- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
icecave #3008 üzenetére
Most, per pillanat egyiket sem!
ETH árfolyamában benne van, hogy részben azért ment egyáltalán ilyen magasra, mert elkezdték használni a BTC helyettesítőjeként. Ha ez nem lett volna, nem lenne ennyire magasan az árfolyama. Ez egy bónusz felhajtó erőt jelentett. Ha eltűnik a mostani tömeg akkor nem lesz szükség erre a funkcióra, és akkor beáll a "valós" árfolyama.
LTC itt ha leesik az árfolyam 0.00600 BTC környékére, akkor érdemes figyelni. 0.00400 BTC-0.00500 BTC tartományban esetleg vásárolni is. Utána tartani, és megvárni amíg fellövik az árfolyamot 0.01200 BTC-0.01600 BTC tartományba. Itt meg eladni. Ez egy működőképes stratégiának látszik, de lehet, hogy évekig kell várnod az emelkedésre. Közben nagyon kell benne bízni, hogy "eljön még a te időd".
Percentage of Total Market Capitalization (Dominance)
Szerintem nemigen érdemes vásárolni semmit, amíg a spekulációs pénz jó része nem távozik a piacról. Ha az others rész részesedése 12% vagy az alá süllyed, akkor esetleg érdemes elgondolkozni újra a vásárláson. Addig semmi! -
mepet
addikt
válasz
icecave #2371 üzenetére
Melyik coint hol lehet venni?
1. Kiválasztod a coinodat a listából: coinmarketcap
2. A "Markets" fülre kattintasz
Megjelenik a váltók listája, ahol az adott coin elérhető. -
da.
tag
válasz
icecave #2371 üzenetére
Szia, én Binance-on vagyok, ott nincs kemény ellenőrzés. Legalábbis ha naponta kevesebb, mint 5000 USD-t szeretnél leszedni róla. Ez engem egyelőre nem fenyeget.
Sajnos tegnap óta Binance-ra sem engednek regisztrálni. Ahogy a Bitfinance-ra sem, vagy pl Krakenen nem lehet hetek óta auditálni, így depositot sem tenni... Poloniex enged regisztrálni és auditálna is, de webkamerát akar.
Kismillió másik exchange van ahol elérhető a Ripple, de hogy a reg és deposit engedélyezett-e, nem tudom: https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/#markets
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest