Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A bordás dolgot beszéltük egyszer, hogy kikéne szedni a műanyag pöcköt, és csavarozni kéne.
Nekem itt 1,168V-n megvan a stabilitás jelenleg [link], szóval ezzel nincs is gond.
Akkor FSB-nek is toljak pici plusz feszt, aztán hadszóljon? Mondjuk a Nitrogonnal próbáltam azt még annó, a Xigmatekkel még nem. Alaplap még 45 fok felett sose járt, bármit csináltam vele.
Ventikkel nincs baj, elől van 2, 1 chieftec meg 1 zalman, 1ik házi megoldással lett berakva, de a vga-nak is jót tesz, meg vmennyire az alaplapnak is, hátul van egy silverstone. Ház oldalába meg nem tudok rakni, mert nem fér...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest