- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ember!!!
Bolond vagyol?4rammal tolod?kapj ki 3-at,feleúgy terheled majd a hidakat PWM-et,s játszva túl is léped!!!
Hajrá!akoska07: Szia!
Lustácska vagyol,mint én.Most vettem rá magam,hogy újrarakjam az oprendszereket,mert lapcsere óta nem volt meg(Abit-Giga)
Igen,pedig jó idő van felénk,bejövős a tuning.
Majd este leszek,megnézem,valamire rászántad-e magadat!
(polírra tuti nem fogod)-én..biztos arra lusta lennék.. -
alakul
mennyi fesszel sikerült ?lipi67 : Hi! nem tudom lesz-e rá időm,pedig most elég hideg van
jót tenne az alaplapnak.
a procit újra kellene poliroznom,és ugy neki fogni egy hideg időben.
sajna még semmi sincs meg hozzá,csak ezt gondoltam ki.
ezzel talán eljutok a 4.02GHz fölé. -
lipi67
nagyúr
Petinél 1150-es van most úgy látom.Olyan van nálad is?
Á! 2,1V-on 1100 is jó!2,2 -2,3V.Gyártó szerint is adhatsz 2,3V-ot nekik.Azon..ha menne 1200-on,már jó is lenne nekem
(4db)
Lap-lap.Ezért csaltam meg az Abitomat(meg ugye meg is hóttak),mert istenítették az ud3-as szériqa memkezelésést.Ha szombaton a Mushkin 2v-on 1:1-ben megy vele1066-ot..elhiszem,hogy jó deszka.ha húzod a ramokat:
1:1-be automatikusan a performance level 8 körül van.Viszont..Ha vissza van osztva,sok lap leveszi.memsettel nézd meg,s tedd 8-ra .A leg1xübb beállítás a ramnak vagy a 2:3,vagy ha nem tudodezt akkor 4:5.Ezt cpuZ szerint írtam.Na ilyen visszaosztás mellett,megnéznéd nekem ha megjkérnélek,hogy mit mennek a ramjaid 2,3v(bios)-on?
Ilyenkor az ICH-nak adj 1,6-ot s az mch-t is feszeld 1,5v fölé.Amit ilyen beállításokkal tud a ram,kb az is a vége.. -
nahát most megdőlt az elméletem miszerint
számit hogy mekkora cache van a procibanigazából ezt sem értem miért ennyi pontot csinált.
mostmár tényleg nagyon érdekelne mit és hogyan használ ez a progi.Aggregátor, csak ismételni tudom magam,
érdekelne mit és hogyan tesztel ez a progi.fentebb vhol linkeltem egy olyan oldalt ahol vmi leirás féle van erről a progiról.
akik jók angolból,megnézhetnék hátha van ott vmilyen fajta értelmezés
hátha megértenénk mit is hogyis tesztel ez a progi. -
kicsigeri
senior tag
Aranyos eredmény, de validot kéne csinálnod, vagy egy CPU-z képet. Itt nem látszik a fesz mongyuk a validnál se.
Ha ezt le tudod futtatni ezen az MHz-n akkor menni fog a valid is. Arra figyelj hogy a legujabb CPU-z legyen mert csak akkor engedi. asszem az 1.49 a legujabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Home server / házi szerver építése
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest