- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13386 üzenetére
Én a "fizetős update" -re várok CS : GO néven, de most eléggé csend van körülötte...
A falas témára: talán mivel mindig próbálnak fedezékben lenni és onnan kilőni. De még mindig nem teljesen tiszta mire értedMa elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13383 üzenetére
A falra mászás kérdést annyira nem értem
De egyébként a két emberes mászásoknak az az értelme, hogy meglepőbb helyekre kerüljenek az emberek, kis előnyt kovácsolva ebből.
Ha meg a röviden való "feldobást" érted dust2-őn, akkor az csak a gyorsabb odajutás miatt van.
Második meccset Hollandok ellen megnyertük, de mégis elvesztettük
Egyik srác steam id-je nem volt jól beregisztrálva CB-be és a szabályok szerint buktuk.Ma elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi.
Rég játszottam neten, meg is kaptam mekkora n00b vagyok -
zolee86
tag
válasz
Lewzke #13357 üzenetére
Én anno még 1k-ért vettem, ennyit talán megért, fél évet játszottam vele, utána jött az orange box update és visszatértem nonsteamre, mert egy darabig még voltak nem OB nonsteam serverek.
Most néha játszom vele, de már csak függőség miatt, mert valami iszonyatosan sz@r lett. És minden egyes updatel csak jobban elkurják.
Nálam a radar bug eltűnik, ha leteszem tálcára a gamet, a skineket már megszoktam, de van egy "jobb" bug, legalább is nekem jól jött, nem látom a füstöt, csak nagyon ritkán. Párszor már kaptam is érte bannt.
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Lewzke #13344 üzenetére
Ó, ez olyan gyakori, hogy inkább már fícsör, mint bug. :-DDDD
Ennél sokkal idegesítőbbek is vannak. Számomra a két legidegesítőbb:
1.
Amikor CT T ruhában van, T pedig CT ruhában. Sokan találkoztak már vele, mindig megy a k--va anyázás :-))2.
Amikor nem azt látod, ami valójában a pályán történik. Ez a legdurvább!!! Igen komoly. Pl. szaladgálsz valahol a pályán. Egyszer puff, lelőttek. Nem láttál senki. Spectatorként mit látsz? Az ember a közeledben nincs, mert pl. CT v. T kezdőn van, ott forog, nem mozdul, és lövi ki az embereket, akiket nem is lát. WTF? Mondtam először, amikor megtörtént. Cheat? Egy f@..t! BUG!!Ilyenkor -> console -> record fix [ENTER] stop [ENTER]. Van olyan ismerősöm, aki azt mondja, hogy 5-6 körönként megcsinálja. Erre már én is kezdek rászokni. Mert ugye ez mindkettő hibát javítja, illetve a többit is. (Pl. nem látsz fegyvert a saját, illetve a többiek kezében.)
Érdemes spectatorként a 2-es esetben leírtaknál nézni, hogy mi történik a parancs kiadásakor. Egyszer csak minden a helyére kerül.
ÜDVÖZLET A CS Source Világában!! :-)))
Ui.:
A térképes bugot a fenti parancs nem javítja. :-) Ezért is hívom inkább "fícsörnek" :-) -
p3T!
csendes tag
válasz
Lewzke #13340 üzenetére
hát megpróbáltam egy másik játékot
TF2... elindítottam még a menüig sem jutottam mondom nyomok egy prtsc-t és kijövök menteni mert mostanság már mindenért kékhalált kapok
itt a végeredmény KÉP
visszaléptem a tf2be és kékhalál ahogy gondoltam
de már a bs player miatt is volt és egy kép megnyitása miatt is
van garancia a laptopra most vettem szeptember előtt... most fogok minden drivert frissíteni, meg bios updatelni is kéne
azért kösziha valakinek van még valami tanácsa szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest