Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
Gombinyó
üzenetére
Nekem nem szokott kiakadni a Corel, csak nagyon-nagyon ritkán. Inkább az fordult elő hogy türelmetlen vagyok, és nem bírom kivárni, főleg mikor belassul (pl a 20. paste után), vagy ha félrenyomtam és 3000 dpi-re konvertálok egy képet, inkább bezárom és megcsinálom másképp.
Akkor csinál tmp-t, ha mentéskor fagy ki. Egyébként érintetlen marad a cdr.
A backup-ot sem lehet betölteni? Direkt nincs bekapcsolva, vagy egész nap nem mentetek?
Esetleg az autosave xx percenként segíthet.Ilyen betöltést még nem láttam, ha nekem nem nyit meg valamit akkor semmi sem jön be, legfeljebb egy üres lap. Ram hiba nem lehet? Vagy a gyorsítótárat nem tudja kiírni és azért marad ennyi a képbõl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest