- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Blindmouse_ #6683 üzenetére
Egy 10-20db sub kell hozzá, hogy alakuljon.
-
t72killer
titán
válasz
Blindmouse_ #6681 üzenetére
-
t72killer
titán
válasz
Blindmouse_ #6635 üzenetére
Bp az nem class5, hanem kb 8-9
.
Igen, Dobogókő lényegesen jobb nyugati irányba, mint K-Bp
-
Dilikutya
félisten
válasz
Blindmouse_ #6632 üzenetére
Szolnok, október 18, 24 emeletes toronyház tetejéről a csillagvizsgálóból
Gcam, astro mód:
15mp, ISO200
-
t72killer
titán
válasz
Blindmouse_ #6632 üzenetére
najó, ezt a poklot szabadszemesre felejsd el, tessék minimum B4 területre lemenni, ahonnan nyugat+délnyugati irányba sincs rosszabb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Blindmouse_ #6629 üzenetére
15-én 2 település között félúton egy bekötőútnál parkoltam le, jobbról-balról igaz város, de falusias kertvárosok voltak 1-2 km-re, előttem szántás, mögötte gát, erdő, Tisza, közvetlen a túlparton semmi. Telefonnak mutatta meg magát először, aztán 7 körül szabad szemmel is látható volt homályosan kis ideig, max félóra, mert először a Nap zavart még a horizonton túlról, aztán meg a telihold is emelkedett már.
Pénteken már necces volt, fent voltam a szolnoki csillagvizsgálóban, volt, aki még látta szabad szemmel is, én nem esküdnék meg rá, hogy én is láttam, hunyorítva valami maszatot esetleg, távcsövön, telefonon, fényképezőn látszott, de jött pár gyökér felhő, így előbb vége lett a láthatóságnak. -
f.lorand
senior tag
válasz
Blindmouse_ #6629 üzenetére
Én ma láttam szabad szemmel a Balcsi felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest