- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5403 üzenetére
Akkor nem veszek, mert fej nélkül már nincs értelme, hogy lapom legyen.
Viccet félretéve, pont ezért tettem fel itt a kérdést - és nem külön-külön a kilátásban lévő lapok topikjában - mert itt mindenki elmondja a valós tapasztalatokat. Ha meg ugyanezt a kérdést felteszem a lap topikjában, ott úgyis azt a választ kapom, hogy miért ezt vedd meg!Am nem kell nekem minden áron p45-ös lap, elég egy jó p35 is.
Akkor esetleg még ez a 2 további versenyző:
EP35-DS3R
EP35-DS4
P-s lapot már sajna nem nagyon láttam, csak ezeket az ep-seket (esetleg még talán egy P35-DS3P)
DroiDMester, krammerka: Köszönöm az építő jellegű tanácsokat!(#5412) lipi67: ezzel nagyjából egyet is értek.
Nálam most a fő szempot: minnél kevesebbet droppoljon. Eddig ehhez sajna nem sok szerencsém volt, mindig sikerült olyan lapot kifogni, aminek elég nagy volt a vdropja (kivéve talás a jó öreg 965p-ds3-at). A többi meg úgyis megvan rajta ami nekem kell (sata, pci-e, megfelelő számú usb).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest