- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Általában senki sem panaszkodik ilyesmire, szóval játékos gépbe nem hiszem, hogy zavaró. Nálam a HTPC a nappaliban van, ezért csendorientáltra készült és egy Ryzen 8500G van alatta. A házba kb. ez a hűtő volt max., amit be lehet tenni, és mint írtam, maga a hűtő szerintem teljesen rendben van.
A ventivel az a gond, hogy ahogy jött az első nyári meleg, és valamiért a proci kapott egy nagyobb terhelést, akkor lefolytott fordulatszámnál (950RPM) elérte a Thermal Limitet, vagy feljebb kellett vennem az RPM-et, és úgy meg már zavart. Raktam rá egy Noctua ventit, ez 750-800 RPM körül kordában tartja és nem hallom ki.De azt sem zárom ki, hogy én nyeltem be egy rosszul sikerült venti szériát, mert nem nagyon hallottam amúgy panaszkodni búgó hangra a ThermalRight tulajokat...
-
szasanyi
félisten
Az EVO-n lévő ventik a Thermalright legújabb S-FDB V2 ventilátorcsapágyaival készültek. Nagyobb maximális sebességgel és légáramlással, valamint nagyobb statikus nyomással rendelkeznek. Ezért hangosak lesznek ha a fordulatuk magas (akár 2150f/min) amire aligha lesz szükség. Meg hát lehet szabályozni, és ha a CPU miatt elég ~1500 f/min vagy kevesebb akkor halk marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest