- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Eseménynapló teljesen eseménytelen, hálókarimeghajtó elvileg legfrisebb, alaplapi driver dettó. Ja, azt nem mondtam, hogy az említett jelenség alatt gyakorlatilag semmi lemezművelet nincs. Egyébként most lefuttattam megint az Adaware-t és a Spybotot is. Mindkettőnél legfrisebb adatbázissal. Adaware egyetlen kis ''tracing cookiet'' talált, spybot huszonkettőt, plusz négy ''data source object exploit'' típusú registry-bejegyzést. Hoppácska. Kicsit meglepődtem hogy ezeket adaware ilyen simán benézte :( Mindazonáltal cookiek nem képesek ilyen kalamajkákat okozni, jól sejtem?
Valami a hálózattal nem oké. Ha megint előjön, ráállok, és remélem kiderül ki a sáros, és ha lesz tanulsága, majd dobok még postot.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL T40 EMC Szerver
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest