Silvia S15-öt tök dögös kár hogy locked custom. Azért megtartom.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2238 üzenetére
Első hetet igen. De nem hinném hogy az ad 10 arany kulcsot?
-
Over567
aktív tag
Vigyázni az új frissítéssel. Elv elcseszi a napikat. Előről fog kezdődni a napig első naptól mármint a kalendáriumos. Én az utolsó hétnél vagyok addig fel se rakom az updatet amig nem nyomom végig....
-
Over567
aktív tag
675 ltből csak lockolt freshnesses van?
Ill most van értelme megtartanom a 3 csillagos 650S-et ha kiesett az eventes?
-
Over567
aktív tag
Redditen most egy user szerint ha bementek rare importsba és ránéztek az arany kulcsos témára váltakoznak a kocsik. Először egy merci aztán egy dodge és aztán egy ferrari. Elvileg amint megjelenik a ferrari vártok 1 secet és veszitek meg az arany kulcsból a cumót vagy ezüstből akkor mclarent kaptok. Eléggé marhaságnak tűnik de gondoltam megosztom hátha bejön valakinek
-
Over567
aktív tag
válasz
ViiiiktorOC #2225 üzenetére
Áhá. Köszi ez hasznos lehet. Gondolom ezüstnél is működik?
-
Over567
aktív tag
Sima M4-el meg lehet verni Kurtz-ot hogy enyém legyen a kocsija? Eddig elég gyengének tűnik a járgány. Már full Stage5 meg pár fusion part azt annyi.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777 #2204 üzenetére
Mindegy én örülök mint majom a farkának.
-
Over567
aktív tag
Happy vagyok. Ezüst kulcsos nyitás nem tudom mennyire gyakori ez de 3 csillagos autó. Azt hittem az ACR de nem.
-
Over567
aktív tag
Üdv. Van valami aktiv crew amibe joinolhatok? Még csak T1-ben vagyok keresgéltem de nem nagyon találok Prohardver! crew-ban senki nem csinált még semmit csak én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest