- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
Gombinyó #2065 üzenetére
Nekem nem szokott kiakadni a Corel, csak nagyon-nagyon ritkán. Inkább az fordult elő hogy türelmetlen vagyok, és nem bírom kivárni, főleg mikor belassul (pl a 20. paste után), vagy ha félrenyomtam és 3000 dpi-re konvertálok egy képet, inkább bezárom és megcsinálom másképp.
Akkor csinál tmp-t, ha mentéskor fagy ki. Egyébként érintetlen marad a cdr.
A backup-ot sem lehet betölteni? Direkt nincs bekapcsolva, vagy egész nap nem mentetek?
Esetleg az autosave xx percenként segíthet.Ilyen betöltést még nem láttam, ha nekem nem nyit meg valamit akkor semmi sem jön be, legfeljebb egy üres lap. Ram hiba nem lehet? Vagy a gyorsítótárat nem tudja kiírni és azért marad ennyi a képbõl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Energiaital topic
- VR topik
- Drum 'n' bass
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest