Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Mondjuk ma is tuningoltam voltaképp.Egy családnál voltam és egy e4500 procit raktam rendbe egy p5b premium lapba.Gépet akartak cserélni de bzs megoldotta.Kihúzzák még 1évig.
Felturbóztam nekik és rendbe lett minden és örült mindenki.Szóval nem volt ez rossz.Kicsit átrendeztem a dolgokat és csak lestek hogy mennyivel gyorsabb lett a gépezet,szóval lehet ott spórolni a tuningal.Új win7 rendszer,és nagyobb sebesség,mindössze 2-3 óra munkával.
Sokat megspóroltam nekik és örülök neki ugynúgy én is mint ők.Nem rossz dolog ott a tuning csak ésszel kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felturbóztam nekik és rendbe lett minden és örült mindenki.Szóval nem volt ez rossz.Kicsit átrendeztem a dolgokat és csak lestek hogy mennyivel gyorsabb lett a gépezet,szóval lehet ott spórolni a tuningal.Új win7 rendszer,és nagyobb sebesség,mindössze 2-3 óra munkával.