- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5169 üzenetére
azt elhiszem
nem tudom el tudnám-e adni végleg a gépet...
valahol láttam egy AMD-s ASUS lapot integrált VGA-val 2x1 giga kingmaxal meg egy X25400-el 19K-ért...az elég lenne azért netezni nem?(#5170) bzs73 : Oks akkor én is megfogadom és majd szeptemberben kitárgyaljuk melyikünk i7-ese jobb oké?
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5167 üzenetére
akkor hajrá!!!!
Egyébként ne is mond tudod mennyibe került a gyerek iskolakezdésre? pofátlanság netovábbja. Abból kijött volna egy konfig az tuti ha jól összeszámolom..de nem akarom mert felhúzom magam. és ha ideges leszek innom kell
Azért nem féltelek én mindezektől függetlenül sem..max pár hónapot csúszik a dolog... -
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5160 üzenetére
akkor zajlik...valamelyik i-re pályázol? vagy maradsz még 775 vonalon?
nem tudod miért de úgy érzem lassabban fog kifutni ez a 775 mint sokan gondolnák...én is most a quadom megvan nem is rossz, meg is vennék többen de gondolkodom h váltsak-e...
MOD: nekem még mindig a 4x1GB 1066-os kingmaxjaim mennek, amiket anno 2x2GB 800-as rammal cseréltem szőrén..lehet ha normálisabb ramjaim lennének még jobb eredményt produkálna a procc.
-
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #5158 üzenetére
egyértelmű, h sok. Aki meg hozzáfér olcsóbban szerencsés max nem tudja értékelni ezért vagy azért..természetese vagy szarik rá...
egyébként mivel nyomod most? mintha kevesebbet olvasnék tőled hsz-t mostanában...
(#5156) bzs73 : nem is tudod mennyire igazad van..de őszintén akik itt vagyunk mind ilyenek vagyunk
tuti ha megveszed majd az i5-öt egy hónap múlva már a következő lépésen agyalsz, meg az is biztos ha kibírod tavaszig nem egy procc fog átmenni a kezeid alatt
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #5141 üzenetére
Mostanában nem a tuning az elsődleges időtöltésem........................
A felborult családi életemet próbálom valahogy rendberakni,egyenlőre sikertelenűl
Visszaszereztem a jó kis E1200-as procimat,vettem alá egy EP35DS4-et,csak hűtésem nincs még hozzá,hogy megnézzem mit tudnak együttÁkos: még nincs hűtőm sajna
-
válasz
Bagira01 #4778 üzenetére
hát szeretném már itt látni az asztalon azokat a kemény i7 cuccokat.
kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet.
meg kell hagyni bitang cuccok.
és már az árak sincsenek az égben.
egy vmire való 4magos 775 proci,bizony 50k,ezzel szemben megéri rápakolni egy 920 i7-re.
egy kemény 775 lap is 50k körül van,55k-ért lehet venni jóféle i7-et.
a ramok amik huzósabbak,mert 25-30k egy vmire veló 3*1Gb kit.
de megéri,mert hozza a teljesitményt.
ja és végre elérném azt a szintet,ahonnan nincs feljebb,kisebb lépésekkel el lehet jutni akár 970EE ig
jövőre jönnek a 32nm procik és azok az i7 be bele fognak menni. -
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #4730 üzenetére
Hát nekem volt Q9550 is és szerintem nem sok értelme van még mosse,és hát igen hasított az is mert az is a híres fpo volt.Most ugye BMW-nél van.Túl van ez átlagos felhasználói részről lihegve mert messze nem használják ki az emberek a teljesítményt.Mi kicsit mások vagyunk mert a tuning és a jó eredményekért vesszük meg a jó procit.Amugy meg még a régi 6750 procim is elég volna mindenre mert az is ment 3.6-3.7ghz-t.Én maradok a jó kis wolf prociknál még egy ideig,mert van már tapasztalatom 4 magossal,és azmelett hogy jók,szerintem feleslegesek még.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #4108 üzenetére
Hát igen de BMW-nél is vitte x48-ba.Szerintem egy jó giga p45 deszkába is menni fog.Azért olyan sok brutál p35 lap nincs.p35ds4 még esetleg.Lett volna most abit is nekem ip35 pro de hát ott meg alulfeszelni nem lehet.Tehát az abit nagyon jó volt,hanem a legjobb,de nálam ez mitt nem jön be mert nem lehet alap vid alá menni.
-
válasz
Bagira01 #4008 üzenetére
próbáltam a gyári órajelét megnézni.min fesszel.
vhogy nem akarják az igazat.
most nem jön be a win a gyári fesznél kisebbel
és a win alól csak 1 progival tudnám állitani a feszt lefelé,de hiába noymok rá 50szer is egyszerüen nem viszi lejjebb a feszt. (lehet hogy kár volt felnyomni a win7-et.)
beáll 1.16v-ra és onnan az istennek nem tudom lejjebb vinni a feszt.
de még próbálkozom vele.igyekszem vmi megoldást találni.
biost is cseréltem rajta vagy 5-öt -
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #3894 üzenetére
Hát egyelőre nem jött össze a 600 fsb.Valamit elbénázok.Be bootolt de ujraindol állandóan,meg win javítana meg ilyenek vannak.Majd utána járok mert 600 fsb-t még nem nyomtam ezel a lappal minek mennyi kell.De hát az is lehet hogy a ram nem bírja nemtudom.570 nem gond az megvolt de hát az meg semmi.Na majd próbálkozok még később.
-
MPowerPH
félisten
-
F.B.I.
veterán
válasz
Bagira01 #3815 üzenetére
Én is ilyenben gondolkodok, mert helyet spórolnék...kidobnám a PC asztalt ( ami nem kicsi ) bár ez jobban érdekel [Zotac 9300 mini itx wifi LGA775].
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #3812 üzenetére
Hát de az az eredmény se nyáron született az biztos,mert azt tudjuk hogy a gaben-é brutálisan megy de melegedik is rendesen,a képen meg nagyon jók a hőmérsékletek.Szerintem én se killódtam volna ennyit a 4ghz-el ha nem lenne ez a fülledt meleg,hanem lealább ha nem is tél lenne de mondjuk 15-20 fok közt lenne a hőmérséklet.Meg hát ez csak p45 és 2x2gb ram na.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Bagira01 #3794 üzenetére
Hehh...
Jók a kilátások. Majd elválik ez is, szépen ha megyek vele felfelé. Nekem is ki kell még tapasztalnom ezt.
bzs73: Jah, menni kell futni, míg nem lesz túl meleg.
lipi67: Nekem most kifejezetten tetszik, hogy az egyik mag már 25C -től mér.
Többi az 35, 35, 38. De abból az egyből tudok következtetni, kb. minden érték egy szinten van.
-
válasz
Bagira01 #3757 üzenetére
az előző 8400 is ment 5560-at.viszont ott tuti megfogta az fsb wall miatt a deszka.
természetesen ln2 jobban lehüti.
a proci hidegre és feszre való reagálása hamar kiderül.
és akkor lehet variálni melyik hütés lesz neki jobb.az tény,hogy hidegebb időben több jó eredmény születik,mint nyáron.
(reméljük subaru most rácáfol)
mert ugye nem csak procifoglalat és chipset van az alaplapon.
a többinek sem árt a hütés.subaruwrc : gyorsba nagyjából rámértem,kevesebb mint 60mm.
egyébként a video-n nem láttam csak cpu pot-ot.
és ugy is 700 fsb -
válasz
Bagira01 #3751 üzenetére
nagyon rámentél most erre a takarékosságra.
az mindenképp előny,hogy az nb-t is le tudja hüteni rendesen.
jahh,már van neki egy helyettesitő pot-ja,kicsit kiváltotta a régit.
(amugy meg jobb lesz ha hozom az egész konfigot)a tpowerrel ugy vagyok,hogy barátkozom vele,igyekszem megtanulni.
alaulfeszelésben már jóban vagyunk.most jön a kemény munka -
válasz
Bagira01 #3747 üzenetére
azért irtam ugy
tudom én hogy nem gyerekjáték.én is a listát nézegetem.
megnyugodhatsz bzs73,ugy néz ki 1.94v küröl lesz amit max kapni a fog a proci.mostmár csak krammerkának kellene előkerülnie.
hogy megbeszéljem vele ezt a listás dolgot.
fel kellene pakolni ezt a sok szép eredményt.subaruwrc : ha meglesz az eredmény,akkor achi lecsuszik a listáról.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #3715 üzenetére
Így van bagira.Ez már lerágott csont de mit csináljunk ha nincs új proc ami így megy.Elvileg akoska tulajdonába van még egy új ami nem ismert itt a ph-n.Talán az jó lesz.Remélem hogy bírjuk majd egymást húzni csak valami norm hűtést kéne már neki összehozni vagy a compit használni.Azzal brutális lenne már.Compival meggyalázna gyorsan ilyen melegbe.
Az meg hogy a tied volt ez már lassan természetes mert a legtöbb jó procit te szerezted ide be.Nekem se az első amit te szereztél mert amit tibiajaxtól vettem az is a tied volt.Ez van. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #3686 üzenetére
Á! Majd én éneklek neki, s magától távozik az örök vadászmezőre. Te nem is tudsz róla, hogy ez történt, ok? Megnyúzzuk (nyúzni kell?) s míg a hugoddal veszekszel egy jót, addig meg is főzöm!
Őzike az más..Az aranyos. Ezt meg úgy se látod ugye, hogy mitől..Majd azt mondom, villámlott 1 nagyot és nem bírta a szive -
válasz
Bagira01 #3240 üzenetére
azt a lapot,tuningra találták ki.
az alul feszelés része engem nem igazán érdekel.
sose foglalkoztatott,mi mennyit fogyaszt.
egyébként alapon mennek már nálam a cuccok jó ideje.
ahhoz meg mindegy milyen lapban megy.
viszont ha tuningolni akarok,amit szivesen teszek,akkor legyen miben tenni azt.
egyébként UD3P-vel nem rittka a 670 FSB.bzs73 : sok infót és biztatást kaptam az X48 lapokhoz.
a rampage extreme-ről lemaradtam.
nem tettem le a biostarról sem.
tudod mi a véleményem -
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #3238 üzenetére
köszi bagira01.Ez a proci is tőled indult el vagy laraxior -tól már nem tudom,de szinte az összes jó tuningos proci itt a ph-n tőletek indul útnak szerintem.Amugy sikerült már vele egy ilyen is de ez small fft csak és valami moddolt biossal sikerült összehoznom.Most tanulgatom sok asus után ezt az ud3r lapot de jó kis lap ez,csak nem olyan egyszerű mint asus volt.
-
válasz
Bagira01 #3230 üzenetére
thx
az én procimat az alaplap fogta meg.
igy is szép eredmény volt a DS3-tól a 620 FSB.
stabilitás teszteket,nem néztem.(alapon használom)
csak az OC érdekelt.szép-szép...
viszont nem biztos,hogy jól birják a feszt.
az extrém tuninghoz nem árt ha "szereti".azért szivesen megnézném mire jutnék velük.
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #1908 üzenetére
Alapfeszen megvan a vége egyenlőre:3969MHz
Nem rossz páros az UD3R/E8400
A 7400-ast eladtam 26k-ért.Kell vennem egy normális hűtést...............,de mit?
OCZ Vendettáról olvastam elég meggyőző tesztet.Elhoztad a Q9450-et????
Nekem is szólt a srác,csak az már sok volt.................. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1834 üzenetére
Nem is magamra értettem.Pont erre!Gyengus az a proci(meg amiket soroltál).Lapom.Persze,h elég a lap meg táp nem véletlen,csak procira vár,bár most nem sok időm van(semmi).S igen,úgy értettem,h nem elég ,h lusták,de bika táp kell,jó lap ami kvajól kezeli a ramokat,mert ott csak 1:1 jöhet szóba,s hamar elfogynak a lapok,ramok,tápok..
beony,pont erre céloztam.Corsair:ÁÁÁÁÁÁmajdnem eladtam a vx450-et,mertez 19k volt a hx moduláris meg 22k.Most néztem ,ez 20k a hx meg eltünt,az 520-as meg majd 30k,annyit(árkülönbség)meg kvra nem ér.Ez erős,tökéletes,csak az a sok madzag,mindíg utamba van!
(#1839) akoska07beszarás.
remélem ez is megy majd annyit,csak legyen ramom.
Kulerr:nem a teljesítmény a gond(azért 3GHz-en is kva ütős)csak a tuning.Dög unalom,lomha stb..Ha 4,5GHz kell 24/7-be cseréljünk.Ezt feszelheted,(1,725V-ig kapott,hisz tudod,de ma is 1v alatt viszi a 3Ghz-et,s jóval Vid-je alatt 3,6-ot-3,7 -et. -
kulerr
őstag
válasz
Bagira01 #1849 üzenetére
ha így nézed sosem lesz érdemes váltani mert nem éred el a magasabb órajelet. Egy kicsit órajelhajhászásnak tűnik ez már, tudod te is h pl az i7-esek sem fognak 8 gigán menni, hanem azoknál is 4 giga körüli maxok lesznek, azért ez fejlettebb proci....Mikor 8400-esem volt simán ment 4 gigát mégsem azon járattam mert nem kellett, sztem nem sokan járatják 4 giga körül a quadokat sem mert minek, egyébként 1,21-1,22 körül megy 3,2-őt még nem néztem feljebb de 3,5 körülire lehet várni 1,3-1,35 körül az meg bőven elég...
-
h.adam.92
őstag
válasz
Bagira01 #1836 üzenetére
hát aki i7 965 extreme-re cserél az megveszi a procit 240.000-ért a lapot 80-90-ért tök jó vétel. Sokáig el lehetne ezzel szórakozni
De én azon a véleményen vagyok, hogy mivel a 4 magot nem sok minden használja ki, illetve én tuti, h nem használom ki, maradok a 2 magnál, ráadásul ezt jobban is lehet tuningolni, vhogy az jobban teccik, hogy C2D 4.5ghz, mint hogy C2Q 3GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest