- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő