- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10171 üzenetére
Nekem az Abit IB9-es bioszánál a max adható fesz (ugye 965-ös lapról beszélünk) 1,6V-volt. Megadtam neki és..u.úgy felülfeszelte mint amiről most Te írtál. Érdekes, mert 1,3v-on (példa) meg volt a 0,05v droop..
Ez a fénykép nem most készült, hanem amikor vettem. Akkor még nem tudtam, hogy kell majd Neked kép. Majd lefényképezem csak most "itthon van a férj", nem biztos , hogy örülne nekem, s nem akarok családi vitát..
az offjoz most késő van nekem
(#10172) hackeeeee : -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10099 üzenetére
Bakker! Eb@sztam. Nem hoztam el Móni gépét.
Jó Neked! Igen, azt mondták az okosok, hogy holnaptól hidegebb lesz.(#10100) darál0w : Fáztál, mi? Nem jól csinálod! Vennél példát a "barátunkról"aki karácsonyfát csinál 1000 leddel a gépéből, na, Ő tuti nem fázik majd mellette.(láttam, hogy olvastad, kész van az a pali..)-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10083 üzenetére
Meg fogom oldani, most meg iccaka úrarakom a Wint, sántít valami és 100x több idő kideríteni (ha sikerül..).
(#10084) darál0w : Mikor a fiam kicsi volt és befulladt, vettem ilyen porlasztó valamit. Maszk a szájára desztvíz meg vmi kütyü bele és go. Hát ha a kütyüt elhagynám és desztvízet lecserélném vegyesre -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10079 üzenetére
Szia!
Nincs csak teló, de holnap is megyek a csajnhoz akinél ma"szereltem" és neki van..
Jó lenne, mert amit bír az még Katt regjén lévő 815/1000. Ma pl. 830/1000-ren fagytam.."Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v." -Így már értem
Megyek, ma még nem ettem, meg nem láttam a törpéimet sem.
(#10080) darál0w : Minek nekem egy párásító /inhaláló készülék? Bár 1/2 l páleszt ezen felgőzölegtetni..gyáááá
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10074 üzenetére
Szia!
Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
(mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_
(#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől..
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Na itt vagyok. A VTT-t nem tudtam mérni, mert a MOSFET-t amin mérni lehet a feszültséget, eltakarja az NB hűtés. De az MCH, SB, PCIE, DRAM fesz-eket ki mértem:
MCH alap (ram 1066-on): 1.35v, +0.25v: 1.27v
MCH alap (ram 800-on): 1.25v
Érdekes korábban még magasabb volt az alap MCH fesz. Mondjuk ez nem ua. a ram mint akkor.DRAM alap: 1.87v
+0.15v: 1.95v
+0.20v: 2.06v
Ezek némileg ellentmondanak a korábbi méréseimnek, nem tudom miért több, bár akkor még csak bios-ban mértem, most meg win alatt.SB: 1.07v
PCIE: 1.53vRivatuner-ben miért nem tudsz tuningolni?
Annyi hogy a Low level system tweaks ablakban pipáld be ezt: Enable low level hardware overclocking. Ha feljön egy ablak, nyomj a Detect now gombra. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Nálam aqua nem fut csak félig (tuti gáz van még mindíg a vga driver-ATT comboval.
Most fogyózik a q9550-es, jövhéten úgy kedd-szerda körül el kéáne kezdeni markoznom, segíts!!!!!! Ok, gogy lenyomom az ATT-t de mi a kukimmal húzzam? Riva tuner nem kinál fel (nem aktív) valamiért most ilyen opciót, CCC nél asszem 800 a max (a kártyába több van)...?(#9979) krammerka : Lusta mint a dög! Meg..Minden tanár atesóját dicséri, Ő meg..elment az önbizalma-ennyi. Igen, néztem, jó combo
(#9980) akoska07 : Van melód? Mesélhetnél, akár priviben is. Lap van Petya75-nek (UD3P) írj rá, hátha..
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9953 üzenetére
45-ös prociknál az alap MCH -Északi híd (Nem VTT!!!) 1,1. Ez mehet 1,5-ig.
VTT 1,4 felett nem egészséges. Teszteld. alapon prájmolj és nézd mennyi a legkisebb fesz ahol ok, Majd a tesztek után újra futtatsd alpon és újra nézd meg. Ha több fesz kell neki, vagy jobban melegedik, akkor ne kínozd a procit.Kben a cpu Vcore nem olyan veszélyes mint a termination (VTT) MCH meg a lapodat nyírja ki előbb
Ja! 1rammal tesztelj!!! Tovább mehet és kevesebb kell az MCH-nak.
_na, ma jó fiu leszek, megpróbálok lefeküdni hamar_
Tényleg Pc Mark, Aquamark mi a f@szért nem fut le nekem? Nektek megy ? (PcMark 05, Aqua3)Jó éjt!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9955 üzenetére
én 4el lőttem be, mert most az volt a cél, h mit menjen nálam 24/7ben.
ez vszínű meg is van de még kikísérletezem.
elő kell venni a kabátomat nekem is. kintre nemhordom, mert autoba beülök aztán meg odamegyek ahova akarok kabát meg nemkell, de itthonra felveszem
az 1 gigás modulok jobban mennek én ugy tudom. ez csak akkor számít, ha már annyi az FSBd, h a ram nembírja azt az orajelet. de a te 1066osod sztm bírja
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9951 üzenetére
Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen.
Holnap melegedés, vasárnap újra hűvösödik, szerdától meg -10°
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9948 üzenetére
hát primeolni ne akarj vele.
VALID erejéig, meg megadnám neki, amit lehet
ha jool tudom mch 1.25Vrol indul nálad , az 1.625V. széép
ha bírod hűteni akkor told fel neki.
vtt meg 1.1V az alap és az a 0.35V+ az nemsok. én 1.4Von járattam 24/7ben. de ez gorneck oldalán is fentvan
mehet az is neki.
hát lipi egyszer majd csak összehozzuk. ki tudja mit hoz a jövő?!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9847 üzenetére
Nekem sem megy ugyanazon a feszen mint most az 500-as FSB, több kéne neki, de nem kap többet. Ha már felmegyek 1,18V-re, akkor már terhelve megyünk 60 fokig, vagy fölé, arra meg nincs szükség, annyival nem ér többet, hogy annyival melegebb legyen, nekem legalábbis.
Hm, nekem nem melexik annyira, bár a bordákat sosem tapicskoltam, bár most kapnak is vmennyi levegőt.
@darál0w: Kennyed neki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9839 üzenetére
Ja télleg, azt el is felejtettem, teljesen igazad van.
Hát, mennyit kapnak a ramjaid most? Mondjuk borda nélkül nem nagyon adnék nekik ilyen 2,2V-t.
Én is max üzemre hajtok, de nem vagyok hajlandó a mostani ~1,164V fölé menni. Meleg ez a fránya panel. 24/7-re ez is elég.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9836 üzenetére
Én is nézegettem ezt a hűtést, sokak meg vannak elégedve vele.
Hát, 1,23V (terhelve) körül elvileg megy 4,2Ghz-t az enyém, szal elvileg elégnek kéne lennie. Bár, ha a tiednek 1,28 kell biosban, akkor lehet több, mert az enyémnek ~1,24V biosban beállítva elég 4Ghz-hez.
Tied mondjuk többet, vagy kevesebbet droppol. Így mennyit kap terhelve?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
válasz
barnam_ #9674 üzenetére
Jó reggelt!!
A topik elsődlegesen az eredmények megosztására alkult,ez így van,de sosem zárkoztunk el ha vkinek kérdése volt,vagy segítségre volt szüksége.
darálow,Aggregátor pont Ti is nagyon jól tudjátok ezt,mert nem ma kezdtétek itt..........
Ezért nem is értem a reakciót zakrolanddal szemben..............
Csinált egy neméppen a világ legnagyobb üzletét,hát istenem ez van.
De ha tuningolni szeretne,miért ne,és ha elér vmilyen eredményt,ami listás lehet,miért ne?
Ja,és ismét nem kötekszem,csak elmondom a véleményem.................. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #9410 üzenetére
Most meglestem, most 8-on van. Így, turbon. Felosztani nem akarom, 1:1-ben tervezem hajtani a ramokat, ezért gondolkoztam azon, hogy esetleg az időzítéseket megkéne "piszkálni".
@lipi: Hehe.
Hát, én 24/7-re akarom kihozni a vasból a maxot, amit lehet. Úgy tűnik, hogy a prociból megvan. VGA-val nem kisérletezek jobban, elég lesz sztem ez a 800/4000mhz, most még akkor a ramokkal kéne kezdeni valamit.
Igen a pref. levelt állítja, most meglestem memset-tel, így turbon 8-on van, ahogy írtam előbb is.
Jóétvagyat.
Én meg megyek hunyni, jóéjt Nektek.
-
-
-
zakroland
tag
válasz
barnam_ #9337 üzenetére
Nincs még meg a proci, jövőhéten szeretném megvenni, de erősen gondolkozok rajta, mivel többen is mondtátok hogy nem a legjobb
Igen, most én is megnéztem, valóban 2mb cache, de akkor mit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában, ami viszonylag jó játékokhoz? sima rézmagos hűtőm van egyenlőre, de mivel vízhűtés kizárt, később is maximum jobbfajta léghűtésem lesz
-
tom_tol
addikt
válasz
barnam_ #9247 üzenetére
jó a hang
én szerelmem (hang) -
krammerka
őstag
válasz
barnam_ #9238 üzenetére
qrva jó progi az a photoshop,a lányok megszépülnek tőle rendesen
Kár hogy a valóság nem ilyenCharlie...
Lipi jól rámvert az új cerkájával 4Fsb-t
hackeeeee: kb ugyanezt tudta anno az én E8400-m,grat.........
-
lipi67
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
barnam_ #8998 üzenetére
lehet az az átlag, de én tudok még1ről, ami szintén hasonlot ment
-
-
johniee
senior tag
válasz
barnam_ #8930 üzenetére
Nekem se akart menni nagyon 500 felett, de ma bíbelődtem vele és sikerült egy 560as FSB
A ram miatt is lehet, hogy nem akaródzik, nálam csak 1200, vagyis inkább 1300MHz feletti ramfreq esetén volt hajlandó menni a winA másik winyómra feldobok majd egy XP-t, megnézem az jobban bírja-e mint a Win7...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest