- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mik mentek,mennek itt a háttérben.össze kellene gyűjteni,s kiadni"Véres tuningok"-címmel.
Szép eredmény!
-
lipi67
nagyúr
Pk,ez rendben is van,de én a brutáltuningos,alacsony VID-es procikról beszéltem,amik 1,15 vagy az alatti VID-del(nem takarékos)rendelkeznek,s 3,8GHz felett mennek.
(#2005) akoska07:A mostani 2180-as procival?
Ennek nem kicsi(sőt..)a VID-je.1,325!Ezzel 1,2v-on ha hozom a 2GHz-et..(nemtom,nem néztem)
Alacsony VID :Igen nagyon jó a 2xxx-nél ez tény,de az se garancia a jó procira.
Pl.Nekem ez a proci 1,325VID.Akkor lenne jó proci,ha ezen a feszen hozná a 3GHz-et,1,2V-on úgy 2,5körül menne,1,15-ön meg beindulna még.Felfelé..1,4v körül 3,2GHz,15V-on pedig 3,4GHz-3,5GHz.Akkor kb lineáris lenne,s egy 1,325VID-es procinak az 1,5V-is mehet 24/7-be.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1999 üzenetére
Milyen alulvid-es eredmény?
A procim már eladó!Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
Alacsony VID-es 2140-esek:
Őszintémem igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1997 üzenetére
Jó reggelt!
Picit játszottam az új 2180-assal.Feszt nem emeltem,FSB-t se toltam az égig,de..VID-je alatt kapásból hozta 2,9GHz-et(hozna többet is,de ezt legalább MINDEN lapban tudni fogja)A hő..az a lényeg.22-23°-os szoba,zárt ház és a magok..[tetszik!Korrekt nagyon]
-
lipi67
nagyúr
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1968 üzenetére
Sokáig a lepisáltam a Wc ülőkét,de amióta rájöttem..ráülök,cigi,kávé..
Van egyenlőre is.pl.Ha a 2180-a procimat felhúztam 3GHz-re,megközelítőleg egyenlőre vizsgázott a 8400-zal everest cpu queen-en.
Ja!!!!!!!!!!!!
Eladtam a 8400-est.Holnap este már 2180-am lesz.egyelőre jó lesz,míg nem találok vhol krammerkáéval egyenlő értékü procit.akoska07:Gyááááááááá!1,8v?Belelendülül
hajrá!!! -
lipi67
nagyúr
Úgy gondoltam,hogy a bika hűtővel(mivel direktbe hűti a procit,s nem közvetve-ház-)spórolhatok.15k körül megvan,az asust elkótyavetyélem 5-6k-ért,így 9k-ból megúszom.Ha házat is cserélnék és hűtőt is(én a mu2-t 12k!!!-ért láttam!akkor ott buknék rögtön6-7k-t,meg a házzal megint annyit.
-kérdés:mit mennyiért tudok beszerezni..-engusz-ba van minden hitem.
Ha már itt atrtunk!
Mi lett a tuning towereddel?Az jó volt,mert csavaros volt..Üdv Aggregátor!Jó lett a polírod!!!!
-
lipi67
nagyúr
A fogaskerekes nem semmi,valóban kemény meló lehetett!
Emlékszel,h abittal mit szívtunk..?Lényeg akkor a 2 kapcsoló meg a kb 63%,hogy kijöjjön a kb 0,8-as érték.
-apróba azért nem,mert kukutyinfalvára nem akarok postázni egy bazi nagy dobozt..MostEngusz méricskél nekem.Ha hűtőt cserélnék,a ház mérete nem lenne probléma.Néztem a mugen2-t,jó példány.Lehet,h mégis beruházok egy 120-as eXtreme-re,s kitart pár évig.Az asust meg-ahogy magam ismerem-elkótyavetyélem,pedig nem kellene..ÁÁÁÁÁÁ.Farsang.Ne tudjátok!Bogimnak 2 napja jelmezt varrok!Beszarás.Útálom már,elegem van az egészből(a suli határozza meg,hogy mit kell-egységes-,csak tudnám,h mi értelme van így. -
lipi67
nagyúr
A cpu termination és CPU reference gigánál az kb VTT és gtxx%-os kütyü abit megfelelője?
-nekem úgy tűnik.-Procit még nem is húztam!!!majd ha lesz lesz ramom ami megy,lesz hűtőm amit bárhogy feltehetek..A baj az,hogy eladni semmit se tudok itt..Nincs lé senkinek.A gépek amiket csinálok,kodegány táp,gagyi ház,gyári hűtő,s nagy sz ha már 5200-es proci kell..
Nagy házvra zavar a tápom eszement sok kábele.Házat se kellene cserélnem(ez szép,új)csak a sok kábel.Gondoltam,veszek egy modulárist,de 4,6év garival(s minden tartozékával)egy hibátlan vx450-et nem adok el 10k-ért.Ráadásúl a hx450-es úgy eltünt.Az 520-asmeg kva drága
-
lipi67
nagyúr
Rátapintottál.Igen,a méret motivált pontosan.Chieftec lett volna,de az kva drága,s ami nem ronda,az táppal van,az meg nem kellene már.A képek meggyőzőek,gratula!
Csak Nektek ott van a kis kütyü(ha még megvan az ee,s nincs egy WoWfüggő fiad..Itt,Nem lehet megtenni,hogy akár 3-4 órát is pihenjen a gép..Meg..Hol vagyok én olyan ügyes?Abból,nem sok jó lenne ha én nekikezdenék.Azért agyalok!
Ja!Köszi! -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Szép eredmény!Én is kinlódtam vele,míg 10 alá jutottam.Mennyi kell neki?4,7GHz elég volt 10 alá menni,de az ember többet akar.Én itt álltam meg,alaplap miatt.majd a Gigával megyek 9 alá is a 8400-gyel
Aggregátor:Tom,erről beszéltünk már,s akkor arra jutottunk,h awinrar a ramokról is szól nagyan,everest meg.Egységes kellene(u.az a ver.)de sajna az alaplapok nem mind1iket szeretik..-ez nehezebb.-Ráadásul ha megnézed a fentebb linkelt táblázatom,mikor csinálgattuk,arra jutottunk,h nem sok semmi kül van proci és proci között(u.azon FSB-n,órajelen szb)csak a PhotoWorxx hozta ki az l2-előnyét..
Sztem ha teszünk be másikat,akkor legyen a CB.10-es.az korrekt!Vagy nem?
Attól,ha megcsinálnátok az everest-teszteket..szuper lenne! -
lipi67
nagyúr
Hali!!!!
Látom gyarapodtál!Szuper kütyüd van!Grat!!!!
Minden ok gondolom.Nem vagy még miniszter?tegnap volt 2 ams-s gép(illetve ma hajnalban-asszem 15éve jól döntöttem
i7 is jöhet ám!!
Ja!Árulj el vmit!Hogy a fenébe néztél pont most be!???Esznéletlen egy fazon vagy!Str8 sk8r:Szuper!Köszi!!!
-
lipi67
nagyúr
Jó estét!
Egy kis történelem:
Régen-régen egy messzi galaxisban,még a 2xxx kezdeti(és fény)korában,amikor még Moepheust se Morpheusnak hívták,a 2xxx topikban,ment a harc.Szó szerint.Valódi verseny volt,(ki tud többet alapon),de a versenyzők nem tudtak 1más fölé kerekedni.Ezért jött egy ötlet,legyen egy táblázat,opciókkal.Pár nap"megbeszélés"-és Zájec sok fejtörése-után a topik teljes 1etértésben!!!megszülte ezt a táblázatosdit,mely vezetését mostani nevén"Morpheus"barátunk látta el..Áztunk,kint-bent ablak alatt fáztunk,s nyomattuk az eredményeket.(naponta többször megdöntve saját,vagy mások eredményeit.)Voltak viták,pl Zájec és én,amik nem szét húzták,inkább össze kovácsolták az "ellenfeleket",s az ellentétekből barátságok szövődtek.Igy jött létre a táblázat 2xxx része.Később frissült a topik,a régiek új proci után néztek,az új tulajok meg elkényelmesedtek.Volt 1-2 roszcsont,aki még visszaolvasni sem volt képes,csak kérdezett-kérdezett(a válasz se nem érdekelte
)Voltak persze harcra fogható "egyedek"pl.Krammerka,aki pár napig tartó kérés-bíztatás-morgás után nem adta fel,s csekélynek nem mondható 1GHz-et javított eredményén.majd jött 1-2 "idegen"link,más procikról is.Viszont a topik kezdett laposodni,igy Krammerkával tanakodtunk,kellene valami más is.Én már Winraroztam,PI-ztem,mindent kitaláltam,h ne hója meg magát a topikunk
,született is másik táblázat is,amit páran közűletek végig is csináltak.Végül elnyerte mostani formáját,sKrammerkanyitott új topikot,hogy az eredményeket itt lehessen prezentálniSajna kevés új 2xxx tulaj érezte szükségét,hogy betévedjen,így kicsit átment csevegősbe a szakmai topik.Igaz,bárki betévedt,s kérdezett,az választ is kapott,de ez kevés volt ahhoz,hogy a"törvény erős keze le ne csapjon",s családiassá -és nem utolsó sorban nagyon pörgőssé vált topikunkat el "eljnye-bejnyézte"Kaptunk a fejünkre,amit nem jó tűrtünk,s átköltöztünk a "jogos moderálás"topikba..Majd egy Vizes bajnok
böcsületes nevén shteer,megunta,s nyitott egy jó nagy semmiről szóló(direkt!)topikot 2xxx offolós néven,ahol még néha-néha összefut egy-két ismerős arc,s persze vannak törzstagok is.
na..most már asszem tudja mindenki(ha elolvasta),hogy mi is ez a topik..Mi mindíg rugalmasak voltunk,sose ragaszkodtunk mereven a tények,teszteredmények közléséhez,hisz nem a seregben vagyunk,de..valóban ez nem a tuning kezdőknek szájbarágósan,se nem tipp-mix (Bajgunar)
A 2xxx kinőtte magát,s asszem az AMD is jöhet,ha mindenkinek ok.Csak arra kérlek Str8 sk8r,Tom5,Bajgunar,hogy beszéljétek meg,állítsátok össze ,rágjátok meg az elképzeléseiteket(meg aki ért hozzá)mert én ebben segíteni nemtok,nekem kínaiúl van.-azt se nem tom,h pontosan milyen AMD-s procik vannak,azt,hogy mit tudnak meg..végképp.(neken keveset-ezt nem bírtam megállni)
Köszi! -
-
lipi67
nagyúr
"4,5 giga? tudod h nekem nem kell, azért adtam el anno a 8400-et majd a 7200-est is..."-
-Jó reklám!
Ha eladó procit kínálok,az azért van mert túl jó,s nem érdemlem meg!-Mehetne aláíráodba is!
Tom sok a melód,de el-eltünögetsz..Bagira01: Már követni se tudom a procijaidat!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1834 üzenetére
Nem is magamra értettem.Pont erre!Gyengus az a proci(meg amiket soroltál).Lapom.Persze,h elég a lap meg táp nem véletlen,csak procira vár,bár most nem sok időm van(semmi).S igen,úgy értettem,h nem elég ,h lusták,de bika táp kell,jó lap ami kvajól kezeli a ramokat,mert ott csak 1:1 jöhet szóba,s hamar elfogynak a lapok,ramok,tápok..
beony,pont erre céloztam.Corsair:ÁÁÁÁÁÁmajdnem eladtam a vx450-et,mertez 19k volt a hx moduláris meg 22k.Most néztem ,ez 20k a hx meg eltünt,az 520-as meg majd 30k,annyit(árkülönbség)meg kvra nem ér.Ez erős,tökéletes,csak az a sok madzag,mindíg utamba van!
(#1839) akoska07beszarás.
remélem ez is megy majd annyit,csak legyen ramom.
Kulerr:nem a teljesítmény a gond(azért 3GHz-en is kva ütős)csak a tuning.Dög unalom,lomha stb..Ha 4,5GHz kell 24/7-be cseréljünk.Ezt feszelheted,(1,725V-ig kapott,hisz tudod,de ma is 1v alatt viszi a 3Ghz-et,s jóval Vid-je alatt 3,6-ot-3,7 -et. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #1805 üzenetére
Igazad van.Eddig ez a nyerő.Nekem se jut eszembe más,esetleg CAD progik,de azok meg nem mindenki számára elérhetőek.
(nemtok magyar megfelelőt rá)
Aludni kéne,reggel vár egy "értelmes"gép egy érthetetlenkedő tulajjal..Gonolkozzunk(nem csak mi),szerintem ez maradhatna..
Jó éjt! -
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nincs hiba!Nem annyira tuningbarát a vista,ennyi.Illetve
ihasználja jobban a ramjaidat amik hibáznak tuning alatt.Nem tudom,hogy pontosan ilyenkor mennyin mennek,de nem bírják.Vegyél vissza a tuningból,ezt akartam mondani.
Aggregátor:
Imádom az ilyen teszteket!!!Igen,látom,s 1re jobban a Cinebench R10 felé húzok én is.Keresgéljünk picit(ötletem sincs,h merre)s ha nem akad jobb(nem hiszem)szerintem is legyen a Cinebench.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1799 üzenetére
32bit az nem kezel 4gigát se,ha ki akarod használni x64-es xp(pl.server 2003).Ok,hogy 3,xxxgigát ír ki,de a programokhoz asszem csak 2gigát rendel hozzá.Van egy 3gigás kapcsoló egy registry módosítással,de az sem ok .
Kékhalál :Vszínű,hogy emmória.Nem is biztos,hogy a fesz,1xüen Vista alatt SZARABB A TUNING,nem bírja.Ill,Mivel kihasználja a ramjaidat teljesen,hibáznak.Hibáznak mert nem optimális a tuningod.
Szerintem..tudod,ha tesztelés,akkor ok,egy printscr ereéig belefér bármi.Ha viszont 24/7,ez se!Nem,mert bár stabilnak tűnink a tuningod,s a vista érzékenyebb(szarabb a tuningra)azért eléggé határeset lehet amin járatod a gépedet. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1771 üzenetére
Van benne valami.Kben a VX450-es jó kis táp,mire nem elég,sőt.Én meg azt akarom eladni,idegesít a kábelrengeteg.Kell egy mod.520-as.Csak..ez minden szempontból hibátlan,minden tartozéka(doboz,vászonzsák,gyorslefogatós szarok,matrica stb..)meg van és van rá még 4,5 év gari.13-14k-ért tuti nem adom el.inkább itt rohadjon meg!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1762 üzenetére
Ilyen szórása lenne az Abitnak? MCH-nak 1,6V,ICH detto,VTT meg 1,275-1,29 és 566-on van az enyém.(ma is voltam annál a csajnál akinek eladtam,direkt néztem!)
Sajnálom...
Add el,és vegyél egy másikat.Érdekes,Pokol Ura is arról számolt be,hogy nem igazán bír az IP 35-E -vel.
Én azon 4,6GHz felett prájmoltam,Super PI 9,2 ,566-os FSB és a proci 5067MHz..
-Szedd le a bordákat!A déli híd alatt csak egy szaros hővezető lapka van,dobd kiCsiszold fel őket picit(nem polír),így jobb lesz a tapadása,ha erősen fogatod le.Rájuk az MX2 és lefogatni mint állat.Nálam ez volt a megoldás.Hátha.. -
lipi67
nagyúr
Szia!Alapon 36°-terhelve 50° és megy mint állat!Köszi!
Aggregátor: Igen,ramtuningot akartam.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre:
Ma hoza postás egy csomagot.Benne 2x1 és 2x2 reaper meg 4db 2x2-es Patriot Viper.A reapereket ismertem,így kivettem a Mushkinjait és be a 4 Viper.Hát..Szerelem.4-4-4-12 2,08v-on nagyon sinán mentek,majd 5-6-6-13 -on 950-en szintén.A reaopereket ki se bontottam,meg ne gondoljam magam. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1756 üzenetére
Ha e miatt akarsz UD3R-es lapot venni..ne tedd.Jó lap stb..de nem több!!!
A magas FSB miért jó? sose értettem mire jó 6*600-on
A lapod meg 560-570 között tud.
Én a memóriák miatt vettem UD3R-es lapot,mert leragadtam a tuningnál,elég volt.Most már használni szeretném a gépet.ma kapott 8Giga ramot,lényegesen többet ér mint 1000GHz.S,hogy most a ramok 800-on van 1300-on mennek..Lényegtelen(értsd jól)Ezek a Patriot Viper ramok 4-4-4-12 es időzítéssel 840-en mennek együtt(külön bizt.többet)És 5-6-6-13-as időzítéssel meg 950-et,ami négy 2 gigás modulnál 1k val drágábban mint a 4giga reaper..szép.S nem is kell több.Ha akarom 475-ös FSB-t is tudok 8gigán,ami majdnem 4,3GHz és mire nem elég?
2140?Jó az!!!Aggregátor: Lesz még az idén asszem.
kicsigeri: Akkor majd úszni mentek,még jobban is jársz!
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
A táblázatot rendbetesszük,igérem,csak elég sok "nemvárt negatív esemény"jött elő családi berkekben úgy Krammerkánál mint nálam..
Megértéseteket és türelmeteket előre is megköszönve() :
Krammerka meg én
-
lipi67
nagyúr
Ne nevess ki,vga analfabéta vok.Nálam miért alacsonyabb a gpu,ram stb..
Mit basztam el?(láttam a bétás driveredet,most lekapom,de tuti nem az a gáz)
Mi akkor?[Vagy a tányér görbe,vagy a leves nem egyenes]-apropó,mennem kell leszűrni a húslevest.
,meg kell tömni a 2 törpét..-
kulerr: Egyél csülköt!
-
lipi67
nagyúr
Nem-e?Nézz be az offolósba vagy kérdezd meg kulerr-t,Ő szhelyi.(vagy Tildy-t,Ő is tudja,hogy..
Írtam egy levelet a 3.(Szhelyi-mostani)feleségemnek,h váljunk el.Visszaírt:Te nem is emlékszel,hogy elváltunk?-Égtem..2 hét mulva elárulta,h szívatott,még házasok vagyunk.Utána most másfél hónapot 1üttéltünk,most szünet.Nem tok mindent észben tartani,emlékezni mindenkire.Hogy hova tettem az MX2-es pasztát azt tudom
(eddig 10Szem.igazolványt kb 2x annyi tfont(ja nem 1et a kutyám evett meg),meg a lányomat (1x Nyiregyházán)hagytam el..Kicsit szétszórt vok..Ez tény. -
lipi67
nagyúr
Huh..Lap nem lesz limites,proci is bírja ideig-óráig,próbáld ki!
Ha 1,55v-ig nincs eredmény,ne menj tovább.Bírni vszínüleg bírná a proci a feszt,de értelme (ha addig semmit sem hoz)nem sok lenne)Pár hónapja jött egy csaj velem szemben,s úgy nézett,tudtam köszönni kell.Meg is tettem
.Gyanus lehettem mert azt kérdezte: Ugye nem ismersz meg?Mondtam,h nem.Erre bemutatkozott: Kovács Éva.Hát...Ez se mondott sokkal többet.Majd kibővítette:Liptákné Kovács Éva
-Ő volt az első feleségem.-Szép dolog a szerelem
-
lipi67
nagyúr
Köszi!!!!!!!!Majd nézem,h nálam mi s mennyi!(szuper!Du.elhúznak a törpéim szinházba(
-ki nem bírnám!)s végre 1edül leszek.Mikor először megnősültem,1 hét múlva már csak 1 dologra vágytam és az a magány volt..
akoska007
: "gondolom ennek a procinak is létrehoztak egy topicot.
ez,pont nem az a topic ."-Szellemespupszi: Kommyvszínü rátapintott a lényegre,kérdezd meg a topikodban,jaja
XaraX Embörös eredmény Ecsém!
-
lipi67
nagyúr
Zsubi és Aggregátor
Köszi az infókat.
Nálam uez van(tök uez)annyi különbséggel,hogy a magok
[].Prime alatt meg 60-62°.
Asszem eladom az asust.El,mert mikor majd minden feltétel adott lesz,jön egy tuningidőszak,és..végem.
(Most volt felpucolva,minden jól rá van fogatva,jól pasztázva,1xüen 1ütt most ennyit tudnak.)Pedig jóval VID-je alatt megy a procim(VID:1,225),de mind1 neki.A fura az,hogy 4GHz-en se megy az égig,és 1,6V-on se,de --zavar.
Arról esetleg van valami info,hogy dmark06 kb mennyi pontot ad egy 96GT-nek?Szia Krammerka!Minden ok?(itt nem ,nem mondhatnám)Remélem alakulnak a dolgaid!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1688 üzenetére
Ez nagyon jó eredmény.Őt nem fogod polírozni?
Aggregátor: Nehezet kérsz!Mit mondjak erre?Én adtam 1,785v-ot (biosban)a 2180-nak,,nyitott ablaknál,bírta.Az,hogy Nálad 1,7v ok-e..nemtom.Szerintem igen.(Emlékezz,akkorirban(Petya,Zájec,Én..stb)mindenki 1,7v felett nyomta léggel,s 1 eset nem volt,amikor elszállt volna.Persze lehet,hogy a procid más.(nem hiszem). -
lipi67
nagyúr
1000 1 tucat belőle tesztekkel nem akarok"villogni"emberes tuninghoz meg nincs most ramom.(remélem 1 héten belül módusulnak a feltételek).
S ha lesz időm..
Biztos jó lap,de eddig nekem ebből még semmit se nem mutatott meg(igaz,nem is kértem).Majd..majd ha lesz ram,szétcincálom -
lipi67
nagyúr
MIért kérdezted?kíváncsivá tettlé,meg..nem is mind1..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1643 üzenetére
Hali!
Tudod,mikor beszéltük,(mikor újrakezdtük)kértem is a szigort,mert ha 1 valakinek engedünk,vége.Igazad van!Viszont,Aggregátor jól fogalmazta meg,nem gyengeség,hanem ésszerűség.Ha valaki most tesztel,s valami eltérés van,csinálja újra,megteheti.Így fer.Ja!És a régiek közűl se ok ami hiányos.Ez nem az(ok ramfesz nuku),rajta van minden(több is).Ez mehet fel barátom!
A kiírás természetesen él!!!Ja!Küld már el a friss táblázatot légyszi,elkallódott a ramszarakodásban!
-1066-ost?Tuti,kezeli,hisz az csak ddr2 800,csak jobban megy..Az meg,hogy abban mit megy..lutri.- -
lipi67
nagyúr
Ne bosszants már Te!
Aggregátor: Persze,nem mérvadó,nem is ez az lényeg!(ramoknál jól jönne..)Mikor 2xxx őrület volt,azért húztam rá jó fél napot,mert az everest és a CpuZ ramfesze 1,296 és 1,3v volt,nem voltak azonosak.Szívtam vele.Most azért lazább,de lenniük kell határoknak,mert kben a hitelességét veszti.Természetesen szerintem is elfogadható,teljesen korrekt link!Kérdés,ennyi rugalmasság belefér-e a kiírásba.Mivel nem megismételhető,szerintem igen.
(még 1x mondom,nem a hitelességével,vagy a kép információival van baj,hanem a kiírási feltételek mások)
Én is arra szavazok,ez ok . -
lipi67
nagyúr
Bízzunk benne!
(#1621) XaraXagy bajban vok(leszünk)Veled.Nézem az eredményeket és a szívem szakad meg a 8200-as miatt.Gyönyörű!!!!Csak az a kva everest.(táp ram proci fesze)A cpuz-ből még sok is van,de ez hibázik,s ez van a kiírásban.Tudom-tudom(ill. látom)nem mai teszt,s hiába kérném,nem tudnád újracsinálni.Azt is tudom,hogy a képen fesz..Meg kéne szavaztatni,h mehet-e.Meg,mert nagyon jó,s mert ismételni nem tudod.
Kben meg üt a guta!Hol vetted azokat a kingmaxokat amik 1:1-ben 1100-at tudnak? -
lipi67
nagyúr
Szép estét az uraknak!
Most értem haza vagy fél órája,gépek..
Krammerka: Majd mesélj!!!A Procit meg..nagy csibész vagyol ám!
Aggregátor: Ha kell,akkor új vagy garis,és ezen a héten..
-nem magamnak kell,rendeli ha ..rendelik.-Bár addigra lehet,hogy kell majd egy másik itt mert folyton áll a harc.. -
lipi67
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest