- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Norb3rto #18472 üzenetére
Van egy olyan, hogy kereső... Akár Google, akár itt fórumba, de két perc sem kell, hogy meglehessen találni...
Engem baromira kezdenek fárasztani egyesek lustasága, hogy inkább beírják a fórumra, ha vmi nincs az orruk előtt, mert az öt kattintás helyett csak kettő, ráadásul még gondolkozni se kell, hogy mi legyen a keresőszó...
Bocs, hogy nálad jött ez ki belőlem, de utálom, mikor kihasználják, hogy az ember segítőkész... Nem linkelek, használjátok a keresőt, nem vagyunk linkelőgépek...Mi se találjuk meg hamarabb, mint ti találnátok...
Múltkor telt be a pohár nálam, mikor a bence kölök msn-en megkér, hogy küldjem át neki a daemontoolsot, aztán amikor mondtam, hogy nincs meg nekem, akkor az volt a válasz, hogy "akkor maradt a letöltés"... Eddig azthittem, hogy csak sötét a srác...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest