Keresés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz X-COM #26 üzenetére

Talán nem lehetne, de nálam mégis van. Legközelebb ha beüt, csinálok róla szkrínsotot.

Egyébként érdekes eredményre jutottam. Utolsó kétségbeesésemben elkezdtem kilődözni a system trayben ücsörgő ikonokat. A hálózati kapcsolat két kis pislogó monitor-ikonjánál bezárás híján a ''letilt''-ra kattintottam, hálózati kapcsolat azonnal kifagyott (sem a hálózati kapcsolatok mappából, sem system tray-ből nem reagál többet, se tiltani, indítani, se lekérdezni nem lehetett), a cpu terhelés pedig azonnal bezuhant 2%-ra és ott is maradt. Ez akár aggasztó is lehetne, de mint említettem, sem kaspersky, sem norton, sem adaware nem talált semmit. Biztos, hogy inkább előbb mint utóbb megint elő fog jönni a fantomterhelés, mint ahogy eddig is, de most fölvérteztem magam az általad javasolt oldalról szipkázott cuccokkal, TDImon, TCPview, Process Explorer. Kíváncsi leszek, van-e ilyenkor hálózati forgalom... Az említett kis pár tíz kilobytes programkákat egyébként javaslom mindenkinek, elég hasznosnak tűnnek.

• L3zl13

nagyúr

válasz X-COM #26 üzenetére

Miért ne lehetne, hogy kernelfolyamatok teszik ki azt a 1x%-ot, amit a taskmanager nem jelez, de a cpu terheltségjelző igen?

Aktív témák