Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Gondolom iccaka, jó meleg szobában (m,ondom, kényelmes, lusta disznó), meg ez IBT nem prime.
Pont tegnap beszélgettem vele (nem csak ph-s dolgokról, hanem h esetleg visszaköltöznék szhelyre stb) s ez is szóba került. Viszont. Mikor még decemberben ott voltam (szhely) és elmentünk kocsmázni, nem ám az volt a téma, hogy mit igyunk, s hova hányjunk utána.A kis hülye i7-ről áradozott. Akkor is 1,16v/4GHz /55°. Ő mesélt, én berúgtam..
Viszont: Ismerem már rég óta (mutija a feleségem től nem messze lakik), s eddig amit mondott az 100%-ban fedte a valóságot, nincs okom a kételkedésre. Sőt..Ez a quad..Sokan nem hitték mit tud, én megvettem és nem, hogy hozta azt amit mesélt (mutatott)róla, hanem túl is teljesítette. Őszintén! Hol látsz még egy quadot amit léggel piFast alatt [Igy] tudnának hajtani? Kompival se..Ha ezt eladom, tuti rástartolok a procijára
Új hozzászólás Aktív témák
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest