- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11176 üzenetére
Gondolom iccaka, jó meleg szobában (m,ondom, kényelmes, lusta disznó), meg ez IBT nem prime.
Pont tegnap beszélgettem vele (nem csak ph-s dolgokról, hanem h esetleg visszaköltöznék szhelyre stb) s ez is szóba került. Viszont. Mikor még decemberben ott voltam (szhely) és elmentünk kocsmázni, nem ám az volt a téma, hogy mit igyunk, s hova hányjunk utána.A kis hülye i7-ről áradozott. Akkor is 1,16v/4GHz /55°. Ő mesélt, én berúgtam..
Viszont: Ismerem már rég óta (mutija a feleségem től nem messze lakik), s eddig amit mondott az 100%-ban fedte a valóságot, nincs okom a kételkedésre. Sőt..Ez a quad..Sokan nem hitték mit tud, én megvettem és nem, hogy hozta azt amit mesélt (mutatott)róla, hanem túl is teljesítette. Őszintén! Hol látsz még egy quadot amit léggel piFast alatt [Igy] tudnának hajtani? Kompival se..Ha ezt eladom, tuti rástartolok a procijára
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest