- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Én speciel a Whereisit nevű katalogizáló progit használom. Ismeri a Corel thumbnail-formátumát (is). Gyorsabb, mint a könyv.
-
Dexter68
addikt
A 7-es és a 9-es keveréke ad egy használható clipartot. Címerek, zászlók, térképek stb. a 11-es, 12-es már szinte használhatatlan rajzgyűjtemény. Szép, meg jó, de semmire nem lehet használni.
Bár egy jó ideje már nem is használok clipartot. Ami kell, azt megrajzolom.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Persze, ha csak ízlés dolga lett volna, nem váltok. Csak rendszeresen dobtam egy hátast, amikor megláttam a proofot. Aztán tettem egy próbát: ugyanazt a cuccot megcsináltam corelben és illu-ban. Ugyanazokat a színeket állítottam be. Döbbenetes volt a különbség! Corelke belenyúlt a szinekbe, mondván,hogy ő tudja ám az UCR/GCR technológiát kikapcsolhatatlanul. Csak rosszul tudja. Ezért van az, hogy 10 méterről meg lehet mondani, hogy valamit Corelből világítottak le. Mintha valami pauszon keresztül néznéd az anyagot.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Én is nehezen szoktem meg, mert Corelkén ''nőttem föl''. Az 1.4-től a 9-esig aktívan dolgoztam vele és kényelmetlennek éreztem az Illu-t. Viszont annyit szívtam C. pontatlansága és postscript-alkalmatlansága miatt, hogy a végén minden munkámat úgy készítettem, hogy Corelben megcsináltam->Export EPS, Illu-ban beállította az igazi színeket és quarkból írtam a ps-t. Egy pár éve meg kihagytam a Corelt a folyamatból és inkább megtanultam az Illu.-t Persze egy csomó dologban még mindig Corelke a kényelmesebb, olyankor előkapom, megcsinálom a cuccot de amint lehet, távozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest