Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Brrrrrr..

Ma olyat szívtam..le se írom, ilyen barom nincs még 1!
Csak egy 0,5-ös fúrót találtam itthon (nemtom hova tettem a többit, ez a gépbe volt benne)
Nekiálltam a a házat a PCI-E csatik meg a HDD-s kábelek miatt átfúrni. 1lyuknál ok, 2nál eltört. (tokmánykulcsot se találtam, nem volt beszorítva..) Találtam viszont tűreszelő készletet.
Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
1-2 hét és béta ver. lesz a házam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
Na az faxa. Noti az úgy valahogy van nálam is. Asztali vas kicsit többet fog felvenni bootoláskor...
Mondjuk a terhelt így csak 150-160W, bár játékok alatt jóval gyengébb a cucc..