- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7827 üzenetére
Nem mondod! Felfogtam, csak honnan a kukimból nézed ki, hogy egy adott cpu-nál mik a listás eredmények?
más: fura, de pont a ramjaim fognak visszafogni. szinkronban nem tudom emberesen húzni vele a cpu-t. Nem is baj, hisz mennek ezek nagyon, csak.. Ha beindulnak, kell nekik a gyári fesz (2,35-2,45), s ezzel teljesen "kisajátítják"az nb-t. Ilyenkor az nb-nek kellen vagy 1,55V, de most is meleg van, nem tehetem..
-
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6966 üzenetére
Hát mint mondtam ez a 13. procim ebbe az évbe,abból egy volt ami nem wolfi volt,hanem q9550,ami most BMW-nél van,de még az is bőven 1.20 alatt viszi a 4ghz-t.Pontosan 1.152v-on.A wolfikból meg ha jól emlékszek 1db volt aminek 1.20v kellett,a többi az alatt volt simán.Lehet megpróbálom a volt e8600 procimat visszaszerezni.Biztos emlékszel rá.
e8600 Jól ment az is.Az legalább nem tömeg proci.Mégis csak egy e8600.Azt szerettem a legjobban,és bánom is hogy eladtam.Amúgy azt is erdei88 vette meg,és egy ismerősénél van.6967) akoska07:Na már csak te hiányoztál.Könnyen vagy már.
Persze akinek atomerőműre tellik,mert nem elég neki semmi.Ez se lessz neked elég.Most még tetszik,aztán megszokod,és mész az apróba.
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6964 üzenetére
Hát azért a 4ghz-hez már nem bírnám elviselni az 1.32v-ot.
De majd nézek egy olyat ami 1.20v -on viszi szépen.
Amugy nálam a 2x2gb ram is probléma lehet.Gaben01 is mondta hogy mióta át állt 2x2gb-ra,2x1gb-ról azóta eggyel magasabb fesz kell a procinak.Na de én már át nem állok azért 2x1gb-ra. -
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6962 üzenetére
Na hát majd este rakok fel 1-2 tesztet.4ghz-ig próbálkoztam eddig.
3ghz-3.6ghz-4ghz.Ezeket próbálom belőni,de már nem csak úgy fél óra blend,hanem min 1 óra blend,ki-be tömörítés,és utána 1-2 játék.Nekem így van 24/7.Nem nyomok 3órás blendet,mert régebben nyomtam,és semmi értelme,mert volt hogy lement a 3 óra,utána meg játékok alatt fagytam.Hát így 4ghz alatt azt hittem több lessz p35-el de így van ahogy montad,nem sokat javult.PL-4ghz p45-be 1.072v-on small még lement valahogy,de blend az meghalt elég hamar,akármit csináltam.Hát most p35-be lement a fél óra blend,de ennyi.1 óránál eldobál,ill tömörítés is már megöli.Játékokat nem is néztem rá,szóval ami atom stabil az a 1.088v.Ott viszont minden szórzón,fsb-n,könnyedén megy.
3.6ghz is elindulgat 0.992v-on,egyes szórzókon tovább,valamelyiken kevesebb ideig,de ami biztos az a 1.008v.Azon 8x450 is lement lazán minden teszt,blend,winzip,játékok stb.
Mondjuk hát ezek voltak nadjából p45-be is 4ghz alatt,de p45-be ügye csak fél óra tesztek voltak,és hát lehet hogy ott ezek nem lettek volna 24/7-es beállítások.Na majd meglátjuk 4ghz felett segít-e a p35 vagy nem.Rosszabb nem lessz az biztos.Szerintem stabilabb lessz,úgy ahogy eddig is.
Amugy meg kezdem is unni ezt a tesztelést.Ez a 13. procim ebbe az évbe,és kivagyok már tőlük.Ez is hát jó nagyon,csak már nem sok kedvem van hozzá.Unom már.Szerintem eladás lessz ebből is hamarosan,és tényleg nézek már egy átlagos procit,vagy csak kicsit legyen jobb az átlagnál.Nekem a 4ghz úgy is elég bőven. -
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #6937 üzenetére
Jajjjj.
Most olvaslak subaruwrc.Hát nem nagyon indul már ez meg jobban,de olyan sokat nem is vártam a p35ds4-től.Arra számítok hogy azokon a feszeken amin az ud3r-be bebootolt,ill csak megindult de nem ment,az itt stabil lessz.Végül is 4ghz-nél be is jött,mert 1.072v-on small is lement,de blend képtelenség volt,most meg rátoltam egy 10 körös linX-t és lement szépen.Fentebb is csak ennyit várok.Azért az ud3r ment rendesen,de mégse bánom hogy elment.Ha meg lesznek a tesztek akkor meg visszamegyek szépen asus maximus II formulára,mert az volt a legjobb,legkomolyabb lapom.Csak hát abba kicsit több fesz kell,de ha a proci ki van tesztelve,már nem érdekel a fesz. -
tom_tol
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
subaruwrc #5479 üzenetére
Nekem még a tuningot is bírta a Galaxy 9800GTX egy csatival
Nagy takarítás után csak az egyik tápcsatit raktam vissza a másik elmaradt valahogy és simán ment a cucc...persze azért nem véletlen a 2 csati, lehet előbb utóbb kifagyott volna...de nem sokat ment úgy pár percet. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5474 üzenetére
Köszi, s a topiknak is, hogy eltűrtétek a szevedésemet!
Lehet, hasonló hiba van. Illetve, elég laza a tápcsati érintkezője. Ja..Hátul? Nekem elől világított valami ahol a monitor csatlakozik, kb ott.(asztalban volt, nem jól láttam, azt is véletlenül.) Áramot meg tuti kapott, a ventije fullon pörgött minden esetben.. -Most ..most a 2 törpe nyomja, minden csatit megigazítottam, minden fasza és passzos. 14 és fél órája nem hibázott, majd látjuk.
Még1x köszi mindenkinek a tülemet. Elismerem, hozzám ..kell(#5475) sz.j : Miért nem leptél meg.?...
Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5460 üzenetére
Reggel gyorsan bementem biosba és 8*425-re tettem és alulfeszeltem (hibázzon a mocsok)Prime indul, gyerek meg msn-netes játékok, netezés, stb..(Annyi tartalék van még ilyenkor is a gépben, hogy ..komolyan mondom, simán teheti, észre se venni, hogy a háttérbe Prime Blend fut. Most untam meg, [ITT]. Nem értem
Te! Írd már le légyszi azt a világítós vga-s -tápos dolgot még1x, félre ne értsem, lehet ott a bibi!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5453 üzenetére
Hát még ha tudnád! Az Émász felénk.. Esik -áramszünet. Havazik: Áramszünet. Villámlás(nem bazi nagy vihar) -áramszünet.
Nálam meg..naponta 2-3 alkalommal fagyok. Kép elmegy, vga venti maxon pörög. Kikapcsolom, nem bootol, újraindulgat, csak az áramtalanítás segít. Elvileg vga.. Másik HDD-n új oprendszert toltam, detto. Driver kizárva. Ramok kizárva, proci kizárva. Azt írták a 4850-nél, vga, most is 5 vapor x van hasonló hibával. Az elmúlt 2 órában 3x csinálta, de van, hogy 1 - 2 napig se. A fura az, h nem kell terhelni, net vagy excel közben is teszi..Üt a guta.
Tesztelem, de..hiába terhelem a szőrös fákkal, akkor csinálja, amikor ő akarja. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4066 üzenetére
"vér istvánok csatájába én nem szólhatok bele "
Persze, hogy nem megfelelő, de a tudat, hogy menne ha akarnám(meg a konfig)
Sajna más ramom nincs, s ne tudd..
Nem tesztelni, géphez alig jutok. Hol az 1ik, hol a másik törpém ül itt. Sajna gazdag nem vok, 3 normális gép luxus, kis gépen meg mit teszteljek.
A fiam folyamatosan tölt, hiába is lenne több gép, net..alig alig.
Kben nem olyan nagy szám ez a ram, 2v-ig a rev.2-es reaper tartja vele a lépést.Te! Láttad a V10-es hűtőt 30k-ért? Húúúú. Nem tom, hogy mit tud, de azt igen, hogy nekem kell egy olyan
Azt mondták, szombaton szar idő lesz, akkor megnézem iccaka 1,2v-on mit tud a proci.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4064 üzenetére
Meg...elvileg az a cikk arról szólt,s "vérpistike és vérpista" között óriási a különbség
Se rá fütty barátom, nem nekik szólt oszt' ennyi.Szóval elő a termoszt és dől a szutyok?
Szuper. Majd meglesem a munkásságodat!
Képletesen értettem. Nekem alapon is ok, csak szeretném ha tudná. Ha eladnám, valami 2xxx lenne és elverném a különbözetet. Ezt a vx 450-est kéne hx-re cserélni. (lehet 520-as is
) Úgy idegesít a sok "madzag"
Még igazából a team xreem-eket se teszteltem ki (ezzel a procival 1:1-ben nem is fogom). Nem nekem találták ki a nyarat. Vagy gyerek nem kellene, vagy kellene feleség.-ezek megint éhesek..mehetek kaját csinálni
-
-
válasz
subaruwrc #4027 üzenetére
Bocsy de én senkinek nem vagyok a rajongója
egyébként meg pont most 3.hete szívtam a Rampage Formula lapommal mikor lecseréltem benne a Q6600 procit egy Q9550.re 3.nap szenvedéssel sem bírtam 3800.főlé (8,5*450) tornázni benne, átraktam a P45. Maximus II Formula lapomba ottmeg alap fesszel teker 4225.öt (8,5*500) szóval York procira tényleg nem jó a X38 és X48 lap hacsak nem egy lájtos tuningal megelégszik vele a használója!
-
-
19balazs86
tag
válasz
subaruwrc #3628 üzenetére
Akkor neked jól jönne a Firefox Add-ons >> ReloadEvery
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #3486 üzenetére
Ne szívass már
Már így is depis vok az eredményeidtől.
A helyes választásról meg ..Tod 3 feleség után azt hiszem én nem vok alkalmas rá
Nyomatsd!
(#3484) krammerka : Szuper! ja..Te! Egy jó tanács: Ha kiveszed a gatyából a "dolgodat" és úgy rázod, se pisi se foltKomoi! Én is így lettem szobatiszta!
(#3493) akoska07 : Beony! s azt hiszik, hogy ilyen "nyócázas" FSB, stb.. a valami..
-
válasz
subaruwrc #2749 üzenetére
tudom én hogy nem félted.
az szép lesz,a 615 FSB ...köszönöm a felajánlást.
sajna csak hétvégéken vagyok itthon és nem igazán jut időm "komolyabb" tesztekre.
hétközben pedig szüksége van a családnak a gépre.
azon kívül egész héten melózok,pihenek,tanulok(angol suli)
szal így marad a hétvégi,itthon,néha teszt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest