- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tobika1 #16355 üzenetére
A lunával most mindenki tradel, én is azt csináltam, de nagyon veszélyes játék, bármikor beszakadhat, és bármikor hozhat egy 2-3x pénzt még most is. Én mindenesetre most nagy téten tradelgetek de már GMT-vel nem luinával, nekem az már nagyon rizikós.
Illetve a lunáról még annyit hogy elmegy akár 0.1 dollárig az felejtő jelenleg, ehhez árfolyamhoz luna marketcap-je 15x lenne nagyobb, mint a fénykorában a legmagasabban, még a 0.01 esetén is 1,5x lenne nagyobb. Szóval még 0.01 is felejtő szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tobika1 #15617 üzenetére
Számomra semmi nem indokolja vegyem ki, így szerintem érdemes most is venni. Korrekció biztos lesz, viszont nagy nem hiszem most, max ha nagyon beszakadna minden, pl ha a háború kiterjedne más országokra is, amire kevés esélyt látok. Illetve elég megnézni a Vol-t, jobban megy már mint a BTC, azaz már befektetők, mindenki veszi. Coinmarketcap-on is már 80. rangsorban van, pár hete még 1000-ben sem volt benne.
De ez csak az én véleményem, lehet bebukik az egész, de mint írtam mostanában semmi nem indokolja, illetve még annyi le vannak írva a fejlesztések stepn projektnél, minden hónapra egész év végéig, ha ezt tartják úgy mint eddig, akkor csak jóra számíthatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest