- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Kis kiegészítés a többiek válaszaihoz:
"ilyenkor a saját feltett tárgyaimat kapom vissza "
Nem. Csak ugyanolyan tárgyakat. Tehát, ha felteszel egy 1 dodós skint, amin van egy 1000dodós matrica, akkor, mivel nem ugyanazt kapod vissza, csak egy ugyanolyat, így gyakorlatilag borítékolható, hogy egy matrica nélkülit fogsz visszakapni. Az class sem fog változni, tehát ha egy FN skint raksz fel és nem bukod el , akkor FN-t kapsz vissza, viszont a float is változhat. -
Redneck
nagyúr
Jól értelmezed, de ne pörögd túl! Nekem alacsony fogadásnál sokszor előfordult hogy 0,5 és 3 Euro közötti összeget elfelejtett kiadni, persze ha bukott meccs volt behúzta. Épp ezért jó ideje nem fogadok.
Akik nagyban fogadtak azok pedig simán kaptak akár 20-30%-kal többet. Szerintem inkorrekt a metódus de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged