Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest