- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11126 üzenetére
Hú Te! Őszintzén szólva..én azt se tudom, hogy mik vannak itt a PH-n. Ha netán keresek valamit rögrön kérdezősködöm, lövésem sincs milyen topikok vannak, címlapot vagy 3x láttam életemben..
Tudom, van még topikkereső meg ilyen csuda dolgok ..de..hol s mi az pontosan..Lényeg, hogy amit keresek az valakitől megtudjam..no meg az emberek..asszem ez a legfontosabb. -sztem én vagyok a legbénább "kezelője" a ph-nak, és az 1%-át se láttam még..
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #11116 üzenetére
(nem tudom ki képes az amd procikat fejben tartani...
)
De én úgy tudom hogy Deneb magos Athlon2-ben belehet kapcsolni a letiltott L3-t, de semmi nem garantálja hogy működni fog. Ami meg eleve két magos procinak készült (tehát nem Deneb mag-ból butított), abban fizikailag nincs L3, nincs mit bekapcsolni -
sz.j
nagyúr
válasz
darál0w #11070 üzenetére
Egyelőre "csak" 4833MHz-ig, majd ha jó hideg lesz valszeg folytatom .....
-
válasz
darál0w #11038 üzenetére
a háttér ugyanaz.
csak lassabb a szerver,nem is kicsit.
ezáltal lassabban is jeleniti meg az oldalt.
nézzétek már meg a programos opciót, kinek hogy alakul a letöltési sebesség.
sőt..jobbat mondok,kicsit terheljük le a szervert.
most nem megy fejből melyik a legnagyobb fájl fent,
de azt kezdje el letölteni mindenki. mondjuk 15.45-korna megvan, a cinebenchr10 az 51MB.
azt kezdjük el letölteni. aki csak éri.én is töltöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11016 üzenetére
Nem is az van hogy újraindul, hanem az a jelenség, hogy újraindításkor, amikor én újraindítom, akkor postolás előtt 2szer ki be kapcs, és visszaáll alap beállításra. Mint amikor biosban túlzásba viszel valami időzítést, vagy FSB emelést.
Viszont, ha már bug: Főoldalon lévő friss hírek rész másnál sincs? szerk2: Mostmár van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10992 üzenetére
Ha ha ha.. Most Tasnádival fogok..Húú felcseszett az a "kiválasztott nép" fia.
4xxx vs 5200? Hát..necces. S ha hetán jobb is lenne (régebbi 4300-as brutaltuning széria sztem min. partiban van vele, de inkább veri )szóval..akkor is fölösleges szerintem. Olyan mintha az 1kg-os kenyér mellett elkezdenék az 1Kgés 10deka kenyereket csinálni
-Majd beszélünk!! Most a priviket meglesem és túrnak ki a a gép elől..-Kulerr: Szólj, hogy akkor kell-e a proci, s ha igen, mikorra kellene!!!
(#10994) krammerka: Nem szarozol, kelsz hamar! Alternatíva: Spirálfüzet, s havonta belinkeled a lefényképezett oldalait.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10969 üzenetére
Hát én se tom. De láttad, Aggregátor-nak is hasonló jött elő, ahogy össze tette a gépet. De a poén az, hogy alacsonyabb fesszel prime stabil a rendszer bőven, viszont kell neki fesz, hogy restartkor ne kapcsoljon ki-be...
Ma vsz. rászánom magam, azt kap MX2-t a proci is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10982 üzenetére
Történelem.Márciusi ifjak muk Márciusban Újra Kezdjük
-mi is, akkor lesz a szóbeli#10983) johniee: Nem ez a 3200-as lesz az..Ma ..Vett aBrazil srác 1300-as Team ramokat, fagyasztotta is, simlis is, kompizik is és 8.11-gyel visszavette a wr-t (8.14-volt) Így most hétvégén elvan a 3200, agyalok a tuningon(nem ezen) és jövhéten vissza q9550. 3tized piFast-ban nem kevés..jó a gépe is, kompi csak nem TRUE... kevés az esély..
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #10969 üzenetére
Egyik nap délelőtt tesztelgettem, először 2 gb rammal. Nos egyszerűen nem tudtam prime blend-et futtatni, mert az 1600MB ramot használ, és kifagy swap-elés közben. (Amikor lefoglalná a memóriát.) Small FFT kevés ramot használ, az ment hiba nélkül. Egy csomót szórakoztam VTT és MCH feszek állításával, míg meguntam, beraktam a másik 2gb ramot, mch-nak +0.1v, procinak 1.3v, és megy. Mondjuk cpu-z ua. 1.28v-t ír ki terhelés alatt mint bios 1.2875v-el. Én ezt betudom annak hogy a win7-nek nagyobb az erőforrásigénye mint az xp-nek. Ezért lenne jó egy usb-s xp, hogy megnézzem tényleg így van-e. (win7 x64 pro-t használok)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10961 üzenetére
Nagy a kezdeti lendület, (ehez pl. a régi 3200-nek 1,44V kellett..) szerintem közel a vég
Majd hétfőn kiderül. 24/7-ben a lehető legjobb, de wr listán szart se fogok érni vele, ez szinte 100%.
Bogi: Berzeviczy :Valamikor február, még nem közölték.
Fáy András: február 23. 14:00
Baross Gábor: február 24
M.I.O.K.: márcuis 4. ennyit tudok.. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10944 üzenetére
Először is tweak-el. Regedit módosításokkal, adott progikra megy rá. De ez is kevés kell, hogy legyen, valami van még. Nemtom! Majd kipróvbálok valamit, terv van..
Ja! Közben lefutott az 1,248-as prime
[Vélemény?]Egész jól összebarátkoztam ezzel a procival. Legközelebb még pasztát is kap-ez vicc volt, tettem alá..-
-
petya75
tag
válasz
darál0w #10816 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
4G még most nem próbáltam, régen 1.168v ment, de majd játszok vele, mert így egy dekával sem jobb, mint a Kimi02-é pedig az 1.175v vagy a Sziszfeca 1.1875v vid-es procik.krammerka: Ez lemaradt!
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10838 üzenetére
a micron ramokon samsung chip-ek vannak!
és fesz-t nem adtam neki, nem akarom megölni őket eladás előtt
jelentkezhetne már valaki, hogy megveszi...Aggregátor: mennyit kérnél az e8400-ért? e6300 beszámítás nem érdekelne, gondolom.... dobj egy árat e8400-ról, és meglátom, hátha....
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10829 üzenetére
Ember, csak nem akartam rasszisténnak tünni
Az ötlet jó, én rugalmas vok! (igaz, néha kíb befűzni a bakát, messze a föld.)(#10830) Aggregátor : Hát ja! Gornival is megbeszéltük, hogy majd megváltjuk a világot stb..Ja..A keletiből már kómásan indultunk reggel 10kor, pedig 1/2 10kor taliztunk. 11kor már arra se emlékeztünk, hogy eszünk, délben asszem jött Tildy, az unokaöcsém. Közben nyúlnak néztem egy kutyát. Úgy emeltem fel mint a nyulakat, az meg félelmében meg fájdalmában lepisált. S ripsz-ropsz 2 nap és otthon is voltam
Szóval jobb ha hem hagyunk el HW-t, a kocsma az biztonságos hely. Kérdés, hogy hol, s mikor legyen.
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10832 üzenetére
1* 2gb 800mhz
1* 512mb 800mhz
2*512mb 667mhz
Az a baj, hogy a 800mhz-es ramok is csak 3.0ghz-ig engedik a procit, hiába tekergetem a ramok sebességét 2.0-ra, már akkoris 900fölött vannak
minimum 1066mhz-es ram kellene, de annál erősebb is jöhet
amúgy egy ilyen összejövős-tuningolgatós-borozgatós dologban én is bennelennék, perszecsak ha meghívtokÉs egy kis hideg, az új chooky féle hűtővel, nyitott szobaablakkal:
A gyári intel hűtővel reggel még hidegebbre is lement, mert volt a gépházoldalon ilyen légbeömlő műanyag cucc
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #10827 üzenetére
hát most lett volna ez az 1333-as ddr3 cl9 1gb-os ram, de aggregátor azt mondta, hogy az gyenguszka lenne, meghát akkor a mostani !!!3.5gb!!!! ddr2 helyett 1gb ddr3 nem lenne túlnagy előrelépés, max annyiban hogy tudnám tuningolni a procimat...
Pedig ha azon múlna, odaadnám 3.5gb ddr2-t 2gb ddr3-ért.... -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10781 üzenetére
Agyadra ment az Avasi friss levegő..
Tökéletes..(SBábony, Kbarcika..--na, arra ne nagyon járj, tisztuljon az elméd!
. Lassan vmikor össze kéne futnunk.
(#10790) hackeeeee: Hónapokig (vagy 1-2 év?) ingáztam Szeged-Edelény között. Majdnem oda is nősültem, de eszembe jutott, hogy el se válétam a Szhelyi feleségemtől
Ha akkor tudom, hogy létezel..(A pick mintabolttól nem messze laktam, valami állatos nevü lakótelepen, akkor épült. Minden utca állat..Én a Vadmacska utcában laktam)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10805 üzenetére
Nhaja, kb..
Nha igen, a TDP-ben mindig azért magasabbak az AMD procik, de én akkor is azt mondom, hogy egy gamer gépben azért nem teljesítenek rosszul... Nade, ettől függetlenül azt mondom én, hogy ha vki csúcsgépet akar, az vegyen i7-et... Nade ha nem kell a csúcs, de legyen benne kakaó, arra jó lehet egy AMD masina is.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10789 üzenetére
Nem lakna ilyen kiba. messze, elvinném hozzá az E8400-at, aztán megnézném, hogy mit tud, de annyit sajna nem ér nekem...Messze van, jó itt délen, csakhát mindenki messze van...
Mé nem csinálnak dosos prime95-öt? Olyat mint a memtest... bebootolsz cd-ről azt szevasz, nem lenne köze az OS-hez...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10710 üzenetére
Olcsóbb a feszekkel próbálkozni, mint új lapot venni...
@lipi: Lentebb írták a megoldást, esetleg meg kell kérdezni, hátha valaki jár felé, és te feléd, és elvinné...
@Aggregátor: Nekem 1,312-n volt meg a 4,5Ghz Validra, kíváncsi lennék 1,35-ön mi lenne a vége...
Mondjuk azért 4,8 bittos nem lenne.
De amúgy ezért is írtam, hogy kíváncsi lennék, hogy mit menne jéggel...
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10684 üzenetére
Á! Csak kitesztelném és menne is tovább.Három proci van a ph-n amire fáj a fogan, ez az 1ik...
-Srác mondta, hogy keressem meg priviben, meg is kerestem, de asszem közben lebeszélték róla, fél, vagy meggondolta magát. Nem tőlem, a postától..-
(#10685) bzs73 : Ki bizony! Sorra hozza az eredményeket. Ma:
[link]
[link]Szemét ez a hwbot! Hivatalosan 8.140 az eredményem és 2. hely. Viszont az elsőé 8.144
-tehát gyengébb. Sajna nemtok írni, mert nemtok agolosan, de már úgy beszólnék keik. Ha pl. u.azt az eredményt érem el mint más, tuti engem tesznek a mögé.
Ha vki megtenné..
Itt van a hivatalos lista:
[link]
Nem vérpistikézés, de napok -hetek óta tesztelgetem, variálom, végre megfogom és meg is előzöm 4 ezreddel, erre szarnak rá.
Super Pi-in. is 9,937 volt nekem is és mögé tettek a másik 9.937-nek, így 2 napig szívtam, míg csináltam egy 9.890-et, hogy ne legyünk 1formák..
Ami jár, az jár, nem? -
zakroland
tag
válasz
darál0w #10669 üzenetére
a 667-es ramokkal 1.13v-on megy 2.66ghz-t
a 800-as ramokkal 1.24v-on megy 3.0ghz-t
az 1333-as ramokkal 1.33v-on megy 3.7ghz-t.És mint mondtam, kb. 5percet voltak nálam ezek a ramok, kikönyörögtem havertól, Ő meg gyorsan átszaladt vele...nem tudom mennyire stabil, nekem simán ment vele
Egyébként most nagyon durva dolgot tapasztaltam...tettem a gép oldalára ideiglenesen ilyen cpu hűtő légbeömlőt, kinyitottam a szobám ablakát, és 60c magőmérsékletről terhelés közben lement 36-38ra -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10601 üzenetére
Azt tom mondani neked is amit nekem mondtak, próbáld ki.
Sokat nem vesztesz vele, ha nem tapasztalsz semmit, v rosszabb lesz, akkor visszakapcsolod.
@Aggregátor: Próbáld már meg, hogy vedd ki a ramokat amiket beraktál... Csak a poén kedvéért, hogy hasít e, ha akkor megy mint a szél, akkor tényleg csak a ramok... Nekem annak idején a tracerek +0,4V-t kaptak.
Bár az még a 2*1GB kit volt, aminek 2,2V volt a gyári fesze...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10589 üzenetére
4 van jam, csak eddig én használtam a lapozófile-t. Hát lényegében dióhélyban, saját vélemény szerint, a ram elérés ugye gyorsabb mint a vinyóé, és hát ha nem kell a lapozófile-t piszkálnia, akkor sokkal gyorsabban elér a memóriában dolgokat, mint a vinyón... Legalábbis szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10587 üzenetére
Jaja, 1,184V...
Lehet van benne még, majd megpróbálok adagolni neki kicsit.
Most mellette tesztelem azt is, hogy kikapcsoltam a lapozófile-t, me 4gb ramnál még úgy voltam vele, hogy jól jön, de most azt javasolták, hogy már ki lehet nyomni, hát kinyomtam.Eddig tényleg jobban pattog a rendszer...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest