- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
Beck18
tag
ha ez megnyugtat nálam is igy van rendszer üresjárati folyamat 98-99%, míg a cpu terhelés 1-2% (irc, dc,2explorer, tűzfal, wincmd fut jelenleg). P4 2.6os gépen.
De ha most elindítom NFSU-t, nem akad. Szerintem azt kéne tudni, hogy mit is jelent/csinál ez a ''rendszer üresjárati folyamat''.:F -
tray
aktív tag
Franc tudja. Én 2000-est használok, nem tudom XP alatt mi van.
De elérhető a System Information a Start menüből is: Accessories - System Tools (Kellékek - Rendszerezközök) menüben. Ez a következőt indítja:
''C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedMSInfomsinfo32.exe''
[Szerkesztve] -
tray
aktív tag
Jól van na, az elején kicsit félreértettem, nem volt világos, hogy nem csak a számok térnek el, de lassul is a gép...
Próbáld meg (bocs, angol opom van):
My Computer jobb klikk, Manage
A fában System Information - Software Environment - Running Tasks
Ez annyival több, hogy kiírja a full path-ot meg a file dátumokat is, esetleg ki tudod szúrni, ha valamit nem instalálltál, de fut... -
TudorVigyor
aktív tag
Hát ha naprakész, akkor szuper. Ha van céges tűzfal, az is jó. Bár ekkor a te géped annyira védett, mint a leggyengébb pont a cégen belül, mert pl a titkárnő megnyithat egy csatolmányt, ami meg bemászik hozzád share-en vagy egy még nem foltozott résen. No de mindegy, ebben a konkrét esetben ez valszeg OFF értékű.
-
tray
aktív tag
Jól van, de ne felejtsed el, hogy ez a két érték olyan szám, amiről fingod, sincs, hogy mit jelent, hogyan jön össze, stb. Nagyjából persze sejti az ember, aztán elhiszi magának, utána meg csodálkozik, hogy valami gáz van, holott nincs, ez csak két szám, ami nem azt jelenti, amit kiírnak mellé.
Ne ess kétségbe, ez az eltérés nálam is megvan, és szerintem mindenkinél. Nincs se vírus, se trójai, a Microsoft hülye, kész, nincs kérdés. :DDD -
tray
aktív tag
Milyen procid van?
Mondjuk olyan 300-500 MHz körül még normális lehet, hogy a windoz így leterheli üresjáratban. Bár gondolom nem ez a pálya.
Az télleg érdekes, hogy a két fülön az elvileg ... Opssz, be se fejezem, mert nem. Miből gondolod, hogy a CPU Time és a CPU Usage között szoros összefüggés van? A CPU használatnál az a százalék szerinted mit jelent? És a MicroSoft szerint? Na látod. -
LukE
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest