- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14126 üzenetére
Persze, csak én azt szerettem volna, ha nem körétek, Rólatok!!!
-sztem verjük meg őket, nincs mese-
(#14132) darál0w : Cseszheted bakker..Meghaljuk magunkatBarcika is kapott rendesen. Vezetékesen senkit se tudtam hívni.
Főcske: Jó cucc!!!Lehet, h félreértettem valamit de ezt áramszünetben tudta? Mi lett volna ha áram is van
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14113 üzenetére
mert bosszant,és félreérted, ide is :
(toyone)
Nekem az volt fura az egészben (és érthetetlen), hogy miről szólt az egész!!!!???
Mert akit a tuning érdekel, olvasgasson
akit a giga lapok -szintén tegye
akiket esetleg a kingston ramok..aludjon rá 1et
de..
Itt Rólatok kellett vona, hogy szóljon, benneteket kellett volna bemutatni, s nem rajtatok keresztül másról beszélni..Nem? -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14087 üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom
_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt
Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14085 üzenetére
Ja! DigitXT vitte a q9550-et P45Extrémbe és azt mondja, a moddolt házam a true2 venrtivel erősebb mint a vize.
-Te! Én már nagyon unom ezt a g31-7400-es combót. Venni kéne valamit de ma számoltam gornival, 190k lenne egy cpu-ram-hűtő-lap négyes
. Annyim nem van rá...
(haverodra pont ma írtam rá, él-e még) -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13919 üzenetére
Hát..kinek a pap kinek a lehetőségei.
Poén meg..Emlékszel még arra a csajra a kocsinál a házatok előtt!? Az kellett volna Neked dezentorkodni!!!
Nekem az is poén, ha leveszem az oldallapot és nem találom a házban a mATX-es lapot(#13920) kimi02: Ezt én se..Ha majd nem bírom ki ezzel a csodával, megveszem Tőled. Nagyon hasonlak voltak..
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13906 üzenetére
Mit kell nézni? A feszt, a MHz-et vagy a logo-t?
Az én brutálom is dübörög (g31+7400+gyári hűtő -még csak nem is rézmagos-, meg 2x1giga veszedelmes 667-es kingston) Teszteljem? A gyári hűtőtz nézve, ha kapna feszt a proci, nemhogy az átütne, de a venti alatti borda ráolvadna a lapra.
Ja!! UD3R eladó: [link]
-
Toninho13
aktív tag
válasz
subaruwrc #13788 üzenetére
Hali!
Ilyen ramom van.467-en megy.5-5-5-15-ös időzítéssel, 2,1V-on. -
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #13787 üzenetére
de amúgy ( mivel ilyen kib......ott talentum vagyok
) elmondom hogy ramfesz növeléssel - ritkább esetben időzítés lazítással -értsd 5-5-5-18 (20) vs 5-5-5-15 ( 5-6-6 stb semmit nem ér ) vagy északi híd fesz emeléssel lehet a ramhibázást kiküszöbölni, ha tutira az a gáz, ha mondjuk instabil az egész rendszer akkor b....tod, szóval legyen tuti hogy a proci stabil ( prime small fft - wprime 1024m- ezek jó proci only stabilitástesztek. )
good luck have fun -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13779 üzenetére
Hát azt, hogy nem Ő mondta!
Tudod..ültem itthon, nézegettem a kedvenc brazil szappanoperámat és 1x csak bevillant, hogy .Úr Isten! Eza subaruwrcdezentor nagyon hallgat, csak nem egy xxxxxx -es cuccot akar13 a számjegyek összege , meg csak nem tartályozik. Utána beugrott egy gépkocsimárka is hirtelen a semmiből, s gondoltam, egy 5xxx-es videókari is jól mutatna előtted -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13766 üzenetére
Elhiszem, itt is lenne dolog.. toyonennal meg ahogy hallom, már nem sokáig játszhazsz, használjátok ki!
Én ..lehet eladom az egészet, van 3300-as cerkám, 2giga 667-es ramom. Veszek egy kuka lapot alá és a különbözetet megtartom télig. Akkorra meg csak lesz valami ésszerű alternatíva. Most..Wow megy csak, én kb semmire nem használom a gépet, s még ára van, addig kéne elpasszoplni. Megy a team kit is, a TRUE, csak..lenne vevő. Szerintem ez ésszerű döntés lenne a részemről. Vagy nem?később meg ha veszek gépet, ehez veszek egy ksi hdd-t, valami kuka tápot , és fillérekből van egy netezős gépem..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
subaruwrc #13591 üzenetére
Hát erre sztem akkor sokan kíváncsiak leszünk.
Láttam én is azt a 6GHz feletti eredményt, elég kecsegtető. Mondjuk azért az a ~2V-s VCore, az odatesz.
Bár nitró alatt nem kell félteni, csak még kell hozzá 1 jó lap meg ram, de gondolom ezek adottak, vagy adottak lesznek.
-
lipi67
nagyúr
-
lizakattila
senior tag
válasz
subaruwrc #12423 üzenetére
Így már megértem a Te álláspontod.
Mondjuk én teljesen hétköznapi használatban és normál hűtési körülmények között (lég/víz) elérhető max bclk-ra gondoltam- ebben a helyzetben valszeg a proci fogy el hamarabb.
De abban egyetértek, hogy a procit könnyebb "rábeszélni" hogy mennyé' még!(#12422) Főcske: hát igen, végül is mindkettő lehet korlátozó, csak más körülmények között.
Hmm, még az is elég jó, ha annyit mennek a ramok. Végül is akkor már 200as biciklivel 4GHz-en van a proci (és így 1600-on a ram).
Subarunak az ereiben is LN2 folyik. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #10624 üzenetére
Értem a célzást.
Tudom sajna, hogy nem volt optimális, toyone mondta, s enyhén szólva az AMD-től sincs elragadtatva. (meg tudom érteni). Szerintem az én kis q9550-em a világ legjobb quadja...Ezt komolyan mondom.Kell türelem hozzá az szent, néha más (nem úgy ahogy kulerr udvarolgat ákinak
), de amit ez tud alacsony feszen, léggel bőven +°-os szobában..Ma 6 és 7 között kaptam meg a gépet, csak egy ablak kinyirt volt s így fél óra uán nem huszonx fok, hanem 10-13°
Eredmény:[link]
[link][/L
A lényeg, hogy ez a kis hülye majd 4,7GHz-en dolgozik léggel.. -
krammerka
őstag
válasz
subaruwrc #10610 üzenetére
Jó reggelt!!
Grat a cerkának,min valami ilyesmit vártam Tőletek(Te+E3200)
200%-s OC,ez azért nem semmi,legalább akkora dolog.mint amikor egy E8400 jár 6GHz körülLipi: irigylem benned ezt a megunni nem akaró hozzáállást a tuninghoz
Én már jópárszor feladtam,mondván ez ennyi,nem tud többet.kulerr: Grat az új avatarhoz
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #10606 üzenetére
Szépen alakul az.
1,45-ös VTT a max? beszarok. Nálam..Nálam nem szerette e Vtt emelést, 1,38-nál már nem tetszett neki. Úgy viselkedett mint a 2xxx-es, 1,28V-on volt a legjobb mindenben. -Nálam képek bejönnek-
Te! HWBOT csal. Nála pl. a 8.250-es eredményemet (wPrime) megelőzte a 8.252-es . SuperPI-ben se nem van holtverseny? Másnai is hajszálra 9.937 lett, mégis 2 pöttyel több pontot kapott, és elém tolták..(természetesen au is q9550-es, p45-ben)?#10608) kulerr: No! Megvan az álomautód? Szóval csak engedték a modik, s a boldogság elvakít és nem látod a képeket
(#10610) subaruwrc:
Most látom( sorba mén lefelé az olvasásban és ezé'). Te! Lesz sztem egy jobb 3200-es procim. (remélem)
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #9356 üzenetére
Nem mondod..
Van nekem izlésem! Várom a hideget, s meglesem ott léggel. Utána meg megy nektek postán, majd meg az apróba..-bár.. lehet, el se kellene adnom, ma is sajnálom a 2180-ast is.-
Meg..jó lenne személyesen, egy sörözéssel 1bekötve. Toyone is biztos benne lenne. Vélemény? -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7980 üzenetére
(#7989) yolan : Ne is mondd..Nyiregyen is egy cukrászdába landoltunk, le is akartam fényképezni, mint extrém környezet. Sose láttam még ilyet belülről
Te! Ilyen randa bakám még nem volt..Martens 1db se, se Gladiator stb..[L:http://www.hu.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560][] HD volt még, de gyerekes kis méretekben..
Hát..ja, nem teljesen 1 helyen van.. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7931 üzenetére
Hiába na, jó megérzéseitek vannak!Ja! feltettem arra a kütyüre (mert ugye regeltettél..) egy 9400-es eredményt. Mivel "idegenül" nem tudok, remélem jól és jó helyre tettem.
mod: Ha már annyira szeressem "őket", ne írjak már úgy, így javítás: "(#7912) subaruwrc: No, ez szép! Gratula magamnak.. (Mert tudd(tudjátok), nem Ti voltatok a kulcsfigurák, bár ott kellett lennetek és "dógozni", hanem én szurkoltam überbrutalszuper módon!
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7852 üzenetére
Szuper lesz..várom! Regelni még nem regeltem, üt kicsit a guta.
A kutya egy 55Kg-os Bandog. Ha idegen élőlény keveredik erre (előfordul mert ez a főút..) akkor támad. Már több példa volt sajna rá. Azért sajna, mert akkor visz mindent, ill. a kerítést. Most spec. egy kerítésközt vitt ki úgy, hogy a a két végén lévő betonoszlopot törte el. (középen nekiront és törik minden. Ez most kb 4méter kerítést jelent. Elvertem, de fájdalomküszöbe magas, azt hiszi játszottam..Teljes értékü családtagnak érzi magát. A konyhában saját ágya van, ott tentikél. Lop (cserepes virág, telefon, papucs), de aranyos. Tildy azt mondta, szerinte szobakutyának hiszi magát, s nem érzékeli, milyen ereje van..[Ő az én "kis" Bandikám]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest