Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2807 üzenetére
Köszönöm a "megbocsátást" - remélem, ezt annak vehetem -, én sem reagáltam valami szolidan - pedig nem ez jellemző rám... igaz lipi
-, ezért kérek elnézést. (S mivel én majdnem minden munkám és egyebet - általában mindig gyorsított tempóban gépen intézek egyelőre -, ezért volt nehéz elvonatkoztatni..., pl. feléd krammerka, meg én is rossz passzban voltam - másokhoz hasonlóan -, sajnálom, hogy itt, - vagy pont, hogy nem "itt" - ilyen negatíve jött le. "Boldog, boldog, boldog születésnapot..."
Valszeg. ma küldök még egy hsz.-t, amiben összegezve küldöm a képeket (összes eddigit és néhány újabbatt) rendezve, jól méretezve, kategorizálva. Így könnyű lesz berendezgetned a dolgokat.lipi - immár "in-diszkriminatív" megjegyzésem
:
Kétségtelenül lesz, s akkor már dobhatsz nekem is egyet, mert kezdek megfázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest