Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Yettel topik
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
igen sajnos nem sokat er az ilyenekkel az ember. en sajna 4 evet pocsékoltam el (ott erettsegiztem), aztan mikor tenyleg dolgozni kellett vettem egy quark könyvet, aztan abból tanultam meg a dolgokat. de ha lelkes vagy akkor nincs gaz. van rengeteg jo photoshop trükkös oldal is stb. tehat sokmindenre rajöhetsz magadtol, kis segitseggel... bocs az offokert mindenkitol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest