- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kroki84 #1294 üzenetére
Azért ahhoz képest, hogy minimum egyszer abbahagytad már a játékot és minimum egyszer írtad mostanában, hogy így meg úgy unalmas már, most jössz egy olyan eredménnyel, amihez durván sokat kellett játszani és valszeg bőven benne lesz szezon záráskor a top1%-ban.
Meg ráadásul a jutalom autó is a többi, játékban lévőhöz viszonyítva "tucat" kategória.
-
DonToni
aktív tag
-
Fehdavee
tag
válasz
kroki84 #1275 üzenetére
Hat ez a veneno egy rakás kaki
Kb a legrosszabb 720 es gép. Am azzt vettem észre hogy a fejlesztők észhez tértek és mar nem raknak be 5 ből indulok mindenkit lealázok gépeket... Az utóbbi 720 as gépek már ezt a tendenciát mutatják. De én örülök is neki mert ez úgy volt baromség ahogy van drag versenyautók áttételét módositják nem 5 be indulnak
Am ezen az elven lehet hogy az fxxk is 1 be fog ideálisan indulni de remélem valami jobb lesz tőle
Am akkora egy szemét ez a game hogy nem hiszem el olyan szerencsétlen vagyok hogy pont a reventónt hagyom ki ami meg 140 aranyMost arra is szedhetem össze az aranyat pedig pont múltkor kötöttem el vagy 100 at mert mondom mire kéne hát erre tessék
-
válasz
kroki84 #1166 üzenetére
Volt sejtésem róla, hogy nem csak nálam rossz.
Köszi a megerősítést!Tegnapi Huracán témára.
Ha picivel később engedjük el a gázt és negyedikbe is picit előbb váltunk, le lehet redukálni az időt 7,46x-ra is, bár ez már lényegtelen különbség.
Viszont asszem bátran kijelenthetem, hogy Huracán-nal megéri multiban nyomulni, mert 320k RP-ről a tegnapi nap folyamán azzal az autóval kockultam fel magam 495k RP mennyiségre és egyszer sem veszítettem egyetlen versenyt sem. -
Yayoh
aktív tag
válasz
kroki84 #1043 üzenetére
Dear Support,
I was reinstall the game , and after that i was tried to restore my old account , and i has push the restore button , and thats delete my current account and had lost everything.If its possible could you restore my old account ?
Gyorsan összedobtam , biztos tele van nyelvtani hibákkal , de ebből biztosan érteni fogják mi a gond.
-
válasz
kroki84 #1041 üzenetére
Azért a supportnak megejtenék a helyedben egy levelet, hátha van a profilokról korábbi biztonsági mentésük és vissza tudják neked állítani.
Ha a mai napon ilyesmi bug van, akkor én is bele fogok futni, mert új ROM-ot pakolok a telefonra és én is újratelepítem mindjárt a játékot.Ha gebasz lesz, jelentkezem.
-
Fehdavee
tag
Hali!
Igen a Wt óta én is sokkal nehezebben nyerem el az autókat csak azóta tudom őket elnyerni mióta mechankot ajánlották. Azelőtt régen a nélkül is simán ment amúgy én ennek személy szerint örülök mert így legalább tényleg van kihívás... És tényleg bocsi hogy 4 századot írtam az komoly lett volna kicsitBár a drag pacot azt vagy 2 kocsihosszra otthagytam azt tényleg nem értem hogyan nem lett meg valakinek (kivétel akinek kifagyott a game)....mondjuk nekem is volt már olyan hogy a bossos versenyt elcsesztem ezért is nincs meg sok boss autó. Am nekem is laggmentesen fut LG F6 on .
-
Fehdavee
tag
Hali!
Ennek nem örülök, én azt majdnem 4 tizeddel hagytam ott nem értem ti mit rontottatok el.... Am nekem se a copo se a c7 zo6 nem jön be mert nem lehet vele folyamatosan strekolni mert a copo lassú a zo6 meg kiszámíthatatlan egyszer lefulad máskor csak annyira esik le a forulat amennyire kell nem tetszik marad a jó öreg laferrari -
Délelőtt még LaFerrari-val menve nekem is normális volt, most az elmúlt időszakban tűnt fel C7-tel játszva.
Először aszittem véletlenül rögtön a mégsére mentem, azért találtam magam a garázsba, de aztán feltűnt, mikor direkt figyeltem rá.Lehet C7-re allergiás jelenleg a játék, vagy hogy nálam már a játék miatt holnap van és ez ilyen újfajta védekezés az időtekerés ellen (ennek örülnék is amúgy), majd meglátom a későbbiekben megjavul-e, ma már nem játszok.
-
1stVikman
senior tag
Nekem annyira nincs kedvem mostanában játszani, hogy csak a top 5%-ban vagyok ~334K RP-vel.
Ma toltam egy órát, 35 ezer RP jött össze.
Szerintem ha bejutok a top 3%-ba és megnyerem az autót. akkor még azt a boss-t, meg a főgórét lenyomom, és szüneteltetem kicsit a játékot. -
Szerintem senki se nagyon azért nyomatja top1%-ig a játékot, mert hogy élvezné, mert egyértelmű ez egy monoton játék ugyanolyan versenyekkel.
A jutalmakért megy itt a harc csak szerintem és itt is el lehet gondokodni, hogy minek a jutalmak, ha magán a játék további izgalmán cseppet sem változtatnak semmit, szóval én már egyre azon vagyok, hogy leteszem a játékot.De ez ugye nehéz, mert már túl sokat elértem benne, hogy csak úgy abbahagyjam.
-
Pedig régebben hosszabbak voltak a season-ök.
Ha jól emlékszem kb 3-4 hétig tartottak. Ez azokban az időkben volt, mikor nem volt még ez a Word Tour-ozás.Szünet szerintem ne legyen season-ök között.
Ugye nem mindenki ugyanakkor ér rá játszani, csúnya lenne, ha fix időpontokban szünet lenne. Menne akkor miatta anyázás.
Inkább akkor nyújtsák vissza a season-ök időtartamát, mondjuk minimum 3 hétre (az is valamennyire pihenősebb tud lenni, ha benzintekerős módban játszuk a játékot).@razorka777: Végülis a szaggatás miatt pont a lényeg nem tud átjönni a videóból.
-
Úgy is van! +1
Akár egyéb kocsira van épp RP bónusz, akár nincs egyáltalán, szezon kezdéskor mindig LaFerrari-val nyomatom fel magam 300-350k környéke RP-ig.
Ez durván 1-1,5 óra játékot vesz igénybe, mert azzal az autóval pörögnek egymás után a versenyek és gyakrabban lehet kapni a versenyekért a kezdeti magas RP-ket és nem is szórakozom olyannal, hogy direkt megszakítom a streak-eket, hogy utána egy újabban jobban lehagyjam az ellenfeleket.
Tényleg csak next-next-next, akár mint Windows-on egy program telepítés.A Dodge-ok is csak akkor fognak érdekelni, ha a LaFerrari-val már csak fix RP-ket fogok kapni.
Kicsit joker autóra sikerült ez a játékban. -
Fehdavee
tag
Én is
Sokszor próbáltam már az ilyen bónusz autókat de a végén mindig csak bukok vele..... vagy vesztek vele mert ugye még nincs berögzülve a váltási technika és nem vettem bloggert ,ha meg veszek úgy meg csak pénzt bukok szóval sehogyse jó. Vagy egy másik opció hogy sok streak után bedom olyanokat akiket nem lehet lenyomni...és én is ezért maradok a laferrárinál mert az atombiztos hogy nyer.
-
Amur
addikt
Nem olyan vészes a határ még!
Én is megijedtem reggel hogy top2%-ot írt megint, nyomtam pár versenyt és 479ezernél megint top1%-ban voltam.
A vége biztos 500 felett lesz, de abban kényelmesen bele lehet majd férni érzésem szerint.
RP dupla ide vagy oda, sokan már az ucsó napokban leállnak.(vagy mert már biztosak a top1%-ban, vagy mert már biztosan nem érhetik el) -
Spenike
tag
Nekem most lett meg Felixes F12berlinetta, elnyertem tőle csak az a gáz hogy vissza felé nem tudom tuningolni így nem tudok vele olyan jó időt menni mint a sima F12berlinettával mert ugye ott a 3mas nitróval jobb időt lehet menni,)
Nagy nehezen feltornásztam 420kra azRP-t... kb 3xor buktam 2400RP-t
7gold 1 órára sajnálom hogy nem bukjak mert nem nagyon adja a goldot kártyából
-
1stVikman
senior tag
-
Ne csináld te is!
Helyesbítek akkor:
Immár azokon a telefonokon is képes natívan teljes képernyőn futni a játék, amik virtuális navigációs gombokat használnak.Az a melegedés (ezzel együtt az akksi evés) meg általános probléma lesz úgy látom.
Kíváncsi leszek milyen kommentek gyűlnek majd össze holnapra facebook-on ez ügyben.Amondó vagyok, hogy hamarosan érkezhet egy olyan frissítés, ami kikapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps módot, hiszen igazából semmi szükség sincs rá egy ilyen típusú játékban, eddig is megvoltunk nélküle.
Kb 5-10 percig lenyűgözheti az embert valamilyen szinten, de utána már kapcsolná kifele az erőforrás zabáló mivolta miatt. -
Pillanatra úgy értettem, hogy 24 éves leszel, de aztán tovább olvastam és valszeg a műszakodra gondoltál.
Az az RP mennyiség valószínűleg elég lesz már a top1%-ban maradáshoz, helyedben én belekezdenék valami újdonságba, mondjuk van valami új Fast and Furious játék most Play-en. -
Mivel új kocsi és valszeg a következő single szezonban szükséges lesz majd a megléte, meg kell érte küzdeni majd keményen szerintem.
Én inkább 600k RP-vel biztosítanám be magam.Viggo, meg Shitty Jack könnyen meg lesz, mivel trükk barát kocsikkal kell velük versenyezni.
Jack még mechanic nélkül is simaliba volt. -
Képek alapján pedig pont a grafikában látok vele kapcsolatban fejlődést.
Sima CSR Racing mintha kicsit plasztiknak hatna mellette, de ezt lehet csak én látom így.Meg acievementek alapján látom, hogy ott olyasmire is van mód, hogy leharcolt állapotú kocsikat restaurálni, felújítani.
Arra még kíváncsi lennék, hogy az a része a játéknak hogyan van kivitelezve. Érdekesen hangzik. -
-
Ja, belehúz a nép keményen.
Én meg eléggé le fogok most maradni, mert az RP Boost-eres Jaguar-okból egyikből sincs meg nekem Pro verziós, Free multis versenyeket meg hülye leszek majd nyomatni.Remélem a követkető hétvégén már olyan kocsi(k)ra lesz RP Boost, ami(k) meg is van(nak) Pro kiadásban is.
-
1stVikman
senior tag
Nekem is ezt csinálta az Aston.
Én leszedtem a váltót level 4-re, így 701-es lett a kocsi, de rendesen váltott. Arra elég volt, hogy lenyomjam vele a csajt (11.633-nál kell jobb időt menni 1/2 mérföldön), de a kocsijáért nem mertem már kiállni.Közben maxra tuningoltam a P1 GTR-t, a level 5 nitro hiányzott csak, de javulást nem hozott, tehát felesleges volt.
A Shifty Jack utolsó versenyéhez 11.538 alatt kell menni 1/2 mérföldön:
, a kocsijáért meg 7.523 alatt 1/4 mérföldön:
Váltási technika már leírva: ITT
Közben beadta payback-re Donnesta-t az F430-al, ez is meglett mechanic nélkül.
9.194-nél jobb idő kell 1/4 mérföldön:
Váltási technika: Perfect start 7000 körül, rögtön 2.-ba, kb. fél-1mp és 3.-ba, aztán Perfect shift 4.-be+ nitro, és perfect 5 és 6. Videó:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest