Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Eddig kellemes, hűvös. Amit viszont észrevettem, hogy talán többet droop-ol, talán ez az oka annak is hogy mch-nak picit több fesz szükséges, nemtudom. Most hétvégén pest, mth, utána héten zh-k, de azon a hétvégén már mi is tesztelős estét tervezünk, kint a teraszon, remélem addig a ramomat is megtudom venni Ősitől, meg az mx-2 is megérkezik.
Láttam visszább, hogy szinte pontosan 200-220mhz-vel verte oda az ud3r a dq6-ot, hát, legalább kipróbáltad
, élménynek jó az a lap szerintem, de hétköznapra nem, pont azok miatt amiket beszéltünk, minden csicsa, stb. Bevették korrektül? Mert akkor csak időt buktál rajta. Remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest