- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cootermain
tag
Ha jól tudom a két kártya között 10% különbség van.Tessék azt levonni.Igaz ez a bench nem teljesen reális mivel az elmosódást ki szoktam kapcsolni.
<.RicHarD.> : a sok ram nálam a lagg megszűnését jelentette ergo most már nem áll be a játék időnként 1fps-re.
-
Cootermain
tag
20-25 fpsem volt azzal a kártyával.Persze ultahigh pack,élsimítás meg hasonlók nélkül.Most a 3870-el 1280x1024-en high grafikán 2x élsimítással van ennyim.Very highen élsimítás nélkül stabil 20fps.Persze elhiszem neked hogy GTX-el jobban megy ez így van rendjén de te is hidd el hogy egy 20K-s kártyával is lehet megfelelő minőségben játszani Crysist.Jut eszembe annó 32fps átlaggal futott le a GPU tesztje a 4670-en.
-
twine
veterán
Tökkéletesen egyet értek veled....Végig játszottam mind a "két" részét,,de ezeknél a részeknél pont ugyan igy éreztem én is....a tököm tele volt vele....
Azóta is csak a kedvenc napsütéses pályákat veszem elő néha egy kis lövöldözésre, ha épp valami "grafikai orgazmusra" vágyom.... -
dangerzone
addikt
Biztos azt gondolták a készítők, hogy kellene egy logikai feladvány. De ez kb olyan, mintha tök sötétben kéne megtalálnod az utat.Nekem mondjuk mindig kilépked, az a bajom. Vagyis igazából újraindítja a gépem, mert azt írja ki a winfos, hogy kevés memóriám van...Jah...4 giga nemtom mióta kevés...
Sztem visszatérek fear-ezni, vagy doom 2-őzni. Abban nem csalódok..
-
dangerzone
addikt
Hát mondjuk én is utáltam azt a részt. De szerencsésen kivergődtem valahogy,mindig próbáltam előre menni, aztán általában sikerült.. A legutolsó teremből nem találtam ki mondjuk... Ott meg kellett várni, amíg az összes gép micsoda gőzölög. Előtte meg kinyírtam a szörnyeket. Utána kaptam egy rádióadást, aztán jött az animáció.
-
Narim
tag
Már keresem
Asszem, ahol a 8800GT-vel együtt tesztelték a gtx-eket meg gts-eket. Valami külföldi oldal volt, ha jól emlékszem. Tegnap olvastam. Csak nem tudom melyik fórumról jutottam el oda...
De ha meglesz, belinkelem.Lehet, hogy csak elírták, de volt egy külön grafikon a dx10 high-nak, és a dx9 high-nak
-
Narim
tag
Hát, én úgy hallottam, hogy a dx10-nek az a lényege, hogy jobb arányban járatja a procit, és a gpu-t. Így durvább effekteket tud megjeleníteni ugyanannyi fps mellet, vagy csekély fps növekedés mellett. Példa erre a Bioshock, ha minden igaz. Ott úgy tudom dx10-ben több fps-sel megy, mint dx9-ben (én ezt olvastam 1-2 helyen, és úgy rémlik, mintha már más játéknál is írták volna).
Ezért gondoltam, hogy elvileg, mivel vista alatt van, dx10-ben megy, tehát ez a jobb kihasználtság elvileg él, max. nem kapcsolod be hozzá a plussz effekteket, amit még a dx10 felkínál. Asszem a World in Conflict-ben pl. külön be lehet kapcsolni csak a dx10-es futtatást úgy, hogy egy dx10-es effektet sem kapcsolsz be mellé. Ekkor elvileg jobban megy, mint dx9-ben (ezt majd ki is próbálom, és esetleg tudatom az eredményt, ha érdekel, mert megvan a játék - ehhez a játékhoz kötödött az első csalódásom a videokártyámban).
Visszatérve a Crysis-ra, valahol, ahol videokártya teszteket láttam a játékról, külön volt dx10-es high, és dx9-es high beállítás melletti fps mérés, és mindkettő mellé beszúrták még a dx10es very high beállításban elért fps-t is (elrettentésül). Ebből is arra következtettem, hogy vista alatt elvileg él a dx10, very high nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest