- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
jhos910 #2132 üzenetére
Király!
Köszönöm szépen!
A múltkor emiatt kellett újratelepítenem mert nem jöttem rá.
Már csak azt nem tudom mitől váltott át magától.@Met:
Alapból jó is volt. De két napja történt valami és mikor megnyitottam egy file-t már elszállt a zoom..
Amúgy ez X6, de X5-tel is ugyanez előjött egyszer... de legalább már tudom mi a megoldás! -
Dany007
veterán
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Corel-ben hogyan lehet visszaváltani normál zoomolásra? Hogy egérgörgővel lehessen zoomolni?
Két napja egyik indításnál már nem volt hajlandó csak görgővel zoomolni, hanem PS-hez hasonlóan csak akkor ha nyomom az ALT-ot is mellé.. Zavaró és nagyon hátráltat. Már átnéztem a options menüt oda-vissza de nem találtam megoldást. Ahogy arra se jöttem rá miért váltott így hirtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- E-roller topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PLC programozás
- Motoros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest