Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9794 üzenetére
Ez? Ez égni fog!
(#9795) zakroland : Ha annyitól elszállna, akkor már régen baj van, s akkor alapból szar lenne..
krammerka:2-2,2v léggel? Szerintem be se bootolna, de majd kiderül ha tartok itt a gép előtt egy pótszilvesztert
(#9797) zakroland : Teszteknek simán, 24/7-ben 1,5v alatt jó lenne tartani
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9788 üzenetére
Jó Neked, én ülni is alig bírok..[mai termés]. Még simán lefutott a wPrime 4,5GHz felett, igaz, kicsit szívtam vele..
-
lipi67
nagyúr
Én csak részvétből mentem a haverral, aki részegen aludt az út szélén a kocsijában. Hosszú...
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
hackeeeee: Beony! BUÉK! --- Lassan megyek berúgni
(#9523) hackeeeee: A temetésemet meg majd a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétlik..mi?(#9524) johniee : Huhh..csak azt ne!!! Arra ot van Friderikusz-Xavér stb..
Inkább igyon!(#9529) Mankó : Giga lapokra jellemző, de azér' szeressük őket! Se rá fütty!
-
lipi67
nagyúr
Mit? Pl. 430-as, 5200-as, 5xxx-es brutal, de alacsony kötségvetésü procikat, hogy megnézzem, én mit tudok vele kezdeni. Kíváncsi vok. (hú..ha nőnek születek, én lennék a legkibírhatatlanabb vénasszony, mindíg mindent tudni akarnék. Pont úgy mint nagyanyám. Kár, hogy közben a nevemet felejtette csak el megkérdezni, úgy halt meg, azt hitte Lajos vagyok.
)
(#9514) kimi02: Ennél szebben még nem hülyézett le senki!
(#9515) Bagira01 : Ezt a hsz-edet elteszem talonba, s hamarosan majd a "képedbe" vágom!!!
(#9516) Aggregátor : Én rugalmas vagyok, megoldhatjuk! Szólhattál volna mikor Szhelyen voltam hetekig..
Ja! Most kben Debrecen lesz (ma)
krammerka: [OFF]"feleségek tömkelege"[/OFF]-Ne idegesíts már!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9511 üzenetére
Egy jó kis proci kellene nekem, ami kimagasló. Az, hogy 1200-as cerka vagy 9650-es, teljesen mind1, csak ne átlagos legyen
Asszem lassan feküdni kéne (még kicsit kínzom a procit) mert holnap nem fogok aludni. Januárban meg..indul a suli és indulnak a tesztek is.
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
Magázod magad? A Te i7-es procidra!!! Eszem..Az nem sok van, de mivel haverok vagyunk, ennyit beválalnék miattad!
(#9509) hackeeeee: Jaja!!Szépő bug! Ki kell használni
-asszem gyilkolászom kicsit a prtocit. Kben..az agyamra megy! 200-as FSB-n 4 es szorzóval se indul el. De ha 233-ra rakom, rögtön röffen.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #9504 üzenetére
Nocsak..Érdekelne ez is engemet
(nem, nem gyüjtöm a procikat, csak keresek egy utódot)
(#9503) Lacpac: Persze, láttam én, de egy próbát és egy validot megérne!!
kulerr: Ha fényes elmém és a 3xxx-es topik információiból kikövetkeztetett"adat"nem csal, akkor Chaser 3200-es procija megy a gépedbe..Igaz?
-
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #9487 üzenetére
Szuper! Ha kiélvezted magad vele, megvenném, mondj majd árat!
Nem néztem, biztos megy, csak vagy nem ezen a szorzón, vagy nem ezzel a hűtéssel[B](#9488) darál0w: Kezdem érteni..Viszont..Holnap én tényleg mén arra, ha Miskolcon vagy, igyunk bakker!!! (du. mén arra, utána Ibrány, majd Józsa (Petya75), végül Debrecen,s asszem 9-re jön yolan.
(#9493) kulerr : Milyen DQ6? Igyál csak! Olyan szép nagy fejünk van tőle
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9428 üzenetére
Tudom, hogy beszéltük, emléxem, bár már öreg vok..
Ez amit linkelkél korrekt nagyon, csak ugye Neked 500-as FSB kellene. Hát..Ha emelni kell és nem sokat, tedd s teszteld. Én bevallom, nem favorizálom annyira azt a pár MHz-et a ramoknál és az 500-as FSB-t, simán igy hagynám, így is tök rendben van. Viszont ha nem, vagy tényleg alig alig kell emelni..1 próbát megér. Hosszútávon mindenféleképpen a lapod fáradhat el..-most lépnem kell, remélem délután leszek kicsit, s nem csak este.
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9426 üzenetére
Így..nem értem! Ezek..több mint emberi feszek! Ha melegedik akkor a házba kell jobb venti, mert ezen a feszeken semmi sem melegedhet. Ha a lapon meleg a borda..az jó. Sose értettem, miért félnek tőle. Hisz azt jelenti (számomra), hogy jól érintkezik, elvezeti a hőt, csak legyen ami lefujja róla..Én igy simán járatnám, sőt..ha picit több fesz kellene, akkor is. Az én 8400-es procim..1,2xxx valamennyin volt csak stabil 4GHz-en. Ott volt valami üresjárat, csak ette a feszt, de nem akart beindulni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9409 üzenetére
Hát..Mikor (krammerka még tuti emlékszik rá) a szaros pentium D930-at megküldtem istentelen fesszel és 4,9GHz-cel..na akkor írtam a 2xxx topikban, hogy egy Fradi Ute lóf@sz ahoz a sípoláshoz..Igaz, utána csak megadta magát (jó értelemben) és meglett a 4,9GHz, és a proci és ép maradt.
Nézd. Ezekkel az időzítésekkel jó játszani, de se az oprendszert, se az alkalmazásokat nem érdekli. 4-4-4-12 5-4-4-12 az különbség rendesen hisz cl4 vs cl5, de én erre nem tudok izgulni, kivéve super PI 32M-ben, ott ilyenek is sokat hoztak.Bevallom, még nem néztem ezt a turbo stb-t de ahogy írod, gondolom a perf.levet állítja. Nálam mindíg stand.-ban van és kicsi kezemmel állítom én
Ha procituning, akkor meg mindíg minden auto. ez jött be. Ezért volt 5-7-7-istentudja beállítás is, amikor Ákoska megkérdezte, hogy eladtam-e a ramjaimat
Validra az a legjobb. Tesztekre jó ha szoros, 24/7-ben meg szinte tök mind1_megyek vecsizni
_ utána meg nézni kéne valami oprendszert ...
Ha nem jönnék vissza, telepítek
Jó éjt!(#9412) Aggregátor : jaja! Ja! Mit is mondtál, dmarkhoz azok a dezentorok milyen oprendszert használmnak? Link?
-teljesen igazad van, de attól , hogy tudják..tudatban jó , de nem kapnak hétköznapra 2,3v-okat
1,75/bios a max, hisz úgy se érzem és.. Hiszed vagy sem, én nagyon vigyázok ám a cuccaimra (kivéve szem. ig. 14-et! hagytam el, de lehet nem is csináltatok már többet)
szóval a proci , a lap, a ra, minden alulfeszelve, s soha sincs semmi húzva. Nem kell 1xüen. Ha meg tuning..No..az más
-mén mert éhenhalok -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9400 üzenetére
Xp jobb cpu tuningban.
Na..Egy ramtól aminek a gyári fesze 2,35-2,45V [ez]tök rendben van..(#9402) Aggregátor : Nagyon nehéz ezzel a 200-as cerkával "mozgatni" a ramor, de 1000MHZ-et még perf. Level 3-mal tud
5-5-5-12-ben
(#9406) Mankó: Meg kell próbálni..(5-5-5-15 vs 5-5-5-12 -nincs különbség. ált. az első 2 szám összege is elég de a "nem hivatalos szerint első 2 szám plusz 2 adja a 4.számot, úgy már ok, tehát 5-5-5-12 4-4-4-10 is ok, sőt..
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #9391 üzenetére
Team Xtreem 1200-as és CL4 1000-ret bárhogy tud
-nem értettem a kérdést--Ha a képre célzol, ott a kis cerka fogyott el 4,5GHz-en, nem a ram- (ja és eladó..
)
kulerr: Ha a kezedbe kerül egy E3200-as..válás lesz, annyira szórakoztató
(#9394) akoska07: Nem is azt mondtam, hogy nem, csak a proci nem tudta tartani a lépést. "Szar" 200-as FSB-s procit összehangolni vele
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Már arra sem emlékszem, milyen tesztet kértem, de várom. Főleg így! Szétvet a kíváncsiság!!!
Kben: Szilveszterre bejelentkeztünik a debreceni kikötő-be. Jó buli lesz, vendég lesz Fekete Pákó! Nem vicc!!! A csapos srác mikor meglátott minket, már fogta a fejét. Majd csinálunk közöz fényképet is, tudjátok olyan vadászosat. Ő pihen a lábam alatt én meg majd pózolokHa végeztünk, megyünk az Excalibur-be, csak a csapos csaj majd rámtelefonál hajnal 1 körül, hogy tiszta -e a levegő. Aki akar jöhet! Unatkozni nem fog, ez tuti!
(#9369) hackeeeee: Nálam megy rendesen, de többet szeretnék..csak a hülye ríva tuner baxakszik most, nem lehet vele tuningolni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #9360 üzenetére
Nálatok?
Keletiig semmi gondom, (kérdezd meg Gornit, addig majdnem úriember voltam, s 1/2 10-kor még éppen csak jókedvűen szálltam le a vonatról -de.1/2 10-)
Utána jöttek a gondok, amikor a IX.ker-be mentünk, majd én a nyócba, s végül az V-ben landoltam(#9361) kulerr: Hozd a zsuk gépjárművedet, kelleni fog a plató!
(#9364) akoska07 : Indulhatunk 1ütt is.
(#9365) Jakab66[hun] :
Jó az, kiülök vele a napra, s várom míg erjed..(ha nem-kap egy kis vodkát)
(#9374) subaruwrc : Ilyenek ezek..Borzasztó!
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #9356 üzenetére
Nem mondod..
Van nekem izlésem! Várom a hideget, s meglesem ott léggel. Utána meg megy nektek postán, majd meg az apróba..-bár.. lehet, el se kellene adnom, ma is sajnálom a 2180-ast is.-
Meg..jó lenne személyesen, egy sörözéssel 1bekötve. Toyone is biztos benne lenne. Vélemény? -
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #9329 üzenetére
Grat a procihoz. Sajna nekem csak 6320-am volt, jobban szerettem mint a 6750-es procimat.
ha nem vetted még meg: E3200
(#9331) hackeeeee : Én se nagyon vágom (semennyire), de hogy vga-ra plusz pénzt nem adnék..-aggregátor meg azt mondta nem is kell
- ez tuti. majd alakul, csak lehetnék már végre gép előtt többet
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #9282 üzenetére
Megyek lassan zabálniMennie kell, ki lett adva parancsba
- én a Tiédet szerettem volna, emlékszel? Meg Brumiét..Igaz, nem bántam meg, hajtom és megy is
(#9284) hackeeeee : Mikor megjött, éjszaka cseréltem ki. Reggel 2,4GHz-en ment, és 667-en a ramok és.. afiam kvra nem vette észre, h nem a quad van a gépben..
_memóriák kinlódnak, lassú a tempó vagy szar a visszaosztás_ ez el kell még találnom, meg jó lenne, ha nem strandidő lenne..
(#9285) lizakattila: ????????????
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9251 üzenetére
(#9266) BMW001:
Mezoo: Boot problémáim nekem is vannak E3200-vel. 200-as a proci és a alapon szinte indítani se tudom, a ramok nem tudják, mi a fenét akarok tőlük. (még 4x- nél se)
(#9267) qdak : Persze, vannak fontosabb dolgok is..
(#9268) bzs73: Szóval kivárásra "dolgozol"
(#9273) kimi02 : Megint csak..
-
lipi67
nagyúr
Lassan összeismerkedünk..[link]
-
lipi67
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Gyorsan egy valid [link]Ákoska légyszi..
--Bár ne! majd később picit.
(#9219) No-kia : Kezdem megszeretni..
-
lipi67
nagyúr
Ákoska légyszi nyiss nekem egy 3200-es oszlopot. Minden a régi, a procit kivéve.
Vid:1,275V
FPO:q901A554
1es opció Vid/Bios [link] -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9212 üzenetére
Lesz..
Szegeden volt egy (nem röhögni) nyelvtanár bnőm.1x kedvezni akart nekem és elvitt a "zacc"-ba..Kinéztem az ablakon, látom sok kopasz ott ácsorog. Leléptem. Azok örültek nekem, bár kicsit idegesek voltak. Mutogatták, hogy melyik sárorban van a pirotechnika stb..Rájöttem..valami őrzővédő gyerekek voltak és vmi télbúcsúztató bulira készültek, azt őrizték. Jött a bnőm, s nagyon fázott. Mondom hát nekik, hogy, ok, Oi! de én most lépek mert fázik a szaros. Mire ők:Hát nem ellenőrzés vagyok? Honnan jöttem? Mondom: Szeből a kocsmából..--furán néztek
Mit illik 1,248v-on mennie egy 3200-cerkának, és..mi a faszért bootol azóta 2x a gépem?
Most is megy a prime, gondoltam leellenőrzöm, mi a francot vettem.. -
lipi67
nagyúr
Hazaértem. asszem szétszedem a gépet bár útálom a true hűtőt szerlgetni, de kíváncsi vok, beindul-e a procim.
Addig is: Boldog, békés FEHÉR karácsonyt ! -
lipi67
nagyúr
Szar-szar, de világjárt
Érdekes amúgy. A Prociért sokan jelentkeznek, a 60.000 se visszatartó erő, de a kurva Team Xtreem 1200-as ramjaimért 1 ember nem tett még 100FT-os ajánlatot.. se(#9107) Aggregátor : Jó proci, kíváncsi leszek, de több, nem vszínű, ill. sokkal több. Viszont játszhatok vele..
(#9109) hackeeeee : Most hívott a srác, proci feladva, és a pénzt is megkapta már. Szuper. Ja!!! Értem (félreértettem a procidat)
Sajna mennem kell.."elzavartak" a törpék..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9105 üzenetére
Ja..Azt hittem, hogy az ami most az enyém. Viszont..gondolom hidegebb volt. Nálam is alul veri de felül még 80MHz hátrányban vagyok tom_tol eredményeitől
Holnap sztem itt a proci, én meg Debrecenbe leszek..Utána szünet-karácsony stb..Majd belekerül a lapomba és..1-2 rekord és halál -
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #9073 üzenetére
Szép!
(#9074) hackeeeee : Köszi! Jártam már úgy, hogy nem figyeltem, csináltam egy fasza validot , és..szart rá mert régi volt a cpuZ. Persze, utána már kvra nem tudtam megcsinálni..
(#9080) johniee: Ez se semmi, gratula!!!
darál0w, Jakab66[hun]: Én azt hittem haverok vagytok, s csak heccből csináljátok. Látom, hogy nem..Nem kéne.
.
akoska07: Tuti nem fér bele Barcika? Úgy 25-be elviselném...
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gr3GoRi #9067 üzenetére
MCH 1,5v belefér simán, de a vtt1,5..huhh. Ember vagy
VTT-t próbáld 1,4v alá vinni, akkor biztonságba leszel. Nálam:
MCH 1,48 VTT 1,46 volt a max. Ma..azt hittem, hogy kivágom a pi..-ba, de nincs annyi pénzem sajna. Jó proci lesz az, csak ptróbáld alul stabillá tenni. Ha megunod.. (és nem viszik el az enyémet..-na ez még a jövő zenéje-) Team Xtreem valakinek? -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #9051 üzenetére
Szép eredmények és..sok.
(#9053) Aggregátor: Jó az, s nagyon jó lehet!!!!
Ha kap egy szuper hűtőt, azzal a procival (vid), 1,8V-körül is validolhatsz és 1,5v felett mehet a prime95, meglátsd.
Most sok a baj(miért ne), de ha majd letisztul a kép, segítesz nekem dmarkozni? -
lipi67
nagyúr
A multkor dicsérted a ramokat. Gondoltam csinálok Neked pár fényképet, du -ra hozattam egy gépet, majd kattingatok. A port a gépben nem kell nézni, most, hogy tesztelgetek a nyitott ablaknál..a ventiken látszik.Rendben! Ja! Miskolcot ismerik, azért írtam. Elvileg edelényi vagyok!!!! Néha debreceni, Szombathelyi..-bár ez most kilőve..
-
lipi67
nagyúr
Ákoska légyszi, egy új valid [link]
mehet max OC és max FSB-be is, köszi -
lipi67
nagyúr
[link]Bocsi srácok, nem lustaság, de most mindenhova beírni..1xűen nincs időm. Viszont..Úgy érzem, "kötelességem" Veletek is tudatni. Még 1x bocsi
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #8973 üzenetére
[Itt elvileg MINDENNEK jönnie kell]
(#8975) Sziszifeca : Olcsóbbra, vagy jobb eredményekre. Lehet, hogy a proci marad, ha ..sikerülne a lapomnál jobb lapot találni alá..
(ha ram nem megy el, tárgytalan az egész asszem..)
johniee: Hát.. ha a hőcsövek nem melegek az nem feltétlen jó. Nem veszik-nem adják át a hőt rendesen. Nézz szét még ott picit!
hackeeeee: g31+3200..vagy ..vagy valami brutál. (utóbbi kizárva)
-
lipi67
nagyúr
Validolni rég validoltam, de ott mehet neki. Úhy értem, egy valid 1,48-as VTT (már ha beindul a lap alatta) messze nem terheli úhy mint egy prime 1,42v vagy egy 24/7-es 1,38.
Persze aze a hőtől is függ. Én zárt házban, fűtött szobában nem mennék 1,4 v felé, de egy 0°-os szoba, nyitott ház..1,46-1,48 is akár. Fura, hogy a vcore 1,4-1,44-gyel is beéri, s ha azt is emelem, már 1,6v alatt (hőtől függetlenül) nem nagyon bootol. Jó lenne a vcore-ral kiváltani a vtt-t, mert egy 1,7-es vcorral..hunn. Na ezt nem tudom megcsinálni.
-
lipi67
nagyúr
2012 januar 1-ig garis.
Power AX HD 4870 512MB Corlor 2011 aug 31
darál0w
8xxx-nél 615-öt, q9400-nél 541-et (igaz ezt max szorzóval, nem néztem 7 ill. 6-os szorzón), itt meg 547-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged