Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Magisk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
neeem, ez annál mégrosszabb, szerintem. Ez egy kétéves kiadványszerkesztő suli. De én ezt iskolának nem is nevezném. Inkább csak egy bank, ahova fizetjük a pénzt, ők meg zsebreteszik.
két év alatt semmit nem tanítottak meg, egy kicsit coreleztünk, meg egy kicsit mégkevesebbet Photoshopoztunk, meg egy kicsit annál is kevesebbet quarkoztunk. Meg Tipográfiát tanítottak, ami szerintem annyira nem is fontos. Jó tudni róla, de nem attól lesz kreatív meg rutinos az ember.
Tulajdonképpen majdnem mindent magamnak köszönhetek, amit tudok, rájöttem, kitapasztaltam, utánajártam stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest