- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz
h.adam.92 #10324 üzenetére
De a keyloggert csak látná valami, spy és vírusirtó sem talált semmit, múltkor sem.
Amikor múltkor ellopták, megtaláltam a tolvajt, google-be beírtam a nevét, és mit látok? 1000x db CS source accot árult fillérekért. Biztos nem lopottak, csak megvette és feleslegesnek érezte őket... -
RAiN91
őstag
Hali
Már megint valaki meg akarja fújni az accomat. (nem tudom a 3 közül melyiket).
Kaptam egy mailt a steam-tól, hogy valaki kérte, hogy resetelje a jelszót. És egy ip-t is kaptam, hogy honnan csinálták. 3-4 hónapja is volt ilyen, akkor el is lopták, mert még nem aktiváltam ezt az e-mailes megerősítéses dolgot, vissza is kaptam a steamtól. Jah és alig játszottam az utóbbi hónapban, a jelszót sem nagyon irogattam be, mert meg van jegyeztetve.
Elegem van ezekből a nyomorultakból... Szaros 4-5k-t nem bírnak kiadni egy játékért.
Vírusírtó, tűzfal van, a jelszó is bonyolult volt. -
RAiN91
őstag
válasz
raczger #8759 üzenetére
Hát én már 2 éve, amióta elloptak tőlem több acc-ot, mert bedőltem a tolvajnak (kicsi voltam
), csak a steambe írom be a jelszavam. (ami egyébként csak ahoz az acc-hoz tartozott, és így nézett ki (már leírhatom, nem ez az új jelszavam): Y87M3Lq6h
Elég bonyolult? Keylogger lehetséges, de a vírusírtó nem jelzett, és utána egy teljes vizsgálat után sem jelzett egy másik vírusírtó.
Úgyhogy marad az, hogy kitalálhatta. De ezt sem hiszem. Nézzétek mennyi accot árul, mindegyiknek kitalálta a jelszavát? Nem hiszem. És ráadásul magyar accocat lop, magyar ember. -
-
RAiN91
őstag
Na visszakaptam az acc-ot.
Leírom a csávó msnjét (egyik!):
haboka21@hotmail.com
Googleba beírjátok, és már is..
(csak nézzétek meg miket árul, biztos mind az övé...)
PH-n is itt van, csak más néven, de rá lehet jönni mi a neve, ha utánanéztek. -
RAiN91
őstag
Amúgy régebben 2 accomat vissza is tudtam szerezni.
Az egyik után nyomoztam, és iwiw-en megtaláltam, és meg lett fenyegetve. 1 óra múlva adta is a jelszót.
A másiknak beadtam, hogy valami hülye ellopta az accomat, nem tud-e segíteni? Mondtam neki, adjon már egy üres accot, mert kell nekem. Kaptam tőle, a saját jelszavát megadta. (az enyémhez nem volt jó). De a mailjét tudtam az accjából, és ugyan az volt a pass. Szerencsére az én accom ugyanerre a mail-re volt írva
Persze akkor még nem tudtam, hogy a steamsupport simán tud segíteni ilyen helyzetekben. -
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Ma délután ellopták a steam accom (CS source). (nem voltam belépve), és mostanában ritkán használtam.
Nem vagyok beszarva, írtam már a steamnak, küldtem képet, nemsokára vissza is kapom szerintem.
Inkább az zavar, hogy hogyan lopták el? Vírusirtó természetesen van...
Most átvizsgálom a gépet antivírussal és spy detectorral, hátha talál valamit, addig viszont képernyő billentyűzettel írok be minden jelszót, nehogy...
De ha nem talál semmit, akkor hogyan csórhatták el, ha még anyámnak sem adnám oda a jelszavam, és csak itthon lépek be? -
RAiN91
őstag
Hi
Az miért van, hogy a monitorom 100hz-en megy, és a sourceban kiakad az fps 100nál, icewördön is max 100. Ha berakom 800*600-ba, akkor a monitor frekije 120hz, és source kiakad 120fps-nél. Ezzel a monitorral nem is lehet több fps-em? Vagy csak valamit elállítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest