-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
hülyegyerek #8444 üzenetére
Tudnál mutatni XP Very high és Vista DX10-es összehasonlító képeket? Állítólag DX10-ben szebb a köd, vagy valami...
-
válasz
hülyegyerek #8442 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. A legtöbb játékban felezi az fps-t, ha ez megéri.
-
Narim
tag
válasz
hülyegyerek #8427 üzenetére
Hello!
Mennyit számít a 4xAA? Mert én vista alatt 1280*1024-ben, high beállításokkal (asszem csak a textrúra és az árnyék volt mediumon), AA nélkül játszottam vele az adatlapomon szereplő konfiggal (semmi nincs húzva a gépemben, a 169.01-es drivert használtam), és elfogadhatóan ment. Ezt úgy értem, hogy olyan 23 fps körül lehetett az átlag (ennyire tippelem, nem írattam ki). Meg-meg akadt, de lehetett harcolni, annyira nem zavart, hogy ne lehessen célozni. Szóval nem volt élvezhetetlen. Most akarom majd kipróbálni a 169.02-es driverrel, úgy olvastam azzal jön elő a legtöbb +fps (legalábbis több, mint a 169.04-essel, ha minden igaz). Szerintem azzal már egyáltalán nem fog akadni (ebben reménykedem, legalábis
). Szóval ezért kérdezem, mennyire számít az AA, mert ha nem annyira sokat, esetleg kipróbálhatnád nélküle, mert a picit húzott kártyáddal (jól veszem ki az adataidból, hogy húzva van?) tuti vinné úgy mint nekem, sőt jobban, tehát nagyobb felbontáson: 1280*1024-en, és jobb graffal: szinte minden high-on.
Nem akarom ráderőszakolni ezt, csak mint egy tippet osztom meg veled, hátha megér egy próbát -
válasz
Inkább itt az a kérdés, hogy mit keres rajt a vista?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Nekem is ez a véleményem, xp alatt sokkal yobban megy a játék.
(visszajövök ebbe a topikba a szar nfs demo után
)
-
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8405 üzenetére
nekem AA nélkül nem látszik semmi..se fegyver se semmi..AA-val játszható..
-
feka007
veterán
válasz
hülyegyerek #8405 üzenetére
Crysis Vista alatt felejtős
athomi: 30 -
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8403 üzenetére
mostmár az nfs is megy..csak arra is rákellett rakni az AA-t..komolyan nem értem...nekem ugy megy szépen ha az rajta van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8401 üzenetére
hát irtam hogy kemény azért hogy ez megy az NFS meg nem..
-
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8391 üzenetére
ö miért is? a Crysis nekem kb medium beállitásokon normálisan megy...nemértem..
Ollie:az nem jelent semmit hogy mivan leirva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest