- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Á nem hiszem.Most én is úgy vagyok mint akoska.Kicsit elegem lett a tesztelésből.Egy jó kis kényelmes lapot akartam ami meglett.Nem tuningbajnok lap biztos,de most 1-2 hónapig élvezni szeretném a gépet.Csak jáccok,filmezek,zenét halgatok,no meg ph-zok természetesen.Persze ha wolfiba megjelenne egy kihívó,aki felveszi a versenyt a procimmal,akkor más lenne.
Az feldobna egy kicsit.Az előző procimmal is az volt a jó hogy nagyon ment,de ott volt sz.j,és zsubi is az 1.15vides procikkal,és volt egy kis versenyszellem azért,még ha nem is verseny volt,de csak húztuk egymást,mert én is észnélkül cserélgettem a lapokat,meg a ramokat,hogy kicsit még jobbat nyomjak.Ezt a mostani procim tényleg nem akarom fényezni,de folyamatosan nézem a külföldi fórumokat is,és 1-2 db e8600-ot látok ami ezt tudja,vagy kicsit többet.Elég volt erre az évre a tesztből.Most összeszámoltam és volt 12db wolfi nálam,és 1db q9550.Lap meg kb ugyanannyi,hanem több.
Elég volt.Talán majd januárba ha lessz még minusz,elkezdem megint a hülyeséget,de ahogy mondják nem sok minusz lessz.
-
-
-
nem szeretnélek félre vezetni.
lehet hogy van olyan asus lap amiben nagyon jól megy a Q9550.
(azt ne feledjük,talán nem véletlenül használnak a york-osok giga lapot)
sztem kérdezz rá a York topic-ban az asus tulajoktól ki mire jutott olyan lapban.emlékezz rá,amikor BMW is lecserélte a york alá az asus lapot másikra.
-
-
te miről beszélsz ?
sokan szeretnének ilyen procitna mondjad hol laksz,megyek az ablak alá.
addig amig itt van az UD3P#7805 Blaze71 válasza : mi az a 7795 ?
#7809 lipi67 válasza : ne izéjjé velem. minek neked kettő ?
#7807 lipi67 : jut eszembe az E2180-adról.
nézted az E2140 procimat ? -
-
yolan
őstag
értem, egy végső összegzést akkor, tehát gépet kikapcsolom, emgkeresem az 5-6-os lábát a main bios-nak, gépet bekapcsolom és próbálgatom rövidre zárni a két lábat. ha rövidre zárom akkor újraindul és utána frankó, ha nem sikerül eltalálnom akkor mi történik?
mert bekapcsolni mindig bekapcsol, csak az altatás után van hogy ezt a felébredés elalvást váltogatja végtelenítve -
lipi67
nagyúr
Jaja! Ilyen: [0.912v + 140MHz] -Szedd a linket,s próbáld ki!!!
-
lipi67
nagyúr
Van 2 felesleges feleségem ha gondolod...
Bakát most vettünk Debrecenbe, de a régi Dr.Martens már nagy kincs, egyem azt a szép felfelé ívelő krumpli orrát
Apha Bombert se nagyon kapni, vagy ha igen..kb annyi mint a q9550-es. A proci meg..Te! Úgy beleszorullt a lapomba..nem tudom ki se venni!(ok, most füllentettem)
(#7606) hackeeeee: Hát a kompi nem véletlenül figyelt szerintem se nála..Van ott hő ha beindul.
-
bzs73
őstag
Hát ez függ attól is hogy mekkora felbontásba játszol.Ha 1680 alatt vagy oda elég az a vga bőven,és az 512mb ram is,és úgylátszik hogy a 3.6ghz is.Itt akkor változna a helyzet,ha 1600 felett nyomnád.Ott már csökkenne az fps rendesen,és több kraft kéne.A procit is jobban kéne hajtani,meg a vga-t is,meg ott már az 512 ram is visszafogna.Ezért is írtam a blogom-ba is,hogy fel kell mérni,milyen tuningra van szükség.Ha az fps megáll játékokba,teljesen felesleges hajtani plusszba a cpu-t.
-
kulerr
őstag
persze...eddig nagyon tetszik...az alapos tesztelési fázisban vagyok éppen. Sztem sokkal letisztultabb-egyszerűbb mint a giga (pedig giga párti voltam eddig) egyébként úgy néz ki összejön amire titkon számítottam azaz a giga feszlépcsőmizzéria miatt lejjebb tudok venni a feszből. most ~1,06-1,07V-on megy 21x173-on 3633Mhz-en HT ON.
-
tom_tol
addikt
én ezt nem értem
mindenki azt írja hogy jobban megy neki a york UD-s lapban mint másikban
kulerr UD-ben csinált tesztet 4Ghz/1,136v nekem a P45-DS4-ben és a biostarban is 1,136v-l ment 4-n
most vagy kulerr hagyott benne 0,1v-t, vagy az Ő lapja sz@r volt vagy nem értem
de lehet ha nem megy el a 9550-m veszek egy UD-s lapot és megcsinálom 1v alatt a 4Ghz-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged