Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr

A cpu termination és CPU reference gigánál az kb VTT és gtxx%-os kütyü abit megfelelője?
-nekem úgy tűnik.-Procit még nem is húztam!!!majd ha lesz lesz ramom ami megy,lesz hűtőm amit bárhogy feltehetek..A baj az,hogy eladni semmit se tudok itt..Nincs lé senkinek.A gépek amiket csinálok,kodegány táp,gagyi ház,gyári hűtő,s nagy sz ha már 5200-es proci kell..
Nagy ház
vra zavar a tápom eszement sok kábele.Házat se kellene cserélnem(ez szép,új)csak a sok kábel.Gondoltam,veszek egy modulárist,de 4,6év garival(s minden tartozékával)egy hibátlan vx450-et nem adok el 10k-ért.Ráadásúl a hx450-es úgy eltünt.Az 520-asmeg kva drága
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vra zavar a tápom eszement sok kábele.Házat se kellene cserélnem(ez szép,új)csak a sok kábel.Gondoltam,veszek egy modulárist,de 4,6év garival(s minden tartozékával)egy hibátlan vx450-et nem adok el 10k-ért.Ráadásúl a hx450-es úgy eltünt.Az 520-asmeg kva drága