- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
-
Yaye
őstag
Nem vagyok megkergülve, nem vizionálok problémát két üres szám mögé, a baj az, hogy a dolog konkrétan megfogja a gépet! Ha most lelőném a rendszert és újraindulna a win, visszaállna az összterhelés nulla közeli értékre. Akkor néztem meg az egészet először, mikor láttam hogy az 1NSANE szaggat. Mondom ez hogy lehet? Megnéztem, fut-e még valami, és látom hogy 30%. Ha a terhelés rendesen nullán van, akkor a game is hibátlanul fut. Tehát a gond valós.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Mylord, ki beszél itt cpu-időről?! Szigorúan CPU-használatról, százalékban mérve! A folyamatok fülön az üresjárati folyamat 98-99%-osan ''terheli'' a procit, míg a teljesítmény fülön az össz prociterhelés 20-30 % között ingadozik. Ez itt a bibi! Valamilyen windóz folyamat, ami nincs külön kirészletezve a folyamatok között, hanem az üresjáratba számít bele, keményen zabálja a procit. 30% egy 2,4-es P4-nél nem kevés. Hacsak tényleg nem vmi cseles vírus vagy trójai, amit semmi sem bír megtalálni. A letöltött progi szép, csak épp egyáltalán nem érzékeli a cpu terhelést, konstans zérót mutat ez a kijelzője. :(
További ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest